10 trükk a sikeres szemezéshez

Szeretnéd tudni a biztos módszert, amivel felkeltheted valaki figyelmét és elérheted, hogy érdeklődjön irántad? Használd ezt a 10 trükköt a sikeres szemezéshez, amik biztosan működni fognak.

A szemezés az egyik legkönnyebb és legkockázatmentesebb módszer arra, hogy érdeklődést mutass a másik iránt, illetve kiderítsd viszonozza-e.

Egyszerű, ösztönösen jön és könnyű megtanulni.

A szemezés izgalmas nem számít éppen hol vagy.

Nem számít, hogy bejön-e vagy sem.

Ha valaki elkezd bámulni téged és ezt észreveszed akkor azonnal ébereddé és izgatottabbá válsz.

(Olvasd el: Mi izgat fel egy srácot szexuálisan egy csajban?)

Bárkit megfigyelhetsz te is és elkaphatsz egy-két lopott pillantást.

Vagy beszélgetést kezdeményezhetsz.

A szemezés remek módja annak, hogy biztonságosan kiderítsük bejövünk-e valakinek anélkül, hogy kilépnénk a komfortzónánkból.

A szemezés kellemes oldala

Nézzünk szembe vele, a szemezés ártatlan.

Viszonozhatsz egy-két pillantást az utcán vagy az étteremben ülve is.

Amíg ez kölcsönös, addig egy kellemes flörtölős játék, ami mindkettőtök arcára mosolyt csalhat.(Olvasd el: Miért bámulják meg a férfiak a nőket, akkor is ha nem kölcsönös a szimpátia?)

Ki az aki ne szeretne néhány lopott pillantást, akkor is ha nem akar randizni az illetővel?

Ami pedig a legjobb a szemezésben, hogy kiderítheted érdeklődik-e irántad az illető, anélkül, hogy leszólítanád. Továbbá pedig, tudathatod valakivel, hogy tetszik neked, egyetlen szó nélkül, ezzel előmelegítve egy randira.

10 trükk a sikeres szemezéshez amivel felkeltheted valaki érdeklődését

Mit csinálsz amikor látsz valakit aki tetszik egy kávézóban vagy egy buliban? Ha nem tudod mit tegyél ilyenkor, akkor a szemezés lehet számodra a legkönnyebb megoldás, amivel felkeltheted a figyelmét és benyomást tehetsz rá.

Használd ezt a 10 trükköt a sikeres szemezéshez, hogy alkalmassá válj a megfelelő üzenet közvetítésére.(Olvasd el: Miért őrülnek meg a pasik a mellekért?)

#1 Nézz oda alkalomszerűen kisebb megszakításokkal. Látsz valakit aki tetszik? Nézz oda időről-időre. Előbb-utóbb észre fog venni és fel fogja venni a szemkontaktust.

#2 Váltsatok egy futó pillantást. Ne légy elhamarkodott, vagy egy ijesztő sztalkernek fogsz tűnni. Amikor az illető aki tetszik, észreveszi hogy nézed és felveszi veled a szemkontaktust érdeklődve, akkor tartsd azt egy pillanatig aztán nézz el hirtelen.

#3 Ismételd meg a pillantásokat. Nézz újra rá. Nézd és megint amint viszonozza a pillantást nézz máshova. Ne időzz el és nézz oda egy pillanatnál tovább, még. Ezt viszont ismételd meg párszor.

#4 Tudasd velük mire gondolsz. Elsőre azt hiheti, hogy ez csak egy múló pillantás volt. Azonban amikor, már többször elkaptátok egymás tekintetét, akkor sejteni fogj,a hogy többről van szó. Még mindig ne legyen 1 másodpercnél hosszabb a szemkontaktus, mert azzal megölöd az izgalmat. Inkább lassan építsd azt fel.

#5 Építsd fel az izgalmat. Ha megvolt pár pillantás váltás, és azt látod, hogy továbbra is feléd néz és érdeklődik, akkor elkezdheted felépíteni az izgalmat. Ne nézz oda pár percig. Várd meg amíg újra és újra feléd néz.

Ezzel el fogod érni, hogy azon gondolkozzon, miért nem nézed őt tovább, és figyelni fog, hogy nézed-e esetleg újra.Ezzel azt fogod elérni, hogy ugyanolyan izgatott legyen a szemezés miatt mint te.(Olvasd el: Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

#6 Fordítsd meg a szemezést. Figyeld a szemed sarkából azt aki tetszik. Ne nézz rá direktben, de tartsd szemmel. Várj amíg ő néz rád. Amint rád néz, viszonozd a tekintetét. Azzal, hogy ezt teszed, azt az érzetet fogod kelteni, hogy igazából ő az aki érdeklődik irántad és nem fordítva.

