23 trükk, hogy azonnal vonzóbbá válj a csajok számára

Ismerd el, jobb vagy te annál, mint, hogy béna csajozós szövegekkel próbáld meg elcsábítani a csajokat. Használd inkább ezt a 23 trükköt, hogy azonnal vonzóbbá válj a csajok számára!

Vannak azok a pasik, minden erőlködés nélkül vonzzák a csajokat. Belépnek a szobába és a másodpercek múlva, máris csajok serege veszi körül őket. Vannak az a pasik is, akiknek nem kell sokat tenni azért, hogy megkapják azt a csajt akit akarnak.

És ott vagy te is.

Csodálkozol, miért nem sikerül összehoznod egy jó randit és miért végzed a sarokban egyedül a bulikon. Meg akarsz változni – vagy legalábbis némi figyelmet kapni a gyengébbik nemtől.

A csajok elcsábításának tudománya

Itt van, néhány tipp arra, hogyan lehetsz vonzóbb a csajok számára, minimális erőlködéssel, maximális hatékonysággal. Próbálj ki néhányat ezek közül és meg fogod látni, a csajok azonnal másként fognak viselkedni a közeledben.

#1 Húzd ki magad! Ha ki akarsz tűnni a tömegből, ahhoz az kell, hogy legyen egy határozott egyenes, kiállásod akár állsz, ülsz vagy sétálsz. Egyenesítsd ki a vállaid, emeld meg a vállad, húzd be kicsit a hasad és úgy sétálj, mint aki tudja, hogy fontos ember. Ez egy határozott, stabil és magabiztos megjelenést fog kölcsönözni neked, amivel magadra fogod vonni a csajok tekintetét – jó értelemben.(Olvasd el: Mitől lesz egy férfi szexi: 15 vonzó tulajdonság amitől te lehetsz az álompasi)

#2 Öltözz stílusosan! Lehet, hogy azért nem kapod meg a vágyott figyelmet a nőktől, mert nem úgy öltözöl. Itt egy tipp, amikor a ruhatáradról van szó, vagy vásárolsz akkor gondolkodj úgy, hogy ha egy híresség lennél akit bármikor lefotózhatnak, mit vennél fel. Ha ez nem segít, akkor pedig figyeld meg azokat a pasikat akikkel azokkal a csajokkal látsz akikkel te is járnál, ők hogy öltözködnek? talán így már tudod merre indulj el.

#3 Zuhanyozz és borotválkozz! A higiénia nem lehet kérdés. Vágasd le a hajad stílusosan! Borotválkozz meg, vagy hagyj egy kis divatos borostát! Zuhanyozz és moss fogat rendszeresen!

#4 Hordj pirosat! A piros szín megragadja az emberek tekintetét, és a nőknek erőt, szexualitást és hatalmat sugároz. Egy kis piros szín hozzáadásával, akár egy nyakkendő, akár egy baseball sapka, azonnal felkeltheted a nők érdeklődését.

#5 Kezdeményezz! Ha összeszedted magad és vagy annyira bátor, hogy kezdeményezz, azzal két fontos tulajdonságot fogsz a nőknek jelezni, magabiztosság és vezetés amikért pedig odáig vannak. Legyen szó akár, egy beszélgetésről, egy randiról, egy filmről – kezdeményezz!(Olvasd el: Hogyan válj magabiztossá)

#6 Légy pozitív! Az emberek szeretik a pozitív dolgokat. Legyen szó akár a Facebook posztjaidról, beszélgetéseidről, vagy csak a kisugárzásodról, ha pozitív vagy az csak előnyödre válhat. Az egészben pedig a legjobb, ha kialakítasz magadról egy pozitív képet, azzal elképesztően vonzani fogod a nőket!(Olvasd el: 15 módszer, hogy pozitívabb életet élhess!)

#7 Figyelj a hangodra! A nők sokkal jobban szeretik a mély, tónusosabb hangot, mint a magas nőies hangszínt. Gyakorold, meg lehet tanulni, hogy rezgést adj hozzá a rekeszizmoddal. Valamint fontos, hogy mély lebegőt vegyél mielőtt elkezdesz beszélni. Egyrészt így lesz elég levegőd, hogy kontrolláld a hangodat, továbbá pedig, ezalatt át tudod gondolni, mit is akarsz mondani.

