12 tipp hogyan válj a sármos Szőke herceggé, akitől minden csaj elájul

Miért álmodozik minden csaj a szőke hercegről fehér lovon? Tanuld meg, hogyan válhatsz olyan sármossá, mint a szőke herceg, akiről a csajok álmodoznak, ezzel elolvasztva őket.

A szőke herceg fehér lovon minden csaj álma.

Ő a lovag a fényes páncélban, aki mindig valóra váltja az álmokat. Mindig!

Ő az aki miatt a nők még mindig hisznek a mesékben.

Ő az, az igazi lovag, aki mellett minden férfi elszégyellheti magát.

Gondolkoztál már valaha azon, mi kell ahhoz, hogy egy nő megőrüljön érted, vagy akarjon?

Nem kell mást tenned, mint tanulnod a szőke hercegtől.

Mivel ő az aki miatt még hisznek a nők a mesékben és a nagy romantikus befejezésekben, ha tanulsz tőle te is ezt a hatást válthatod ki.

(Olvasd el: Kedves srác szindróma: 16 igazi ok amiért a lányok unalmasnak találnak)

Ki az a szőke herceg fehér lovon?

Hacsak nem barlangban nőttél fel, ahol egy mesét sem hallottál, akkor bizonyára tudod ki az.

Azoknak, akiknek mégsem rémlene, ő az ideál, a hős minden mesében, amik ha megjelenik, mindig így végződnek…..És boldogan éltek, amíg meg nem haltak.

A sok mindig, romantikus és pozitív végű mesén felnövő lányok hinni fognak benne, hogy létezik és találkozni fognak a tökéletes szőke herceggel a fehér lovon.

Szőke herceg szerepe a romantikában

Szőke herceg egy nagyon fontos srác. Habár csak kitaláció, minden mesében, mindig ugyanolyan.

Talán egy kivétel van a Shrek-ben szereplő Szőke herceg, aki egy elkényeztetett felfújt hólyag, aki rontja az imázst. Ettől eltekintve azonban, a számtalan pozitív Szőke hercegtől, nagyon sokat tanulhatsz.

Ha nehézséget okozott, hogy megkedveljenek a csajok, akkor csak bújj a szerepébe. A jellemzői pedig mágikusan vonzani fogják a csajokat.(Olvasd el: A 10 legnagyobb randizós hiba a nők szerint)

12 tipp hogyan válj a sármos Szőke herceggé, akitől minden csaj elájul

Biztos te is sokat hallottad már, csak légy önmagad, ha szeretnéd megkapni a csajt. Azonban érdekes módon ezek a srácok általában egyedül vannak. Vajon mi az oka ennek?

Az emberek azt gondolják, hogy pontosan tökéletesek és jók úgy ahogy vannak. A valóságban azonban minden nappal változunk kicsit. Állandóan tanulunk, a szüleinktől, a barátainktól, a filmes hőseinktől és ezáltal igyekszünk mindig kicsit jobbak lenni.

Amint elkezdesz dolgozni azon, hogy a személyiséged pozitív irányba változzon, hamar látni fogod a változást.(Olvasd el: A sikeres önfejlesztés titka)

Ha elveszettnek és sikertelennek érzed magad az ismerkedés területén, akkor itt van 12 tipp hogyan válj a sármos Szőke herceggé, akitől minden csaj elájul, hisz a legjobbtól érdemes tanulni.

#1 Légy a megmentő! Szőke herceg egy megbízható srác aki mindig jön és megmenti a bajba jutott hölgyeket, bármi is történjen. Kezdj el segíteni a körülötted lévő csajoknak ha szükségük van rá, főleg annak aki tetszik.

#2 Legyél lovagias! A lovagiasság elvitathatatlan jellemzője egy jó pasinak. Engedd előre a hölgyeket a lifthez, vagy vedd fel, ha valamit elejtett. Azonfelül, hogy ezzel nagyot nősz a szemében, még lehetőséget is ad, hogy beszélgetni kezdj vele. Ha imponálni akarsz a csajoknak akár az utcán vagy a munkahelyeden, tanuld meg, hogy lehetsz egy modern lovag.(Olvasd el: 15 dolog amit a nők a férfiakban keresnek)

#3 Küzdj érte! Hadd tűnjön fel neki, hogy hajlandó vagy megküzdeni érte, akár sárkányról másik férfiról legyen szó, vagy hogy elnyerd a figyelmét! Ha vonulj vissza a sarokba szipogni, ha elsőre nem sikerül mint egy hisztis kisgyerek. Inkább küzdj keményebben a figyelméért ha nagy a konkurencia.

#4 Légy kitartó! A jó csajok mindig a nehezen megkaphatót játsszák és ezzel nincs semmi baj. Két előnye is van ennek, egyrészt amíg küzdesz érte, addig kiderül számodra, hogy megéri-e hajtanod érte, valamint a csajnak is kiderül elég kitartó vagy-e, és hogy hajlandó vagy-e megdolgozni érte.(Olvasd el: 6 dolog amire egy csaj figyel az első randin!)

