15 dolog amit a nők a férfiakban keresnek

Szerinted meg van benned minden, hogy megkedveljenek a csajok? Szóval mik azok a dolgok amiket a nők a férfiakban keresnek, amit mindennél jobban szeretnének? Olvasd el ezt a 15 tippet a nők jobb megértéséhez.

Gondolkoztál már valaha azon mik azok amiket a nők a férfiakban keresnek?

Lehet, úgy érzed ezek mind megvannak benned.

De mégsem vagy sikeres a csajozásban, míg más férfiaknak ez olyan könnyen megy, akkor mégis elbizonytalanodsz, hogy mi lehet a hiba.

Ugyanúgy ahogy megvannak a dolgok, amiket vonzónak találsz egy nőben, ugyanúgy a csajoknak is megvan a lista, hogy mi az amit a férfiakban keresnek.

Ha szingli vagy és arra vársz, hogy megismerd álmaid nőjét, itt van néhány tipp, amivel vonzóbbá válhatsz számára.

Mit keresnek a nők a férfiakban?

A férfiaknak megvan a saját szexuális preferenciájuk a nőknél.

(Olvasd el: Mi izgat fel egy srácot szexuálisan egy csajban?)

Világos, hogy ugyanez megvan a nőknél is.

A jó hír az, hogy mindössze 15 dolog van ami elválaszt az igazi sikertől.

Ezt a 15 tanácsot megértve jobb emberré válhatsz.

Amint elkezded használni ezt a 15 tanácsot azonnal észre fogod venni a változást, hisz tudni fogod, mit keresnek a nők a férfiakban.

(Olvasd el: A 10 legnagyobb randizós hiba a nők szerint)

#1 Jó megjelenés. Öltözz és nézz ki jól akárhova is mész. Sosem tudhatod mikor fogsz belebotlani álmaid nőjébe. Ez egyszerű dolog, amire a legtöbb srác nem figyel oda. Hozd magad formába jó minőségű, stílusos ruhákkal és egy jó kellemes illatú kölnivel.

#2 Légy öntudatos. A nők azokat a pasikat szeretik akik stabilak. Légy tudatában saját magadnak és viselkedj eszerint. Akármilyen nehéznek is tűnik most, légy olyan férfi aki nem hagyja magát ha szívatni akarják, vagy valaki nem tiszteli.
(Olvasd el: Hogyan válj magabiztosabbá?-15 pofonegyszerű módszer)

#3 Elragadó személyiség. Az elragadó személyiség nagyon fontos és sok férfinek ez még sincs meg. Sőt olyan férfit találni egy nőnek aki magával ragadja, elég nagy kihívás. Javíts a kommunikációdon a testbeszédeden és tanuld meg mivel nyűgözheted le őket.
(Olvasd el: 12 tipp hogyan válj a sármos Szőke herceggé, akitől minden csaj elájul)

#4 Jó fizikum. Menj és dolgozz a válladon és a bicepszeden. Amikor edzesz, akkor egészségesnek és magabiztosnak fogsz tűnni, a ruhák pedig elképesztő szexin fognak állni. Ha sikeresen akarsz lenni a csajozásban, akkor tudnod, kell, hogy számít a külső. Sokat.

#5 Jó humorérzék! A csajok egy perc alatt levágják, hogy egy srácnak van-e humorérzéke. Márpedig jó kommunikációs készséggel és humorérzékkel elég könnyű sikeresnek lenni az ismerkedésben.

(Olvasd el: Hogyan nevettesd meg a csajt és érd el, hogy megkedveljen)

Minden nő tudja, hogy egy srác jó humorérzékkel bármikor jó randi vagy beszélgetőpartner. Légy könnyed a csajozásban, ne izguld túl, legyen egy jó poénod amivel megtöröd a jeget és elképesztő sikereket fogsz elérni. Bizsuboltként fogod vonzani a csajokat.

#6 Erős személyiség. Az a srác aki könnyen meghunyászkodik a legalsó szinten áll a randis hierarchiában. Ezek azok a srácok akik inkább másnak adnak igazat, csak hogy elkerüljék a konfliktust. Sose hagyd, hogy mások uraljanak le, legyen szók akár a barátaidról vagy kollégáidról. Legyen gerinced és értékrended az életben. Állj ki magadért, ha úgy érzed lekezelnek vagy leuralnak.
(Olvasd el: 9 hajszálnyi különbség a magabiztos és az arrogáns férfi között)

#7 Jó állás, szép fizetéssel. Most sekélyesnek tűnhetek. De jobb szembenézni az igazsággal és nem tettetni, hogy a pénz nem számít. Persze, hogy számít! Jobban bejön egy dögös csaj neked is mint egy csúnya. A nők is jobban kedvelik a gazdag srácokat a csórókkal szemben. ha sokat keresel és egy jó kocsit vezetsz máris hatalmas előnyöd van. Azonban ez csak előny, önmagában ez nem elég.
(Olvasd el: 16 módszer, hogy könnyedén megvalósítsd az álmaidat)

#8 Légy olyan férfi, akit tisztelnek mások. A nők szeretik amikor a pasi akivel együtt vannak, tiszteli őket, de azt még jobban szeretik, ha ezt a pasit mások is tisztelik. Ha valaki nem tisztel az a te hibád? Ha igen, akkor hajts keményebben. Ha nem a te hibád akkor ne foglalkozz velük, hagyd ott őket. Vagy, ahogy korábban írtam, állj ki magadért és követeld meg a neked járó tiszteletet.