#7 Nézz oda hosszabb ideig. Mostanra már többször viszonoztátok egymás tekintetét és elérted, hogy a kiszemelt fél izgatottan várja, mikor nézel oda. Ezek után, ha újra létrejön a szemkontaktus, akkor most már ne szakítsd meg azonnal.

#8 Mosolyogj és pirulj el. Beszélgess a barátaiddal vagy tűnj elfoglaltnak, aztán nézz oda egy-két másodpercig. Ahányszor pedig elnézel, mindig mosolyogj, vagy pirulj el észrevehető módon. Mindig csak akkor mosolyogj amikor elnézel.

#9 Figyeld a reakciójukat. Olyan gyakran néz feléd mint te? Ha igen, akkor működik a dolog és izgalmas este elé nézel. Ha az illető nem viszonozza a pillantásaid bármit is teszel, akkor nem érdeklődik irántad, semmi gáz, nem vesztettél semmit lépj tovább. Nem lehetsz mindig nyertes a szemezésben.

#10 Mosolyogva nézz rá! Mostanra, hogy meggyőződtél róla, hogy kölcsönös az érdeklődés köztetek és viszonozzátok a lopott pillantásokat, ideje fejest ugrani a dolgok közepébe. Az egyik hosszabb pillantásnál nézz egyenesen a szemébe és eressz meg egy kis mosolyt. Innen nincs visszaút. Ha visszamosolyog akkor jackpot. Ha meglepettnek látszik, vagy gyorsan elkapja a tekintetét, akkor még szükség van egy kis előmelegítésre.

Ha viszont viszonozta a mosolyt, akkor itt van mit kell tenned. Ha csaj vagy, akkor adj meg a lehetőséget, hogy beszédbe tudjon elegyedni veled. Ha pedig pasi vagy, akkor mire vársz, szólítsd meg.(Olvasd el: 5 tökéletes kérdés az első randihoz)

Szemezés beszélgetés közben

Ha már ismered az illetőt és szeretné a tudtára hozni, hogy tetszik neked, akkor nézz mélyen a szemébe beszélgetés közben. Gondolj ara, mennyire tetszik neked eközben és a szemed ezt fogja sugározni felé. Közben pedig ne felejts el mosolyogni, ezzel a megfelelő üzenet küldve felé.(Olvasd el: A vonzalom 20 jele az első beszélgetésben)

Flörtölő szemezés

Ha partizol vagy csak szeretnéd valaki tudtára hozni, hogy tetszik neked, akkor kövesd ezt a 10 trükköt a sikeres szemezéshez, annyi különbséggel, hogy a végén nem csak szemezel vele egy-két másodpercig, hanem úgy szakítsd azt meg, hogy végignézel rajta egy elismerő mosollyal. Ezzel tudtára fogod hozni, hogy bejön neked és, hogy ezért mérted végig.

Szemezési tippek csajoknak

#1 A pasik könnyebben hajtanak rá azokra a csajokra, akikkel előtte szemeztek kicsit. Ha tetszik valaki, viszonozd a pillantását és alakítsd ki a szemezést. Sokkal nagyobb eséllyel fog így próbálkozni nálad.(Olvasd el: Hogyan légy magabiztos: 15 módszer, hogy felismerd értékes vagy)

#2 Vedd észre a pillantásait és küldj felé, néhány biztató jelet, hogy elérd megszólítson. Ha mondjuk kimész a mosdóba, akkor nézz arra és viszonozd a tekintetét amikor újra rád néz, majd kelj fel és indulj el. Sétálj lassan és közben nézz rá még egyszer miközben arra mész ki.(Olvasd el: 9 hajszálnyi különbség a magabiztos és az arrogáns férfi között)

Szemezési tippek pasiknak

#1 Né bámulj egy csajt túl sokáig! Ijesztő!(Olvasd el: Hogyan légy a “Dögös Pasi” – 20 szabálya az azonnali dögösségnek)

#2 Legyenek nagyon rövidek a pillantásaid, különben perverznek fog tartani. A szemezés egy izgalmas flörtölős játék, ami lassan de biztosan épül fel köztetek. Ha túltolod, vagy túl sokáig bámulsz, akkor kétségbeesettnek fogsz tűnni.

(Olvasd el: Hogyan légy mindig jó randipartner)

A szemezés nagyon izgalmas és szexi tud lenni, ha jól csinálod. Ha azonban túltolod, vagy alulteljesíted akkor elvesztheted a kapcsolatot. Kövesd ezt a 10 tanácsot és biztosan nem fogsz így járni.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close