Nehezen megkaphatót játszik? 10 biztos jele, hogy le akar koptatni

A nehezen megkaphatót játssza, vagy egyszerűen csak nem jössz be neki? Ha ezt a 10 jelet látod akkor, nem nehezen megkapható hanem lekoptató!

Biztos emlékszel amikor otthon panaszkodtál anyukádnak, hogy valaki kigúnyolt erre pedig ő azt mondta: “Ugyan, csak irigyek rád!” Néha amikor valaki azt mondja, hogy “Ő csak nehezen megkapható” akkor valójában csak engesztelni próbál. Vagyis, hogyha ezen agyalsz, akkor a megfelelő és őszinte embert kérdezd meg erről. Ellenkező esetben elég rossz irányba mehetsz, rossz tanácsok hatására.

Nézd, viszont van egy jó hírem a számodra. Habár most én nem vigasztalgatni foglak és a kezdet fogni, erre ott vannak a barátaid, de a jó hír az, hogyha azt szeretnéd tudni, hogy egy csaj a nehezen megkaphatót játssza-e akkor a jelek elég tiszták.

A nehezen megkaphatót játssza?

Itt vannak a jelek amiket ismerned kell

Összezavar a lány viszonyulása hozzád? A nehezen megkaphatót játssza? Vagy csak időre van szüksége, hogy jobban megismerjen? Segítünk neked, hogy tisztán láss. Itt van 10 jele annak, hogy nem a nehezen megkaphatót játssza, hanem egyáltalán nem játszik. Ezek a jelei annak, hogy egyszerűen nem érdekled. (Ez is érdekelhet: Honnan tudhatom, hogy a csaj azt akarja rámozduljak?)

#1 Egyáltalán nem válaszol. Megvannak annak a szabályai, hogy mikor, hogyan és mennyit írj, hogy ne tűnj nyomulósnak. De ha írsz neki, ő pedig egyáltalán nem ír vissza, akkor nem a nehezen megkaphatót játssza. Ha nincs üzenet annak egy üzenete van, egyszerűen nem érdekled.

Mi van akkor ha veszi a fáradtságot és válaszol? Akkor a válaszain múlik minden. Ha egy hét múlva küld egy néhány szavas választ, akkor egyszerűen bűntudatból írt valamit. Nem akar megbántani, de bátorítani sem szeretne. Ha viszont sokat ír, visszakérdez, vagy olyat ír amire válaszolnod kell, az teljesen más helyzet. Akkor egyszerűen csak megdolgoztat.(Ez is érdekelhet: A vonzalom jelei chat-en)

#2 Azt mondja, nem akar elköteleződni. Hajlamosak vagyunk mögöttes tartalmat látni, az elhangzottakban ha bejön a csaj, és azt gondolni csak a nehezen megkaphatót játsza, amikor azt mondja, még nem akar elköteleződni és ez lehet is így. De ha közben másik srácokkal randizik, és te háttérben vagy, vagy csak az egyik vagy a sokból, akkor bizony csak játszik veled.

Ha úgy gondolod, hogy egy nap minden varázsütés szerűen megváltozik, és hirtelen beléd szeret, akkor tévúton jársz. Isten mentsen azoktól a csajoktól, akik mindenkivel csak játszanak és kihasználják az embereket. Szóval ha azt látod, hogy egyszerre több pasival is játszik, akkor valójában egyikőtökkel sem a nehezen megkaphatót játssza, hanem csak játszik. Ilyenkor legjobb továbblépni.(Ez is érdekelhet: A tartalék pasija vagy az igazi barátja vagy?)

#3 “Legyünk csak barátok!” Igen bekerültél a friendzone-ba, barátom van ilyen. Tudod hányan jutottak ki eddig innen sikeresen? Nos barátom kb senki.

Az ok nagyon egyszerű, hogy miért friendzone-olnak valakit a csajok, ugyanis így a legegyszerűbb leállítani valakit, anélkül, hogy megbántanák. Vagyis ilyenkor nem játszik veled, nem a nehezen megkaphatót játssza, hanem egyszerűen le akar állítani. Ne hibáztasd őt ezért, ő csak próbál veled kedves lenni, akkor is ha te ezt nem igazán így éled meg. Csak le akar állítani, és nem biztatni.( Bővebben: Hogyan juthatsz ki a friendzone-ból?)

#4 Mindig közbejön valami. Egyértelmű, van amikor csak játszani akar veled és lemondja a találkát egyszer, talán kétszer is. Azonban ha mindig lemondja a legkülönbözőbb indokokkal, akkor nem is akar találkozni.

A vége a nehezen megkapható játéknak, hogy végül mégis megkapod és valami értékeset építetek fel együtt. Komolyan gondolod, hogy bármelyik csaj megbízhatatlannak akar tűnni valakinél akivel tervei vannak?