#8 Tégy mély benyomást! Sok férfi azért nem vonzó a nők számára, mert semmi erőfeszítést nem tesz abba, hogy valamilyen benyomást gyakoroljon a csajokra. Ha abban bízol, hogy te csak megjelensz aztán a nők mennek majd oda hozzád, akkor tévedsz. Bármi is az oka ennek, félsz az elutasítástól, vagy nem akarsz kockáztatni, ezt abba kell hagynod!

Törekedj mindig arra, hogy mély benyomást hagyj! Süss el egy emlékezetes viccet, vagy mesélj el egy jó sztorit, vagy hagyj nyomot az öltözeteddel, de érd el, hogy megjegyezzenek.(Olvasd el: 15 dolog amit a nők a férfiakban keresnek)

#9 Nevettesd meg! Ne vedd túl komolyan a dolgokat, főleg akkor ne ha eltökélt szándékod a csajozás. Őrizd meg a humorérzéked mindig, és légy játékos a beszélgetésekben. A jó poénok nagyon jól tudnak jönni csajozás közben, amikor meg kell törnöd a jeget, egy fura szituban. Végül de nem utolsó sorban pedig, a nők imádják azokat a pasikat, akik meg tudják nevettetni őket.(Olvasd el: Hogyan nevettess meg egy csajt sikeresen?)

#10 Légy laza! A nők sokkal vonzóbbnak találják azokat a pasikat, akik valamilyen szinten veszélyesen élnek. Nem kell kockáztatnod az életed, vagy belépned a maffiába. Ehhez éppen elég, ha laza és spontán is tudsz lenni időnként. Ezzel meg fogod mutatni, hogy mersz szabadon élni és nem másoktól függeni. Légy magabiztos, határozott és a nehéz szitukból gyere ki egy kacsintással lazán. A nők megőrülnek ezért.
(Olvasd el: 12 dolog amivel rosszabbá teszed az életed)

#11 Ne kapkodd el a mosolyt! Ahelyett, hogy mindig azonnal vigyorogni kezdenél, tanuld meg lassan elmosolyogni magad. A nők megbízhatóbbnak találják azokat a pasikat, akik lassan mosolyodnak el. Valamint, igyekezni fognak ilyenkor, hogy megnevetessenek, vagy mosolyt csaljanak az arcodra.

#12 Haverkodj gyerkőcökkel. Jól el vagy a kisemberekkel? Ha csak elsétáltok egy babakocsi mellett, vagy egy parkban a padon ülve a közeletekben játszanak a gyerekek, spanolj össze velük és légy jófej velük. Bármelyik nő szívét meg tudod olvasztani azzal, hogy rámosolyogsz, játszol vagy elvagy egy gyerekkel.(Olvasd el: Hogyan gondolkozz nőként és szerezd meg a csajt)

#13 Vezess menő kocsit! Meghívtak egy bálba vagy egy fogadásra? Ha lehet kérj kölcsöntől egy haverodtól vagy szüleidtől valami vagány kocsit. Jó üzleti alap lehet, hogy felajánlod elviszed lemosatni. A lényeg, hogy a csajok jobban bírják azokat a pasikat akik vagány kocsikat vezetnek azokkal szemben akik unalmas szedánokat. valószínűleg ennek a státuszhoz és a hatalomhoz van köze, amit a nők szintén keresnek egy pasiban.

#14 Légy kíváncsi! Sok ember csak magáról képes beszélni, ami hamar unalmassá tud válni. Tanulj meg figyelni a nőkre, és őszintén kíváncsinak lenni rájuk: mit csinálnak, hogy éreznek, mennyire tetszik nekik az a pár cipő, és a szokásos dolgok.

