Mit találnak vonzónak a nők egy férfiban: 16 tulajdonság amit imádnak a nők

Miért van az, hogy egy bizonyos féle férfit keresnek a nők? Nem kell ennek rejtélynek maradnia. Itt van a lista, hogy mit találnak vonzónak a nők egy férfiban.

Amikor egy pasi leszólít egy nőt és elkezdenek beszélgetni az estek túlnyomó többségében a nő már tudja is, hogy vonzónak találja-e vagy nem a pasit. De mitől fogja őt vonzónak találni, a két perccel ezelőttit meg miért nem? Mitől lesz az a férfi a kiválasztott?

(Olvasd el: Mitől lesz egy férfi szexi: 15 vonzó tulajdonság amitől te lehetsz az álompasi)

Biztos te is jártál már úgy, hogy megláttál egy srácot egy dögös csajjal és nem értetted, ez hogy lehetséges, hogyan kapta meg az a pasi azt a csajt. Ilyenkor a legtöbbször maga a csaj sem tudja megmondani, mitől vonzódik a sráchoz. Ahogy ránéz? Nem, ez is csak azt mutatja, hogy a legtöbb nő ugyanazt találja vonzónak egy férfiben.

Mit találnak vonzónak a nők egy férfiban?

Azt mondják, hogy a nők igazai rejtélyes lények, a valóságban azonban nem annyira bonyolultak. Ők is csak emberi lények. Úgyhogy nem olyan nehéz megfejteni őket, ezek után pedig következzen a várva-várt lista, mit találnak vonzónak a nők egy férfiban:

#1 A hang sokat számít! A nők megőrülnek a mély férfias hangért. Dögös. Nem, ezt nem most találtam ki. Nézd meg a tv-s vagy rádiós bemondókat, melyik férfinek van magas hangja közülük? Tudat alatt a nők a mély hanggal a férfiasságot és kedvességet párosítják. Nos, ez pedig nem egy rossz kombó.

#2 Magas-e? Nem kell 220-nak lenned, de a legtöbb nő nála magasabb pasit keres. A nők a náluk magasabb pasikat preferálják.

Ahhoz van köze, hogy olyan valakit keresnek, aki meg tudja védeni őket. A náluk magasabb pasi pedig azt a benyomást kelti, hogy számíthatnak rá ha baj van. Ez pedig nagyon vonzó egy nőnek, ha tudja, hogy megvéded. Persze nem garancia, hogy ez így is lesz, de a tudatalatti érzet, mindig ott lesz.

#3 Humorérzék. A nők szeretik azokat a pasikat, akik meg tudják nevettetni őket. Ez köztudott dolog. A nevetés boldogság hormonokat szabadít fel… Továbbá itt is a tudatalatti, az aki meg tud minket nevettetni, azt a benyomást fogja kelteni, hogy jó ember. Ha ezek után is a menő pasik titkosfegyverét keresed, jobb ha fel adod, nem annyira bonyolult ez.(Olvasd el: Hogyan nevettesd meg a csajt és érd el, hogy megkedveljen)

#4 Szimmetrikus arc. Legyen szó akár nőről vagy férfiról, ha szimmetrikus az arca, vonzóbbnak fogják találni. Az emberek szeretik a szimmetriát, mivel a természetben is minden szimmetrikus. Az erős gének jele ez. A végén pedig ez számít, a nőknek egy alkalmas pasit találni. Bocs, hogy szétoszlatom az álmaid.

#5 Akarják a tesztoszteront! Ez egy egyszerű biológiai tényező amit a nők a férfiakban keresnek. Azonban nem a a teljesen szétgyúrt testet a kilógó erekkel jelenti ez. A nők az erős arcszerkezetet és csontozatot azonosítják a magas tesztoszteron szinttel.

Miért fontos a tesztoszteron? Az egészség egyik fontos jele. Az edzés utáni férfiak illata, a nők megvesznek érte. Hogy miért? A válasz a tesztoszteron.

#6 Barátságosság. De nem a túlzásba vitt fura módon. A nők szeretik, amikor egy pasi egy kicsit védve van, körül van véve. Ha egy pasi túl barátságos, akkor a csaj le fog lépni, de akkor is ha túl nyers. Meg kell találni a középutat.(Olvasd el: Hogyan gondolkozz nőként és szerezd meg a csajt)

#7 Spontaneitás. A nők azokat a pasikat szeretik, akik nem csak otthon ülnek állandóan vagy nem áldoznak fel mindent a gyúrás oltárán. Olyan valakit keresnek, aki elviszi őket egy last-minute wellness hétvégére, vagy meglepi egy koncertjeggyel. Ezek a dolgok azt mutatják, hogy élettel teli és kalandor hajlandó felfedezni. Ki szeretne egy unalmas otthon ülő szürke egérrel járni?(Olvasd el: 15 módszer, hogy olyanná válj aki állandóan azt hajtogatja, szeretem az életem!)