Ha sosem ér rád, és mindig közbejön neki valami, akkor nem te vagy nála a befutó. Fogadd el, egyszerűen nem jössz be neki.(Ez is érdekelhet: 10 biztos jele, hogy a csaj aki bejön csak kihasznál)

#5 Flörtöl a barátaiddal. Persze van amikor csak azért flörtöl a csaj a barátaiddal, hogy téged tegyen féltékennyé. De hát átlépi a határt, és valamelyik barátoddal lép le, vagy rosszabb le is fekszik vele, akkor bizony nem a nehezen megkaphatót játssza ismét csak.

Ne légy bolond, és várj szerencsétlen másodikként. Ha annyira ne tisztel meg téged, hogy valamelyik barátoddal kavar, akkor nem éri meg várni rá.

#6 Igyekszik elkerülni. Ha bejössz egy lánynak akkor ő igyekezni fog minden alkalmat megragadni, hogy a közeledben legyen. Azonban ha besétálsz valahova, ő meg erre elmegy, vagy amikor szembejön akkor elfordul, vagy mindig rohan nem ér rád amikor összefuttok, nos az megint csak semmi jót nem jelent.

Figyelj, ha abban a pillanatban lelép ahogy te belépsz, akkor azt azért teszi mert, nem akar veled lenni és még az esélyét sem akarja megadni annak, hogy megszólítsd. Ami pedig azt jelenti, hogy igyekszik nem felkelteni benned a vonzalmat felé. Ha minden alkalommal hirtelen eltűnik ahogy te feltűnsz, akkor sajnos nem csak a nehezen megkaphatót játssza.

#7 Már egy csomószor elutasított. Néhány lány értékeli a kitartást. Van rám némi esély a sokadik nem után is, hogy csak azt akarja, hogy megdolgozz érte. De ha már számtalan alkalommal visszautasított és egyre határozottabban teszi meg, akkor barátom ideje más után nézni.

Mondjuk azt, hogy 3 a magyar igazság. Ha valaki háromszor elutasít sorozatban akkor, ne legyen még egy negyedik is. Akkor nem fogadd el nem jössz be neki.(Ez is érdekelhet: Viszonzatlan szerelem: 22 módja, hogyan lépj tovább)

#8 Gond nélkül bíz rá másra. Ha egy lánynak bejössz akkor nem szeretné, hogy meglegyen a legkisebb esélye, hogy máshoz is vonzódj. Így ha be is mutat a barátnőinek biztos, nem fog magára hagyni velük.

Ha mindig a vele lévő barátnőjénél kötsz ki, miközben a kiszemelt csaj mással van elfoglalva, akkor azt akarja üzenni, hogy ideje másfele tekintgetned. Igyekszik neked valaki mást találni, mert már tudja, hogy közöttetek nem fog működni.

#9 Nem is próbálkozik. Ha végül elmegy veled valahova, de ott semmi jelét nem látod, hogy igyekezett volna jól kinézni,nos ez sem azt jelenti, hogy a nehezen megkaphatót játssza. Ha egy csajnak bejön egy srác, akkor ő mindig a legjobb formáját akarja mutatni a kiszemelt srácnak.

Ha megérkezel, hogy elvidd valahova, ő pedig nincs kisminkelve, valami jellegtelen ruhát hord, esetleg még meg sem zuhanyzott, nos akkor ő sokkal inkább csak barátként tekint rád.

Nyilvánvalóan igent mondott arra, hogy veled lógjon. De ugyanakkor ez igyekszik azt üzenni, hogy nincs meg köztetek a kémia.

#10 Letilt. Ez leginkább azoknak szól akik már nem látnak tisztán. Ha átesel a ló túloldalára és nem veszed a lapod már zaklatás szintjén keresed, akkor le fog tiltani. Ha letiltott és nem veszi fel a telefont, akkor sokkal inkább tekint rád zaklatóként, mint jövőbeli barátjaként. Ilyenkor a nehezen megkaphatót játssza? Nem! Egyszerűen csak elege van belőled!

A nők kiszámíthatatlan teremtmények. Néha nagyon nehéz megmondani miért teszik azt amit. Néha nehéz megmondani, hogy most a megkaphatót játssza-e vagy ne. De vannak egyértelmű jelek, amikor nem játszik, nos ezek is ilyenek.

Fejezd be, hogy arról próbálod meggyőzni magad, hogy titokban mégis bejössz neki. Ha úgy érzed nem jössz be neki, annak általában oka van.

Ha azon gondolkozol, hogy csak a nehezen megkaphatót játssza-e és a felsorolt dolgok közül többet is tapasztalsz, akkor fogadd el, hogy nem. Engedd el őt és lépj tovább, keress valakit aki viszonozza az érzéseidet!

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close