8 biztos jele annak, hogy a csaj azt várja rámozdulj

Fordult már elő veled olyan, hogy meghátrál és nem mozdultál rá egy csajra, mert nem voltál benne biztos, hogy tetszel-e neki? Használd ezt a 8 biztos jelet, hogy a csaj azt várja rámozdulj és menj ezentúl mindig biztosra.

Srácként biztosan tudod milyen érzés a “furának” vagy “bunkónak” lenni amikor rámozdultál egy csajra akiről azt hitted bejössz neki. Lehet, hogy csak az időzítés volt rossz, vagy nem tényleg nem tudod megállapítani, mikor küld egy csaj flörtölő jeleket, ezzel biztatva, hogy rámozdulj.

Nem számít mennyire vagy tapasztalt a csajozásban és lányok felszedésében, mindig nehéz megállapítani, hogy tetszel-e nekik. Mivel minden nő más, ezért lehet, hogy ami a múltkor egyértelmű jel volt, vagy már többször segített az egyszer csak nem működik.

Lehet, hogy szakértőnek tartod magad amikor a csajokról van szó, de egy nőből olvasni akkor is nagyon nehéz feladat. Lehet úgy gondolod, tudod mikor mit kell tenned, de gondold át újra, biztos vagy benne?

Biztosan különbséget tudsz tenni az egyszerű udvariasság és flörtölés között? A legutolsó dolog amit szeretnél, hogy túlságosan nyomulósnak tűnj, ezzel elriasztva a csajt.

Honnan tudd, a csaj azt várja rámozdulj?

A férfiak nagy problémája, hogy sokszor nem tűnik fel nekik, amikor egy csaj rájuk hajt. A férfiakkal szemben a nők szeretik finoman célozgatva csinálni ezt. Ha mégis belefutsz abba a képtelen helyzetbe, hogy egy csaj odajön hozzád és közli bejössz neki és szeretne továbblépni, akkor vagy pénzt fog kérni, vagy te vagy az egy a millióból.

(Olvasd el: Így flörtöl veled a csaj: 18 egyértelmű jel)

A valóságban a legtöbb nő szeret finom jeleket sugározni és célozgatni a munka nehezét rád hagyva az ismerkedésben. Legtöbbször a nők szeretik ha kiválasztják őket, ez igaz az első lépés megtételében is. Itt van most 8 biztos jele annak, hogy a csaj azt várja rámozdulj.

#1 Rebegteti a szempilláját

Ha azt veszed észre bármikor akár beszélgetés közben, hogy rebegteti a szempilláját, akkor nagy eséllyel ezt azért teszi, mert bejössz neki. Azonban itt álljunk még meg és nézzük meg, hogy látsz más jeleket is mielőtt rámozdulsz. Biztosan akarod, tudni, hogy azt várja rámozdulj és nem csak egy rosszul berakott kontaktlencséről van szó.

#2 Kényelmesen helyezkedik el

Másik egyértelmű jele, hogy bejössz a csajnak, amikor kényelembe helyezi magát a közeledben. Ha egy nő letelepszik azt azért teszi, mert jól érzi magát veled és nem tervezi, hogy lelépjen. Remek példa erre, amikor leül melléd a kanapéra, hátradől sőt még egy takarót is magára húz. Ilyenkor nem a gyors menekülésen gondolkozik.

(Olvasd el: 12 biztos jel, hogy azt akarja rástartolj: Biztos csak kötekedni akar?)

Ha nyilvános helyen vagytok, akkor például melléd ül a bárpultnál, majd feléd fordul, vagy az asztalnál leül melléd akár belülre is ahonnan nehéz kijutni. Ha egy olyan nyilvános helyen kezd el veled a csaj beszélgetni, akkor az remek jele annak, hogy kedvel ugyanis millió másik pasi közül téged választott és melléd ült le. ne várj túl sokáig a lépés megtételével, mert akkor azt fogja gondolni nem érdekled.

#3 Megérint

A nők nem szeretnek olyan emberel fizikai kontaktusba kerülni akit nem kedvelnek. Így ha megérint akár csak véletlenszerűen egy-egy pillanatra is, az bizony a vonzalom jele. Ha beszélgetés közben gyengéden megérint, véletlen vagy nem is annyira véletlen, akkor szeretne a közeledbe kerülni. Azzal, hogy megérint a karodon, válladon, kezeden stb, arra szeretne emlékeztetni, hogy itt van melletted.

