Miért szeretik a lányok a rosszfiúkat? A kendőzetlen igazság

Az igazság az, hogy számtalan oka van annak, hogy miért szeretik a lányok a rosszfiúkat. Itt vannak a legfontosabbak ezek közül, hogy mért esnek beléjük újra és újra menthetetlenül.

Az, hogy a lányok szeretik a rosszfiúkat, nem csak a filmekben létezik. A valóságban is így van ez és az igazat megvallva annyira nem is nehéz megérteni az okokat.

Nagyon sok oka van annak, hogy a lányok a rosszfiúkra fognak hajtani, legyen szó a rossz akármelyik értelmezéséről. Sokan gondolják, hogy ez a veszély miatt van így, illetve a megjelenés még az oka. Azonban ez ennél összetettebb.

Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?

A legelterjedtebb hiedelem erről az egyszerű tudományos magyarázat. Vagyis az ellentétek vonzzák egymást, ezért szeretik a lányok a rosszfiúkat.

Azonban, ez nem teljesen igaz. Igen, néha tök jó valaki teljesen különbözővel lógni az eltérő érdeklődések miatt, de IGAZÁBÓL senki nem akar olyan emberrel ismerkedni aki 100%-os különbözik tőle. Ez ugyanis az állandó veszekedések biztos receptje.

Akkor mégis miért szeretik a lányok a rosszfiúkat?

Ahogy mondtam, NAGYON sok oka van annak, hogy egy csaj a rosszfiú mellett köt ki és ezeknek sem sok közük van ahhoz, hogy bőrdzsekit hord, vagy és úgy néz ki mint aki most lépett ki egy 80-as évekbeli filmből.

Ha tényleg nehézséget okoz megértened, hogy egy jó lánynak mi zajlik le a fejében, amikor egy rosszfiú mellett köt ki, aki teljesen az ellentéte. Ebben az esetben itt van neked 15 oka annak, miért szeretik a lányok a rosszfiúkat. Lerántjuk a leplet az igazságról.

#1 Kitölti az űrt! A jó lányok nem akarnak mindig jók lenni. Lehet, hogy úgy érzik hiányzik az életükből a kaland és szeretnének belevinni kicsit. Amikor egy csaj ezt érzi akkor, általában ellop valamit a boltból, vagy elkezd járni egy rosszfiúval.

#2 Megtapasztalják mindkét oldalt. Sokszor a lányok azért kezdenek rosszfiúkkal járni, hogy így megtapasztalják mind a két oldalt. Élik a szokásos életüket, de időről-időre részt tudnak valami “balhéban” így. Ezzel az életük egyensúlyba kerül, ezért szeretik a rosszfiúkat.

#3 Meg akarják változtatni őket. Az egyik leggyakoribb ok ez. Felelősséget éreznek a rosszfiúk iránt és ezért segíteni akarnak nekik. Egyszerűen csak jó útra akarják téríteni a rosszfiúkat.

Látják, hogy bajban vannak és vonzó számukra a lehetőség, hogy ők lehetnek azok, akik rendbe hozzák az életüket.(Olvasd el: Miért zúgtam bele egy rosszfiúba és neked miért nem kéne)

#4 Nem is igazán jó lányok. Vannak olyan lányok akik jónak tűnnek, rendesek a szüleikkel a suliban stb, de mélyen legbelül nem ilyenek igazából. Azért szeretik a rosszfiúkat, mert hasonlítanak rájuk. Szeretnének valaki olyannal lenni, aki úgy viselkedik és olyanokat tesz meg amiket ők szeretnének.

#5 A rosszfiú nem is annyira rossz. Másik fontos ok az ez amiért sokan úgy gondolják, hogy a lányok szeretik a rosszfiúkat. Néha az a bizonyos “rosszfiú” valójában nem is annyira rossz. A külső és a viselkedés csalóka lehet.

A csajok nagyon szeretik ezeket a rosszfiúkat, mert valójában nagyon is jók, csak kicsit elveszettek. Mélyen belül jók és a lányok ezt szeretik bennük.

#6 Lázadóak. Szerintem mindenki olyan csajt akinek a legszigorúbbak voltak a szülei és mégis a lehető legbalhésabb arccal járt. Filmekben is előfordul az ilyesmi, de a való életből is szerintem sokunk tud példát hozni.

