Mitől lesz egy férfi szexi: 15 vonzó tulajdonság amitől te leszel az álompasi

Mindenkinek más a szexi, ez teszi sokszor misztikussá a szerelem világát. Azonban, van pár általánosan elfogadott dolog, ami biztosan hatással van arra, hogy mitől lesz egy férfi szexi.

Az, hogy kinek mi a szexi az egyénenként változik. De ha megnézel egy magazint vagy egy filmet, akkor fogsz benne olyan pasit találni, akitől a csajoknak egyszerűen leesik az álla. Elsőre mindig a külsőre gondolunk ilyenkor, de a jó hír az, hogy nem kell adonisznak lenni, mert a szexiség annál sokkal több.

15 vonzó tulajdonság ami egy pasit szexivé tesz

Nagyon sok minden szexivé tehet egy pasit, nemcsak a külső. Ha szeretnéd növelni az álompasi szinted, akkor ezekre a dolgokra kell figyelned. Ugyanis sok összetevője van a szexiségnek.

#1 Kondíció Ha nem vagy túl jóképű, a nők úgy vannak programozva, hogy az izmos pasi szexi pasi. Nem kell testépítőnek lenned, de egy kis bicepsz mellizom, vagy kockás has sokkal értékesebbé tesz mint az a tudás, hogy egyben le tudsz húzni egy korsó sört. A nők úgy gondolnak, hogy az a pasi aki úgy néz ki, mint aki bárkit leszedál, az szexi.
(Olvasd el: Hogyan légy a “Dögös Pasi” – 20 szabálya az azonnali dögösségnek)

#2 Sárm Mitől lesz egy férfi szexi? A sárm biztos, hogy benne van a top három okban. Valaki aki tudja, hogyan szólítson meg egy csajt, tudja mikor mit kell mondania és a csajok jól érzik magukat a társaáságban az bizonyosan szexi. Ha megtanultad, hogy beszélj ki egy csajt a bugyijából, vagy mivel fogd meg, akkor nem kell a külső csomag. Éppen elég szexinek fognak tartani ahhoz, hogy elvarázsold őket.
(Olvasd el: 12 tipp hogyan válj a sármossá)

#3 Öltözködés Az a srác aki tudja, hogy kell jól felöltözni az tutira szexi. Van egy régi mondás ami szerint a csajok a többi csajnak öltöznek fel. Olyan ruhákat vesznek fel, amivel a töbi csajt féltékennyé tudják tenni. A férfiakat sokkal inkább érdekli a kényelem és a spórolás sokszor.

Ha javítani szeretnél az álompasi szinteden, akkor kezdj úgy öltözni, mint azok a pasik akiket a jó csajok oldalán látsz. Találd meg a stílusod és fejleszd kicsit. Meg fogsz döbbenni, hogy mennyire szexin fogsz kinézni, néhány jól kitalált szettben.

#4 Hatalom Azok a pasik akik egyenruhát hordanak, vezetők, vagy irányítással bírnak a körülöttük lévők fölött azok nagyon szexik. Megvan az oka annak, hogy az öreg nem túl szexi külsejű politikusok megkapják a legjobb bombázókat. A nők a imádják a hatalommal rendelkező kimagasló pasikat, ez ennyire egyszerű, szimpla evolúciós oka van, ez nem az ő hibájuk.(Olvasd el: Hogyan fejleszd magad: 16 erőteljes titka az önfejlesztésnek)

#5 Vagyon Igen, nem helyes, de igenis vannak csajok, akiknek a pénzt és a vagyont szexinek tartják. Valaki aki állja a a számlát a bárban a haveri társaságnak, drága órát hord, luxus kocsit vezet, azt vannak csajok akik szexinek fogják tartani.

#6 Érettség Egy érett pasi az egyik legerősebb szaxi faktor a lányoknak. A legtöbb srácnak, bocs férfinak sokkal több idő kell, hogy felnőjön, mint a nőknek. Ezért van az érzelmi érettség, annyira vonzó a nőknek. Ha tudod merre tartasz, mit akarsz élettől, és nem félsz a saját érdekeidet előnyben részesíteni, akkor a csajok szét fognak szedni.
(Olvasd el: Mitől lesz egy férfi szexi: 15 vonzó tulajdonság amitől te lehetsz az álompasi)

#7 Jó illat Feromonok léteznek. Valamitől szexibb az a pasi, aki jó aftershave-t vagy parfümöt használ. Sok srác nincs tisztában azzal, hogy az illat mennyire fontos, pedig nagyon is. A nők megőrülnek a jó illatú pasikért, ezt hidd el nekem.

#8 Tehetség. A nők a tehetséges pasikat nagyon szexinek tartják. Akár gitározol, énekelsz, vagy harmónikázol, az remek, nem véletlen az sem, hogy a zenészek mindig be tudnak csajozni. Ennek az az oka, hogy a művészi tehetséggel bíró pasik megérintik a nők érzelmeit, akik csak arra vágynak, hogy velük lehessenek. A művészi kommunikáció nagyon szexi.