#15 Ha van heged ne rejtsd el! A nők valamiért jobban kedvelik azokat a pasikat akiken van valamilyen heg. Valamiféle kalandor faktornak gondolják és emiatt jobban fognak hozzád vonzódni. Nincs heged? Ne aggódj, lépj a következő pontra.

#16 Tanulj meg néhány receptet! Ha végre összejön a randi, akkor dobd az éttermet és főzz inkább neki te. A nők imádják azokat a pasikat, akik ügyesek a konyhában, akkor is ha csak az egy recept megy, azzal is el fogod olvasztani.

#17 Légy szociális! Nem ez nem azt jelenti, hogy állandóan posztolsz a Facebookon meg mindig szelfizel. Szociálisnak lenni, nem más, mint emberek között lenni. Töltsd időt a barátaiddal, járj el szórakozni, szerezz új barátokat, egyszerűen igyekezz az a srác lenni, akivel szívesen lógnak az emberek.

# 18 Légy felelős állampolgár! Adj vért, önkénteskedj, vagy csatlakozz valami ügyhöz. Csinálj valamit nem saját magadért, és a nők szeretni fognak. Ennek az az oka, mert látni fogják benned a potenciált egy hossztávú kapcsolatra, hisz ahhoz pont az kell, hogy ne csak magaddal törődj, így sokkal könnyebb lesz a csajozás.

#19 Légy figyelmes! Itt kap igazán szerepet az aktív hallgatás. Képesnek kell lenned arra, hogy felidézd amiket meséld, és tudd a kedvenc ételét, zenéjét, színészét, legjobban utált márkáját, éttermét és minden egyebet. Ha figyelmes vagy és ezeket fel tudod idézni az nagy plusz pontot jelent, amikor csajozásról van szó.(Olvasd el: Hogyan légy mindig jó randipartner)

#20 Légy szenvedélyes! A csajok imádják azokat a pasikat, akik szenvedéllyel csinálnak valamit. Akár egy banda, egy hobbi, egy ügy, a nők vonzónak fogják találni, ha nyíltan felvállalva beszélsz erről szenvedéllyel. Egyedinek fogsz ettől tűnni, valamint intelligensnek is, hogy egy adott dologról ilyen tájékozott vagy, ami meg szintén pozitívum a nőknél.(Olvasd el: Hogyan érintsd meg a csajt a randin és érd el, hogy akarjon téged)

#21 Legyenek hosszú távú céljaid! Tudom, hogy azt tanácsoltam légy laza és spontán, de ugyanakkor a randizásnál ügyesen kell egyensúlyoznod az érett és a felelőtlen éned között. Simán lehetsz laza és szabad, ha közben vagy annyira eltökélt, hogy vannak céljaid és ezekről tudsz mélyebben is beszélgetni. ha túl felnőtt vagy, vagy túl laza az egyik sem fog tetszeni a csajoknak.(Olvasd el: 12 biztos jel, hogy azt akarja rástartolj!)

#22 Legyél edzett! Nem sok újat mondok azzal, hogy a nők jobban vonzódnak a sportos férfiakhoz. Úgyhogy elég a kifogásokból. Mozdulj meg és légy aktív! A nők ösztönösen szeretik a domináns pasikat és az izmos test ezt a benyomást kelti bennük.

#23 Tűnj idősebbnek! Az idősebb férfiakat a nők a sikerrel, stabilitással, és bölcsességgel azonosítják, amikért pedig megvesznek. Még a húszas éveidben járva is egy egyszerű megoldással idősebbnek tűnhetsz: öltöny. Legyen egy pár jó szabott, stílusos öltönyöd, amiket fel tudsz kapni, ha olyan helyre mész ahol fel akarod kelteni a nők figyelmét. Arra azonban figyelj, hogy ne legyél túlöltözött!

(Olvasd el: 15 dolog amit a nők a férfiakban keresnek)

Nagyon sok férfi gondolja úgy, hogy ahhoz, hogy vonzó legyen a nők számára, híresnek, gazdagnak, vagy félistennek kell lennie. Persze ezek mind segíthetnek, de a legegyszerűbb módja a sikernek a nőknél, ha Önmagad legjobb verziója vagy!

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close