Úgyhogy gyerünk ne add fel, lepd meg egy csokor virággal, akkor is ha kinevet és elvörösödik. Ne felejtsd el, a csajok rendkívül vonzónak és édesnek találják azt a pasit, akit nem érdekel ha leégeti magát a csajért.

#5 Légy az elvek embere. Szőke herceg az elvek embere. Megtartja a szavát bármi áron is. Ha ígéretet tettél egy csajnak azt tartsd is be *hacsak tényleg nincs valami hatalmas akadálya*. Akinek elvei vannak attól tudod mire számíts, nem fog kibeszélni a hátad mögött, vagy elítélni ok nélkül.(Olvasd el: 15 módszer, hogy olyanná válj aki állandóan azt hajtogatja, szeretem az életem!)

#6 Légy vezér! A remek pasik, legtöbbször mindig azok, akik kiemelkednek egy csoportból. Karizmatikusak, tisztelik őt és odafigyelnek rá mit mond. Nem kell az alfa pasinak lenned, hogy vezető legyél, csak érd el, hogy tiszteljenek és komolyan vegyenek.
(Olvasd el: Hogyan légy magabiztosabb?)

#7 Ne légy gyáva. Szőke herceg bátor és sosem hátrálna meg. Amikor egy csajjal randizol elvárja, hogy megvédd. Ha gyengének és gyávának tűnsz a hétköznapi életedben, mindig helyeselsz és mások akaratát hagyod érvényesülni, akkor ne várd el, hogy a csaj felnézzen rád, viszont ő olyan valakit fog keresni akire felnézhet.(Olvasd el: A 10 legnagyobb randizós hiba a nők szerint)

#8 Adj magadra! A Szőke herceg mindig jól néz ki. Ne aggódj ha nem te vagy a legjóképűbb srác a környékeden. A sármnak és a karizmának nincs sok köze a természetes megjelenésedhez, sokkal inkább azon múlnak, hogyan jelensz meg. Légy fitt, tiszta, öltözz jól és hagyd, hogy látsszon rajtad milyen úriember vagy belül.
(Olvasd el: 15 dolog amit a nők a férfiakban keresnek)

#9 Beszélj határozottan! Aki határozottan és összeszedetten képes beszélni, az mindig jó társaság és vonzó a csajoknak, mert tudja, hogyan varázsoljon mosolyt az arcukra. Ne légy egy idegeskedő fura fazon, aki nem mer rámozdulni a csajokra. Tanuld meg, hogyan tudsz erőlködés nélkül beszélgetést kezdeni egy csajjal és azt jókedvűen folytatni.
(Olvasd el: Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

#10 Légy motivált és eltökél! Az igazi lovag a fényes páncélban képes a karrierjére és a személyes fejlődésére fókuszálni. Ne légy olyan aki nem tudja merre megy az élete. Ha jó benyomást akarsz kelteni egy csajnál, akkor lássa, hogy vannak céljaid és azokért hajlandó vagy megdolgozni. A nők odáig vannak azokért akik mernek nagyot álmodni.

#11 Légy délceg! A Szőke herceg egyik legmeghatározóbb jellemzője a jó kiállás és a délcegség. Ismerd a tested és tanuld meg hogyan bánj vele. Javítsd a kiállásodat állj stabilan egyenesen magasan, ezzel mindig határozottabbnak fogsz tűnni, főleg azokkal szemben akik összegörnyedve járnak.

#12 Intelligencia! Aki sármos az nem csak jó beszélgetőpartner, de tisztában van a körülötte lévő világgal. Ha azt akarod, hogy te légy a férfi a kiszemelt nőd számára, akkor beszélgess vele intellektuálisabb mélyebb témákról, ezzel megmutatva, hogy vág az eszed. A laza beszélgetések és viccek remekül megtörik a jeget, de ha csak ennyit lát tőled, akkor nem fogsz rá mély benyomást gyakorolni, vagyis el fogod veszíteni.
(Olvasd el: Hogyan nevettesd meg a csajt és érd el, hogy megkedveljen)

Minden pasiban ott van a potenciál, hogy a Szőke herceggé váljon és a csajok megőrüljenek érte. Azonban természetesen ez nem könnyű és nem megy egyik napról a másikra. Motiváltnak kell lenned és kitartónak, hogy pozitív irányba tudj változni.

Ha gondot okoz, hogy elvarázsold a csajokat, akkor nagy eséllyel valamit rosszul csinálsz. Ha ezt felismerted már az fél siker, mi meg ezekkel a Szőke herceg formulákkal segítünk neked, hogy sikeresen indulj el a változás útján. Ha elkezded megfogadni ezeket a tanácsokat és beépíteni az életedbe, akkor azt fogod észrevenni, hogy a csajok elkezdenek rajongani érted. De ne feledd, Róma sem egy nap alatt épült fel.

(Olvasd el: 9 hajszálnyi különbség a magabiztos és az arrogáns férfi között)

Ha szeretnél bevágódni egy csajnál, akkor használd ezt a 12 tippet hogyan válj a sármos Szőke herceggé, akitől minden csaj elájul. A saját és örökké éltek amíg meg nem haltak pozitív végű sikeres romantikus történeted a következő oldalon várnak, amint elkezded követni ezt a 12 tippet amivel a sármos Szőke herceggé válhatsz.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close