Hogyan légy a “Dögös Pasi” – 20 szabálya az azonnali sikernek

Csak úgy, mint a férfiak, a nők is olyan pasit akarnak akitől eláll a lélegzetük. De ahhoz, hogy, te légy a dögös pasi, sok minden kell.

Ízlések és pofonok. Vannak nők akikhez egyszerűen vonzódunk, és vannak akik egyáltalán nem mozgatják meg a fantáziánk. Mindenkinek megvannak a saját preferenciái, ez tesi olyan rejtélyessé a szerelmet. Egy-egy jellemződ miatt, lehet, hogy egy csaj dögösnek, míg egy másik meg épp ellenszenvesnek fog tartani.

A probléma, hogy a legtöbb pasi másik pasihoz fordul, hogy kiderítse mi az ami dögös és mi az ami nem, ahelyett, hogy az igazi szakértők véleményét kérné ki. Meg fogsz lepődni, hogy a legtöbb dolog amitől dögös leszel a csajok szemében, nem lesz menő a srácok szerint.(Olvasd el: Mitől lesz egy férfi szexi: 15 vonzó tulajdonság amitől te lehetsz az álompasi)

Ez az oka annak, hogy miért látod a dögös csajt a “kockával”. Azért történik ez, mert csak a többi srác szemében kocka, miközben valójában csak nonkomformista. A nők ezt pedig nagyon is vonzónak tartják. A srác aki nem vallja a szokásos nézeteket, nem gondolja, azt hogy egy izomkolosszusnak kell lennie ahhoz, hogy a csajok dögösnek tartsák, hanem elég gondoskodónak és elfogadónak lennie az igenis beindítja a csajokat.

A “Dögös Pasi” kézikönyv – 20 szabálya a dögösségnek

Ha szeretnél te lenni a dögös pasi a csajok szemében, akkor követned a dögösség szabályait. Ha meg szeretnéd kapni álmaid nőjét, akkor hagyd abba az álmodozást és kövesd ezeket a tanácsokat, elég vonzóvá válva ezáltal a kiszemelt csajhoz.

#1 Hordj khakit. Nem arról van szó, hogy a csajok ne szeretnék a koptatott farmert, hanem, bírják ha néha kicsit formálisabban öltözöl. A klasszikus elegáns megjelenés, egy szép elegáns nadrágban bármelyik csajt beindítja.

#2 Játssz egy hangszeren! A jó hír, hogy sosem késő megtanulni gitározni, vagy szintetizátorozni. Ha tudsz játszani egy hangszeren attól dögös leszel, akkor is ha nem nézel ki túl jól.

#3 Légy úriember! Nincs annál dögösebb, mint amikor egy pasi tiszteli a nőket. A dögös pasik azok, akik kinyitják az ajtót, kihúzzák a széket a csajnak, vagy rendelnek amik a partnerük nem tud dönteni. A lovagiasság nem halott, sőt nagyon is vonzó tulajdonság.
(Olvasd el: 12 tipp hogyan válj a sármos Szőke herceggé, akitől minden csaj elájul)

#4 Tedd félre a sportot! Nem leszel menő egy csaj szemében, ha tudod az összes legutóbbi sportstatisztikát. Sokkal dögösebb, ha emlékszel a második nevére vagy a kedvenc színére.

#5 Használj kölnit! Nem kell, hogy illatozz mint egy parfümbolt, egy cseppnyi épp elég. A kulcs, hogy valami olyat találj ami egyedi, de mégis kellemes, nem is kell valami extrának lennie, ott van az Old Spice vagy Axe, sok olyan illatuk van ami remek de szinte senki nem használja.

#6 A szakáll nem vonzó! Egyre elfogadottabb, de attól még nem lesz dögös. Lehet, hogy úgy gondolod, lázadó vagy és hypster attól, hogy hagyod megnőni, de valójában csak elrejted azt ami pont dögössé tenne.

#7 Humorérzék! Nincs annál a pasinál dögösebb, akinek mindig egy vicces sztorija, és bármilyen szitut fel tud oldani egy jó poénnal. Ha te ilyen vagy, akkor ne titkold el. Csak győződj meg róla, hogy tényleg vicces, a kétségbe esett próbálkozás, hogy valaki vicces legyen elég visszataszító.(Olvasd el: Hogyan nevettesd meg a csajt és érd el, hogy megkedveljen)

#8 Divatosnak lenni ok, de túl trendinek lenni az már sok! A divatirányzat szerint öltözni teljesen jó, de amikor mindig a legújabb stílust követed, azzal azt a benyomást kelted, hogy túlságosan próbálkozol. Ha dögösen akarsz kinézni, akkor válaszd ki ami jól áll, és nem kell mindig a kifutóra készülni.

#9 Az izzadság jó…néha. A férfiaknak edzés után jó az illata. Valószínű úgy gondolod, hogy edzés után közvetlen rossz a szagod, pedig a feromonok ilyenkor jönnek elő. Azonban, ha ezt így hagyod pár óráig akkor szimplán büdös leszel.