Mindig ide lyukadunk ki. Ha olyan valaki vagy aki tiszteli saját magát és van egy egészséges önérzete, hagyod magad, hogy ok nélkül szívassanak? Állj fel és légy férfi!

(Olvasd el: A vonzalom 20 jele az első beszélgetésben)

#9 Magabiztos férfi. A magabiztosság fontos jellemzője egy férfinak. Egy olyan belső erő amit nem tud tönkretenni semmi külső hatás. Egy magabiztos férfi vonzó a nők számára, mert ő hisz magában és a képességeiben és nem hátrál meg, amikor valami kihívással szembesül.

#10 Ápolt külső. A remek külső megjelenés jelentősen megkönnyíti a csajozást. Még egy átlagos külsejű pasi is nagyon sokat tehet a megjelenéséért. Öltözz jól, legyen egy kiállásod, legyen rendben a hajad. A kihúzott hát, egy magabiztos megjelenéssel, elég imponáló a nőknek. Legyen egy boldog mosoly az arcodon egy pozitív kisugárzással és csodákra leszel képes.

#11 Jó kommunikációs készség. A humorérzéknél már szóba került, de ez is ugyanolyan fontos, mert a nők ezt is ugyanúgy keresik a férfiakban. Légy kellemes társaság, beszélj okosan mély hangon és eközben látsszon rajtad, hogy őszintén érdeklődsz azután amit a nő mesél. Kezdeményezz beszélgetéseket és érd el, hogy jól érezze magát veled.
(Olvasd el:  Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

#12 Légy tisztelettudó! Viselkedj tiszteletteljesen azokkal, akik megérdemlik a tiszteletedet. Minden nő szereti a jó modorú férfiakat akik nem bánnak másokkal megalázóan csak mert megtehetik. Ne légy bunkó a pincérrel, vagy az alattad dolgozókkal, hacsak nem érdemlik meg. Bánj mindenkivel tisztelettel és téged is tisztelni fognak.

A nők a tiszteletteljes férfiakat valamiféle jó apaként látják, ami meg jó irány. Ha udvariasan és tisztelettel kezeled a nőket a környezetedben akkor azt fogod észrevenni, hogy jobban kedvelnek majd.(Olvasd el: Hogyan válj szexi pasivá?)

#13 Alfa pasi. A legjobb nők mindig a legjobb pasik karjaiban végzik. Az a nő akiért mindenki odáig van, nem fog valaki jobbkezével kezdeni. Lehet, hogy már megfigyelted, hogy egy csoportban egy max kettő pasi akik mindig a legdögösebb csajokkal járnak a többieknek meg maradnak az ő sztorijaik hallgatása. Nos ők az alfa pasik. Légy ilyen!

#14 Érd el, hogy jól érezze magát a bőrében! A csajok szeretik azokat a pasikat, akik mellett nyugodtan lehetnek önmaguk, már az ismerkedés legelején. Legyél az a srác, aki már az első beszélgetésnél segít neki feloldódni és elűzni a feszültséget és kedvelni fog. Érd el, hogy a beszélgetés laza és kötetlen legyen, a csaj pedig teljesen bevonva érezze magát.

#15 Megfelelő személy. Ez egy olyan dolog amit el kell fogadnod és megértened, ha a nőket szeretnéd jobban megérteni. Lehet, hogy te egy remek srác vagy ő meg egy remek csaj, csak egyszerűen nem passzoltok, nem te vagy a számára megfelelő személy. Lehet, hogy kedvelni fog, csak nem fog veled járni, mert valamiben nem passzolsz az elképzelésével. Ezt fogadd el és engedd el, ez nem neked szól.

(Olvasd el: Ő a nagy Ő? – Itt van, hogy derítsd ki!)

Ha ezt el akarod kerülni, akkor légy egyedi és kellemes társaság, de leginkább fókuszálj rá és a személyiségére, mit szeret, mit nem, mit vár el egy pasitól és ha ezekre odafigyelsz, akkor nagy eséllyel meg fog kedvelni. Ha úgy érzi, hogy megfelelő vagy számára és passzoltok, illetve a barátjai és a családja is elfogadhat akkor biztosan meg fog szeretni.

(Olvasd el: Hogyan gondolkozz nőként és szerezd meg a csajt)

Szóval mi az amit a nők a férfiakban keresnek? Bizonyára rengeteg dolgot, de az a 15 a legkiemelkedőbb ezek közül, így ha ezekre odafigyelsz, akkor jó benyomást fogsz tenni a nőkre és sikeressé fogsz válni a csajozásban.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close