#8 Szakáll. Vannak csajok akik egyszerűen elolvadnak, egy dögös szakálltól. Nem feltétele, hogy begyere a csajnak, de ha a csaj pont ez a típus, akkor nagy pluszpontot fog jelenteni. A szakállas pasik jobb apa alapanyagnak tűnnek, mert a szakáll érettséget és férfiasságot sugall. A szakáll azonban csak akkor ajánlott ha jól áll és rendesen meg tudod növeszteni, nekem például nincs, mert nem nő rendesen, de így sincs problémám a csajozással. Viszont ha rendesen nő és jól áll akkor miért ne? Próbáld ki!

#9 Nyitott. Ha valamit utálnak a csajok, ha egy pasival beszélgetnek és ő nem nyílik meg nekik. A nők vonzódnak azokhoz a pasikhoz, akik lemerik tenni a pajzsukat a társaságukban. Nem arra gondolok, hogy azonnal oszd meg vele a legsötétebb titkaidat, de azért egy felületes hétköznapi szintnél, mélyebbre kell menned. Biztos ismered azt a tipikus rég nem látott ismerőssel összefutok a boltban beszélgetést, ne ez az amit ne.
(Olvasd el: Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

#10 Vezér. A nők olyan párt keresnek, akik átveszik az irányítást ha kell. Ez nem azt jelenti, hogy valaki olyat keresnek, akik minden lépésüket irányítja és minden döntésbe beleszól. De ha a csajnak nincs ötlete, hogy hova menjetek, akkor jó ha előállsz ötletekkel, vagy ha nem bír filmet választani, akkor te választasz egyet.
(Olvasd el: 9 hajszálnyi különbség a magabiztos és az arrogáns férfi között)

#11 Empatikus. A nők álma egy olyan pasi, aki megérti min mennek keresztül ha épp rossz napjuk van és ott van nekik. Nem valaki olyat aki lereagálja egy “ja szívás” eleresztésével aztán vissza megy nézni a meccset.

(Olvasd el: 12 tipp hogyan válj a sármos Szőke herceggé, akitől minden csaj elájul)

A csajoknak empatikus pasi kell. Mindenki empatikus társat keres, ha te nem akkor valami nagy gáz van veled. Soha ne felejtsd el, hogy a nők ezt keresik.

#12 Higiénia. Megdöbbentő tudom, de a nők azokhoz a pasikhoz vonzódnak akik tiszták. Lehet, hogy ez most sokkoló a számodra. Attól, hogy néha bejön nekik a vadabb külső, az nem jelenti azt, hogy ne szeretnék, hogy a srác időnként letusoljon. A nők a tiszta pasikat szeretik.

#13 Folytatni tudja a beszélgetést. Volt már olyan randid, ahol állandóan neked kellett beszélned, mert a partnered képtelen volt továbbvinni a gondolatmenetet? Nem volt valami jó érzés igaz? Tudom, én is átéltem. Ne csodálkozz ezek után, hogy ez a képesség elvárás a csajok részéről. ha nem vagy képes életben tartani egy beszélgetést, akkor nincs sok esélyed. A jó hír azonban, hogy ez tanulható és fejleszthető képesség.
(Olvasd el: 5 tökéletes kérdés az első randihoz)

#14 Céltudatos. Nézd nem kell, hogy rengeteg pénzed legyen. De kell, hogy legyenek céljaid, amikért küzdesz. Nem feltétlen kell, hogy az igazgatói székre hajts, vagy hogy híres filmsztár akarj lenni. Csak legyél hajlandó dolgozni magadon és minden nap egy kicsit jobb verziójává válni magadnak. Lehet, hogy még nem sok mindent értél el, de ezzel meg fogod mutatni a benned rejlő lehetőséget és azt, hogy tiszteled magad.
(Olvasd el: A céltudatos személyiség receptje)

#15 Független. A csajok elképesztően tapadóssá tudnak válni, de a pasik se jobbak. A legrosszabb pedig, hogy sokszor nem veszik észre magukat az ilyen emberek. Ugyanígy mint mi pasik a nők is olyan partnert keresnek, aki független és megvan a saját élete. Nem valaki olyat, aki nem bír aludni anélkül, hogy tudná mit néztél aznap este a tv-ben.
(Olvasd el: Túlságosan tapadós és nyomulós barát vagyok!)

#16 Magabiztosság. Mindannyiunknak megvannak a gyengeségei, ettől azonban nem vagyunk kevesebbek. A magabiztosság döntő abban, hogy bejössz-e a csajnak vagy sem. A magabiztosság a kulcs. Az a pasi aki határozottan, magabiztosan lép be valahova, az nyerő és szexi.

(Olvasd el: Ismeretlentől való félelem – hogyan győzd le és lépj ki a komfortzónádból)

Az emberek hajlamosak sokszor a csajokat mitikus, megfejthetetlen lényekként látni. Mostanra szerintem is látod, hogy annyira azért nem megfejthetetlenek. Ezek a jellemzők amiket itt felsoroltam, elárulják, hogy mit találnak vonzónak a nők egy férfiben.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close