Leginkább ez akkor igaz, ha a csajt valamilyen kényszerítik arra, hogy jó legyen. Ezzel olyan emberek fog vonzódni akiket a szülei utálnának. Legtöbbször ez pedig a “rosszfiú” típus.

#7 Valami újra vágyik. Ha a csaj mindig rendes srácokkal járt, de a kapcsolatok nem működtek, akkor lehet, hogy egyszerűen csak valami másra vágyik, hátha az működik. Így jut el e rosszfiúhoz, akivel abban bízik sikeres lehet majd a kapcsolata.

#8 Izgalmat hoz az életébe. Nem arról van szó a jó unalmas, lenne, hanem egy rosszfiúval való járás, nagyon sok új izgalmas dolgot hoz be a csaj életébe.

Ha a lány beleun a szokásos rendes napi menetrendbe, akkor elkezdhet egy rosszfiút keresni, aki veszélyes és izgalmasak kalandokba sodorja.

#9 A rosszfiúk határozottak. Ezzel senki sem fog vitatkozni. A rosszfiúknak van egy tipikus attitűdje, ami csak akkor jön elő ha határozottak. A határozottság és a magabiztosság amire minden nő vágyik. A rosszfiúknak pedig ebből mindig egy kicsit több van.(Olvasd el: 15 dolog amit a nők a férfiakban keresnek)

#10 Különlegesnek érzi magát mellette. Amikor egy csaj bejön egy rosszfiúnak, az teljesen más mint egy átlagos pasi közeledése. Valahogy úgy érzik, megtiszteltetés éri őket, hogy a rosszfiú foglalkozik velük. Ettől pedig különlegesnek fogja magát a csaj érezni, így teljesen elolvad.(Olvasd el: Mitől lesz egy férfi szexi: 15 vonzó tulajdonság amitől te lehetsz az álompasi)

#11 Elérhetetlenek. A lányok mindig többet akarnak. Mondták már neked valaha, hogy nem kaphatsz meg valamit? Csak még jobban akartad. Ugyanaz igaz a jó lányokra is. A rosszfiúk azt a benyomást keltik, hogy senki sem kaphatja meg őket, amitől a csajok csak még jobban akarják majd őket.(Olvasd el: Hogyan légy a “Dögös Pasi” – 20 szabálya az azonnali dögösségnek)

#12 Nem érdekli őket, ki mit gondol róluk. A rosszfiús attitűd, laza, gondtalan és benne van ez az azt teszek amit csak akarok. A lányok általában a szabályok szerint játszanak -valaki más szabályai szerint- ami elég frusztráló egy idő után.

Emiatt irigykedni kezdenek arra a szabad káoszra, ahogy egy rosszfiú éli az életét és a részévé akarnak válni. Emiatt vonzódnak hozzájuk annyira és szeretnének megszerezni egyet.

#13 Biztonságban érzi magát vele. A rosszfiúk veszélyesnek tűnnek. Lehet, hogy ezt pont nem tűnik túl jónak, de a csajnak ez plusz biztonságot fog jelenteni. Minden csaj szeretné magát biztonságban érezni azzal akivel van és a rosszfiúk ezt az érzést nyújtják.

#14 Szexik. Nos abban sincs nagy vita, hogy a rosszfiúk elképesztően szexik. A magabiztosságuk, kiállásuk, határozottságuk és attitűdjük, szexivé teszi őket, amit a jó lányok is észrevesznek és akarnak.

#15 Alacsonyak az elvárások így a kockázat is. Valaki aki rosszfiúként van megbélyegezve attól nem vár sokat a csaj, így nem éri meglepetésként ha összetöri a szívét a srác. A lányok azért is szeretik a rosszfiúkat, mert pontosan tudják mire számíthatnak.

(Olvasd el: 17 romboló barát akikkel jobb megszakítani a kapcsolatot)

Tessék, itt vannak. Lelepleztük a titkot, miért szeretik a lányok a rosszfiúkat inkább mint a rendes srácokat. Mint látod sokkal több mint a repütációjuk ami vonzza a csajokat.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close