#9 Jó kommunikációs készség A legtöbb pasi úgy gondolja, hogy a csajok csak a rejtélyes rosszfiúkat szeretik, miközben sokuk imádja, ha egy pasi összeszedetten és jól fejezi ki magát.

Ha egy csajjal képes vagy az érzelmeiről beszélni és kitalálni mire van szüksége, gondoskodni róla, az nagyon szexi. Sok srác nem viszonyul ehhez jól, amit nehezen viselnek a nők. Ha ráérzel, hogyan beszélgess egy nővel az ő szintjén, azt a nők nagyon szeretik. DE itt fontos, hogy ne ess át a lovon és változz az érzelgős érzékeny sráccá, mert az meg a másik véglet.(Olvasd el: Hogyan gondolkozz nőként és szerezd meg a csajt)

#10 Rejtélyesség Ha rejtélyes vagy azt a nők szexinek találják. Ez nem azt jelenti, hogy semmit nem mondasz el magadról, hanem, hogy több réteged van amit ne mutatsz meg akárkinek. A nők megérzik, ha több van benned, mint amit elsőre megmutatsz, de itt se ess túlzásba, magadba zárkózva.

#11 Rosszfiú A nők a rosszfiús karaktereket nagyon szexinek tartják. Miért? Már egészen fiatal koruktól azt tanulják, hogyan legyenek jók és rendesek. A rosszfiú ennek pont az ellentéte. Ő nem játssza meg magát, ő szembe megy a rendszerrel, és nem alázkodik meg. Mindennel amit a nőkbe belevésnek szembe megy.(Olvasd el: Miért szeretik a csajok a rosszfiúkat?)

Nincs azzal semmi baj, ha néha rosszak vagyunk. Ha egy nő néha ki tudja mellettünk ereszteni a gőzt és kicsit ő is rosszalkodhat azt nagyon szexinek fogja tartani.

#12 Kor Amikor egy nő elkezd őszülni azonnal rohan a fodrászhoz és befesteti. Amikor egy pasi elkezd őszülni, azzal elkezd szexibbé is válni. Miért van ez? Sok nő ebben az érettséget és a bölcsességet látja, amit pedig szexinek tartanak. Ez legjobban azoknak a nőknek jön be, akik apafigurát keresnek, vagy elegük van a játékokból amiket a fiatalabb pasik játszanak velük, és valami komolyabbra vágynak már.

#13 Ahogy mozogsz! Mitől lesz egy férfi szexi? A mozdulataitól! Az a pasi aki jól kontrollálja a testét, és tudja hogyan mozogjon, azt a benyomást kelti a csajokban, hogy ő az ágyban is ilyen ügyes lesz. Ha ritmusra tudsz mozogni a tánctéren és megy néhány vagány mozdulat, akkor azt fogják gondolni a csajok, hogy az ágyban is pontosan tudod mit kell tenned. ha nem vagy jó táncos, akkor tanulj be néhány alapmozdulatot vagy ne táncolj mert az meg pont az ellenkezőjét éri el.(Olvasd el: 15 dolog amit a nők a férfiakban keresnek)

#14 Szemek Sok nő a pasik szemét tartja a legszexibb dolognak. Van amikor a színek, vagy a ragyogása, de legtöbbször attól szexi amit közvetít. Tényleg a lélek tükre, az a pasi aki képes egy csaj elé állni és a szemével kommunikálni vele egy szó nélkül, az nagyon szexi.(Olvasd el: 10 trükk a sikeres szemezéshez)

#15 Motiváció Nincs annál a pasinál szexibb, mint aki tudja mit akar és azért hajlandó is tenni. Egyre nehezebb olyan pasit találni akinek célja vagy céljai vannak és azért dolgozik. Ha te az a típus vagy aki megy és megszerzi, tele van energiával, tudja mit akar, akkor ritka kivétel vagy és ez nagyon szexivé fog tenni.(Olvasd el: Hogyan válj magabiztossá?)

Nemcsak a külsőn múlik, hogy valaki szexi-e, bár befolyásolja. A szexiség egy egész csomag, ami megmutatja a nőknek, ki is vagy valójában és hogy milyen lenne veled lenni.

(Olvasd el: Mit találnak vonzónak a nők egy férfiben: 16 tulajdonság amit imádnak a nők)

Nagyon fontos a kémia megléte a vonzalom kialakulásához, de sokat tudsz javítani az álompasi szinteden ezeknek a tanácsoknak a megfogadásával. Ismerd meg önmagad, találd meg mik a szexi faktorjaid és dolgozz rajtuk, ezáltal elérve a lehető legszexibb formádat. Hidd el, ha ezen elkezdesz dolgozni, meg fogsz döbbenni, milyen csajokat kezdesz el vonzani.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.