Annyit akar ezzel elérni, hogy a figyelmedet az ő jelenlétére hívja fel. Így újra és újra érzed a finom érintéseit, akkor nyugodtan kezdeményezz és lépj magasabb szintre.
(Olvasd el: Hogyan érintsd meg a csajt a randin és érd el, hogy akarjon téged)

#4 Felfrissíti magát

Ez a pont elég közel áll az előzőhöz. A nők igyekeznek a maximumot kihozni a testükből, ezzel felhívva magukra a figyelmet. Így amikor veled, azt veszed észre, hogy rendbe szedi magát, felfrissíti magát, vagy ragyog és jó illatú amikor visszatér a mosdóból, az egy elég jó jel. Légy különösen hálás, amikor a melleit használja arra, hogy felfigyelj rá.

Akár elismerik akár nem, a férfiak odáig vannak a női mellekért és a nők pontosan tudják ezt. Figyelj az egészen apró jelekre is, mint például amikor kinyomja a mellkasát, vagy neked nyomja őket amikor elmegy melletted, vagy ölelkezés közben jobban érzed őket, mint kellene. Abban a pillanatban amikor beveti őket, arra vágyik, hogy ráhajts.

#5 Szemkontaktus

Ha azt veszed észre, hogy feléd néz, és amikor ránézel felveszi a szemkontaktust, az biztató. A nők alapvetően igyekeznek elnézni, amikor olyannal akad össze a tekintetük aki nem szimpatikus nekik, nehogy valami fura alakot biztassanak véletlenül. Úgyhogy ha újra és újra kialakul köztetek a szemkontaktus és közben még rád is mosolyog, akkor kedvel téged és azt szeretné, hogy rámozdulj.(Olvasd el: 10 trükk a sikeres szemezéshez)

#6 A dekoltázs bevetése

Ahogy már írtuk, a férfiak szeretik a ciciket a nők pedig ezt tudják. Szeretik titkos fegyverként bevetni flörtölés közben. Tudd, hogy csak a kiszemelt férfiaknak vetik be őket. Úgyhogy ha azt veszed észre, hogy jobban kinyomja a mellkasát amikor veled beszél, mint az előző pasival aki rányomult, az egy nagy plusz neked. Nagy eséllyel te sikerrel fogsz járni.

Az egyik módja, hogy teszteld ezt az elméletet, hogy felhívod rá a figyelmét. “Wow, milyen szexin áll ez a ruha!” ha ettől nem jön zavarba és igyekszik takarni magát, hanem kinyomja a mellkasát, vagy magabiztosabban kezd el mozogni a ruhában, akkor zöld lámpád van.

#7 Állandó kapcsolat

Az a nő aki folyamatosan kapcsolatban igyekszik maradni veled, arra vár, hogy megtedd a kezdőlépést. Ebbe a kései órák is beletartoznak. Ha válaszol a hajnali 1-es üzidre, vagy felveszi neked a telefont éjjel 11-kor is akkor érdeklődik irántad. Egy nő sem fogja ezt megtenni érted aki nem bír, úgyhogy minél előbb lépjél.
(Olvasd el: Honnan tudhatom chaten hogy bejövök egy csajnak: 14 pozitív jel)

#8 Igyekszik ketteseben lenni veled

Nagyon sokféle helyzetet jelenthet ez, de egyértelműen azt jelzi, hogy tetszel neki. Megengedi, hogy hazavidd kettesben a kocsival, áthív, hogy valamit megszerelj, beugrik sütivel, vagy kettesben marad veled az asztalnál amikor mindenki más táncol.

Ha több mint kétszer fordult elő ilyen, hogy kettesben maradtatok, akkor az egyértelmű, hogy jól érzi magát veled és lehet, hogy ő is alakította így a dolgokat. Ami azonban nagyon fontos, egy-egy jel önmagában sosem perdöntő, mindig figyelj másra is és csak akkor lépj, ha a listából többet is tapasztalsz!

(Olvasd el: Hogyan állapítsd meg, bejössz egy csajnak)

Amit csinál amikor kettesben maradtok, szintén nagyon sok mindent elárul arról, hogy bejössz-e Ha elkezdi a telefonját nyomkodni, vagy telefonálgatni, akkor azt akarja, hogy ne rá figyelj. Azonban, ha beszélgetést kezdeményez és közben felveszi veled többször a szemkontaktust, akkor nyugodtan megteheted a következő lépést.

(Olvasd el: 13 pajkos módszer ami azonnal kijuttat friendzone-ból)

Legközelebb amikor rástartolnál egy csajra, figyeld ezt a 8 jelet, hogy tapasztalod-e őket, mert ha van egy pár akkor zöld a lámpa. Ha pedig így van, akkor légy férfi és szalaszd el a lehetőséget.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close