Hogyan állapítsd meg, hogy, bejössz egy csajnak?

Érezted már valaha azt, miközben a haverokkal lógtál vagy buliztál, hogy a valamelyik közeledben lévő csajnak bejössz? Mit tettél ekkor? Derítsd ki, honnan tudhatod, hogy bejössz egy csajnak, illetve, hogy mit kell tenned ekkor.

Megállapítani, hogy bejössz egy csajnak nem mindig egyszerű.

Miközben a srácok elég egyértelműen flörtölnek, a csajok ezt jóval rejtélyesebben teszik.

A csajokkal való flörtölés tele van kihívásokkal és bizonytalanságokkal. A legnehezebb pedig, hogy 100%-ig biztosan sosem tudhatod, hogy bejössz a csajnak vagy nem.

Egyáltalán nem egy könnyű feladat megállapítani, hogy egy csajnak bejössz, illetve, hogy a flörtölést viszonozza-e vagy csak kedves-e még akkor sem, ha mindkettő keze rajtad van.

(Ez is érdekelhet: A 10 legnagyobb randizós hiba a nők szerint)

Hogyan állapítsd meg, hogy, bejössz egy csajnak?

Tegyük fel, hogy egy kávézóban ücsörögsz egy barátodra várva, amikor egyszer csak észre veszed, hogy egy csaj, időnként feléd pillant egy-egy rövid pillanatra.

Időnként odanézel és azt veszed észre, hogy időről-időre viszonozza a pillantásaidat.

Azt szeretné, hogy odamenj hozzá, vagy csak az időt üti el azzal, hogy bámészkodik?

Hogyan állapítsd meg, hogy, bejössz egy csajnak és azt akarja, hogy kezdeményezz felé?

Ezek a tippek nagy segítséget nyújthatnak amikor flörtölésről van szó, főleg annak kezdeti szakaszában. A legjobb pedig, hogy segítünk abban, hogy a helyes dolgot a helyes időben tegyed.

Állandóan feléd tekint

Ha egy klubban lógsz és azt veszed, hogy egy csaj időről-időre feléd pillant és egyenesen rád néz, majd amint arra nézel elkapja a tekintetét, akkor biztosan van valami a levegőben, és bizony az még vonzalom is lehet. Lehet, hogy van valami az arcodon, de ha mindig elkapja a tekintetét amikor odanézel, az egy elég jó jel! (Ez is érdekelhet: 15 dolog amit a nők a férfiakban keresnek)

Mit tegyél?

Lehet, hogy egy eléggé félénk csajról van szó, akinek kicsit kedveskedni, kell, hogy közeledni merjen feléd. Ahelyett, hogy azonnal odasétálsz hozzá fitogtatva az önbizalmadat, adj neki egy kis időt! Mosolyogj rá, hogy érezze felkeltette az érdeklődésedet.

Ha azonnal rástartolsz azzal könnyen visszautasíthatóvá válhat, miközben amúgy szimpi vagy neki. Egyértelmű, hogy tetszel neki, miért rontsd el akkor ezt a pillanatot. Viszonozd a pillantásaid, játszd a játékát és amikor úgy érzed nyitott feléd, akkor menj oda.

Túl lelkessé válik

Mindenkiben lakik egy kisgyerek, még abban a csajban is aki nyomul rád. Emlékszel mi történt amikor még kisgyerekként szemeztél egy lánnyal? Hogyan jött zavarba, vihogott a barátnőivel és hasonlók, nos, ha bejössz neki ez egy pillanat a felszínre törhet.

Meg kell ragadni a lehetőségeket a rámozdulásra, ahányszor csak alkalmad van rá. Amikor ott a fagyispultnál és épp magának kér, te is odamehetsz kérni egy gombóccal, nemde? Ajánlj neki egy ízt, vagy kérded meg őt, hogy mondjon egyet és máris beszélgettek, wow. vagy ha egy klubban vagytok, akkor odamehetsz és elsütheted ezt, “Úgy hallottam remek koktélok vannak itt!”

Nem igazán az számít mit mondasz, ha határozottan teszed és bejössz neki, a lényeg, hogy mondj valamit. Ha érzékeled a jeleket, akkor tudod, hogy igazából tetszel neki. Sőt arra vár, hogy kezdeményezz nála.(Ez is érdekelhet: Így flörtöl veled a csaj: 18 egyértelmű jel)

Izgatott amikor veled beszél

Nos, ha már beszélő viszonyban vagy ezzel a csajjal, akkor amikor összefuttok és beszélgetni kezdetek a fagyisnál vagy a kávézóban, akkor izgatottnak tűnik, miközben veled beszél? Nem csak odadob egy sziát egy sima mosollyal, hanem arra gondolok, amikor hatalmas mosollyal üdvözöl ami betölti az egész arcát és még a szeme is mosolyog. Ha egy csaj örül neki, hogy lát akkor, ezt önkéntelenül is kimutatja.

Hogyan állapítsd meg, hogy bejössz egy csajnak? Ha egy csajnak bejössz, akkor egy kicsivel mindig befog lépni a privát szférádba, ami ha neked is bejön remek jel.

Mit tegyél?

Milyenek a beszélgetéseitek? Örül, amikor “belédbotlik” és témákat dob fel, miközben néha flörtölően megérint és rád mosolyog? Egyértelmű, hogy nem csak barátságosan viselkedik ilyenkor, úgyhogy nyugodtan lépj a következő szintre.

Mondd el neki mennyire örülsz, hogy megismerted és hívd el egy randira, hogy még jobban megismerhesd! Mondd el neki, hogy szeretsz vele beszélgetni és, hogy ezt folytatni szeretnéd az irodán/egyetemen/stb kívül, ahol nincsenek zavaró tényezők. Mondd meg neki, hogy mennyire nagyon szeretnéd őt újralátni.

Kérdezd meg, hogy meginna-e veled egy kávét este vagy mondjuk másnap. Egy egyszerű kávéból nagyon gyorsan gyertyafényes vacsora lehet.(Ez is érdekelhet: Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

(Ez is érdekelhet: Hogyan hívj randira egy lányt, ha bejössz neki)

Nos, ezek után nincs kifogás! Mostantól fogva biztosan meg tudod állapítani, hogy bejössz egy csajnak és azt tudod mit kell tenned ilyenkor, úgyhogy, hajrá!

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close