#10 Metroszexuálisnak lenni gáz…tisztának lenni dögös. Egy csaj sem akar olyan pasit, aki több időt tölt a tükör előtt mint ő, de azokat a pasikat meg igenis dögösnek tartják, aki figyel magára és ápolt.(Olvasd el: 15 dolog amit a nők a férfiakban keresnek)

#11 Légy eszes, de ne lekezelő módon. Az intelligencia beindítja a csajokat. A legtöbb nő többet keres egy szép arcnál, kell, hogy legyen valami amivel megfogja a pasi. Hiába néz ki valaki félistenként, ha ahányszor kinyitja a száját butaságokat beszél, pillanatokat alatt kiábrándul belőle a legtöbb csaj. Ugyanakkor a szarkazmusnak is megvan a helye és ideje. ha túlzásba viszed, akkor egy arrogáns baromnak fogsz tűnni a csaj szemében.
(Olvasd el: 9 hajszálnyi különbség a magabiztos és az arrogáns férfi között)

#12 A jó frizura kötelező! Ha úgy gondolod fel, hogy a most keltem fel stílus az amire a csajom vágynak, nagyot tévedsz. Nem kell, hogy mindig penge legyen a hajad, de ugyanakkor fontos, hogy divatos és ápolt legyen. Az a pasi akinek stílusa van, az dögös.

#13 Légy jó kondiban! Az igazság az, hogy a csajok ugyanígy csekkolják a tested, mint a sajátjukat. Nem kell, hogy egy izomkolosszus legyél, de hozd ki a maximumot a testedből. A fittség a dögösség egyik alapköve.(Olvasd el: Hogyan érd el, hogy egy csaj akarjon és szexuálisan gondoljon rád)

#14 Elégedett mosoly! A mogorvaság nem vonzó a csajoknak. Olyan pasit keresnek aki elfogadja magát és tud ezzel együtt élni. Nincs annál dögösebb mint amikor egy pasi harmóniában van önmagával és boldogan tud élni.(Olvasd el: 15 módszer, hogy olyanná válj aki állandóan azt hajtogatja, szeretem az életem!)

#15 Magabiztosság! Ha szeretnél dögös lenni, akkor ne kövesd a tömeget! A csajok nem azt a pasit keresik aki remekül tud alkalmazkodni. Találd meg önmagadat és merj önmagad lenni! Saját magadnak lenni és ezt felvállalni az árral szemben is dögössé fog tenni.(Olvasd el: Hogyan válj magabiztossá?)

#16 Az erőnek sok formája van. Erősnek lenni jelenthet teljesen mást is, mint amire az ember elsőre gondolna. Nem minden srác nyom fekve 150 kilót viszont, hogy meg tudd védeni a barátnőd az alap. Az erő azt jelenti, hogy melletted a nő biztonságban érezheti magát.

Ez pedig nagyon sok mindenben megnyilvánulhat. A csaj hátán tartod kezed amikor sétáltok, elveszed tőle a nehéz csomagot és segítesz neki a kocsihoz cipekedni. Az, hogy erős vagy egy csajnak azt jelenti, hogy meg tudod védeni, amikor kell, akár érzelmileg akár fizikailag.

#17 Szedd össze magad! Ha összeszedett vagy azzal rendezettséget közvetítesz. A csajok szeretik azokat a pasikat, akiknél a dolgok a helyükön vannak, a cipőjüktől az órájukig minden. Ha van egy jó összhatása a megjelenésednek az beindítja a csajokat, hisz ha magad rendben vagy akkor az életed is. Valaki olyat keresnek a csajok, aki fektet magába így a megjelenésébe is.(Olvasd el: Hogyan válj önmagad legjobb változatává?)

#18 Szemek. Van valami nagyon vonzó a csajoknak abban, ha belenéznek egy férfi szemébe. Ha mélyen belenézel egy nő szemébe ő pedig beléd lát így egészen a lelkedig az eléggé be tudja indítani a csajt. Ahelyett, hogy kerülnéd a tekintetét, nézz egyenesen rá. Barna, zöld, kék mindegy is, nem a szín számít – sokkal inkább az őszinteség és nyitottság amit a szemed tükröz.(Olvasd el: A sikeres szemezés kézikönyve)

#19 A feneked. Ha zsíros a hátsód az nem lesz túl vonzó. Miközben edzesz csinálj egy két plusz guggolást. A nők csekkolják a feneked, így annak is rendben kell lennie, nem csak a karodnak.

#20 Tudd mikor kell hallgatnod és beszélned! Megvan a tökéletes egyensúlya annak, mikor kell beszélned és mikor kell hallgatnod. A csajod akkor akar téged hallani amikor kíváncsi rád. A jó kommunikációs készség része, hogy pontosan tudod, mikor van nálad a labda és mikor kell csendben figyelned. Attól leszel csak igazán dögös, ha eléred, hogy a csaj dögösnek érezze magát melletted, ezt ne feledd sose!(Olvasd el: Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

Dögösnek nem lehet születni. A nők ebben némileg mások mint mi.

Összegezve, a csajok vonzódnak a testhez, a hajhoz, a jó megjelenéshez, de végül dögösnek az egész csomagot és annak a hatását fogják találni. Vagyis olyan pasit keresnek, aki megvédi őket, aki ha kell cipeli a csomagjaikat, de elég megértő is és érdekli őket annyira, hogy érdekesnek és értékesnek érezzék magukat mellette.

(Olvasd el: 23 trükk, hogy azonnal vonzóbbá válj a csajok számára)

Szóval most, hogy ismered a “dögös pasi” jellemzőit, mennyit fedeztél fel magadban? Ha nem sokat, akkor ne aggódj, sose késő elkezdeni dolgozni magadon és dögös pasivá válni. Ha meg majdnem minden talált, akkor mégis mire vársz?

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close