A vonzalom 20 jele az első beszélgetésben a pasiknál

Találkoztál már egy pasival, akinél azt érezted vonzódik hozzád? Itt van a vonzalom 20 jele az első beszélgetésben a pasiknál, amiből kiderítheted, hogy bejössz-e a srácnak.

Állandóan találkozol új pasikkal.

De időnként, megismersz olyan pasikat is, akiknél azt érzed, nem csak barátkozni akarnak.

Nos, minden csaj tudja, hogy a pasik sokkal gyorsabban belezúgnak egy csajba, mint egy csaj a pasiba.

És lehet, hogy észre sem veszed, de a túlságosan rajongó érdeklődése, nem a természete, hanem így akarja megmutatni, hogy érdeklődik irántad.

Nagy eséllyel, mindössze néhány srác kezdett el lelkesedni irántad, már az első beszélgetés alatt.(Olvasd el: Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

És még nagyobb az esélye annak, hogy ez nem tűnt fel neked.

Szeretnéd tudni, mik azok a tudatos, vagy tudatalatti jelek, amiket a srác mutat, amikor egy csaj bejön neki és beszélgetni kezd vele?

A vonzalom 20 jele, amik nem hazudnak

Használd ezeket a tippeket, hogy megtudd, a srác tényleg nem csak túl barátságos-e!

Egy-két jel még nem jelent semmi biztosat. Minél többet fedezel fel ezek közül, annál biztosabb lehetsz a srác vonzalmában és közeledésében.

#1 Személyes témákról beszél. Már az első beszélgetésben kérdez személyeset is? Ha igen, akkor nagy az esélye annak, hogy vonzódik hozzád és szeretne jobban megismerni. Ha a pasid iránt érdeklődik, vagy bármi más személyeset kérdez, ami nem passzol az első beszélgetéshez, akkor nagy eséllyel vonzódik hozzád.

#2 A kedvedre akar tenni. Néha, amikor egy srácnak bejössz már az első beszélgetés alatt, azon lesz, hogy a kedvedre tegyen a válaszaival. Ha túlságosan figyelmes és megkérdezi, hogy jól érzed.-e magad, tehet-e érted akármit, akkor nagy eséllyel vonzalom van a levegőben.

#3 Próbál megérinteni. Sokszor. Időről-időre keres valami okot, hogy megérinthessen? Tovább tart az ölelés mint kellene, vagy az ujjai újra és újra elidőznek rajtad?

#4 Bókol neked. A bókok általában elég személyesek. A srác akivel épp beszélsz megdicséri a hajad, a ruhád, a szemed, a mosolyod? Nos, akkor ez a srác szeretné egyértelművé tenni, hogy kezd beléd esni.(Olvasd el: 9 hajszálnyi különbség a magabiztos és az arrogáns férfi között)

#5 Állandóan mosolyog. Ha beszélgetés közben azt veszed észre, hogy minden különösebb ok nélkül mosolyog és a srác és nem igazán akarja abbahagyni, akkor az azért van mert élvezi a társaságod.

#6 Minden zavaró tényezővel gyorsan leszámol. A srác akivel beszélgetsz, gyorsan leteszi a telefont, vagy elküldi az ismerősét aki odajött köszönni? Ha minden mást kizár és csak rád fókuszál, akkor azt szeretné, hogy a veled töltött idő minden egyes pillanata értékes legyen.

#7 Megbabonázottnak tűnik. Ha egy srác rajong érted, akkor önkéntelenül is mélyen a szemedbe fog nézni állandóan. Ha mély pillantásokkal a szembe néz és úgy tűnik mosolyog a szeme, akkor bizony megfogtad a srácot.(Olvasd el: Mi izgat fel egy srácot szexuálisan egy csajban?)

#8 A figyelmedre vágyik. Elkezd többet beszélni, mint szokott, amikor másik srácok is ott vannak, vagy elkezdi magát produkálni, csak, hogy rá figyelj? Ha bejössz egy srácnak és ő azt veszi észre, hogy másik srácra kezdtél el figyelni, akkor mindent meg fog tenni, hogy visszaszerezze a figyelmedet.

#9 Túlságosan védelmez téged. Kimutatja a védelmező oldalát amikor veled van? Ha igyekszik téged minden apró veszélyforrástól megvédeni, akkor tudat alatt szeretné megmutatni neked, hogy a védelmeződ akar lenni.

#10 Sok mindenben hasonlítotok. Majdnem mindennel egyetért amit mondasz? Vagy öntudatlanul is bólogat, amikor valamit mondasz? A srác akinek bejössz, igyekszik majd közös érdeklődési területeket keresni, hogy megmutassa neked, mennyire összeilletek.

#11 Megkérdezi mikor láthat újra. Lehet, hogy csak épp most találkoztál a sráccal, vagy csak most mutatott be neki egy barát. De ha ilyenkor is arról érdeklődik, hogy mikor láthat újra, mikor tudtok találkozni, akkor bizony vonzalom van kialakulóban.

(Olvasd el: Hogyan légy mindig jó randipartner)

#12 Nagyon barátságos. Azok a pasik akik túl barátságosnak tűnnek az első beszélgetés során, furának és ijesztőnek tűnhetnek. De ha egy srácnak bejössz, akkor igyekezni fog azon, hogy úgy beszélgessetek, mintha ezer éve a legjobb barátok lennétek, ezzel elérve, hogy kényelmesen érezd magad a társaságban.

#13 Megtalálja a módját, hogy újra összefussatok. Érdeklődik arról, hogy mit csinálsz a hétvégén, vagy másnap? Ha egy srác ilyesmi kérdéseket tesz fel már az első beszélgetés során, akkor azt nagy eséllyel azért teszi, hogy újra össze tudjon veled futni hamarosan.

#14 Finom tapogatózik a kapcsolati státuszodról. Nos, nem mindegyik srác fog direktben a barátodról vagy a saját kapcsolati állapotáról beszélni. Nyilván ez még korai és illetlen, ezért nem teszik. De igyekszik körbelőni a témát, különböző kérdésekkel, hogy kiderítse a dolgokat? A legutóbbi nyaralásodról kérdez, meg az utolsó filmről amit láttál és, hogy kivel voltál? Ezek tudatalatti kérdések, amikkel kiderítheti, hogy van-e barátod.

#15 Igyekszik elhúzni a beszélgetést és terveket sző. A vonzalom egyik biztos jele, ha a srác igyekszik addig húzni a beszélgetést amíg csak tudja. Feldobja, hogy üljetek be egy kávézóba és ott folytassátok, ha ráértek? Ha arról sző terveket, hogy, hogyan hosszabbítsa meg a beszélgetést, akkor bizonyosan beléd zúgott.

#16 Keresi a módját, hogy kapcsolatban maradjon veled. Pár perc beszélgetés után elkéri a számodat? Minden bizonnyal a szerencséjét teszi próbára! Ha szeretne veled kapcsolatban maradni, telefonon, vagy facebookon, akkor szinte biztos, hogy bejössz neki.(Olvasd el: 10 trükk a sikeres szemezéshez)

#17 Kapcsolatban marad veled. Elkéri a számod, vagy bejelöl Facebook-on és egy-két nap után rád ír valami rövid üzenettel. Lehet ez csak egy baráti gesztus, de ha igyekszik folyamatosan kapcsoltban lenni veled, akkor valószínűleg többről van szó.

#18 Agresszív versenyszellem. Agresszívvá vagy idegessé válik, amikor a társaságotokban valaki rossz színben tünteti fel, vagy egy srác megpróbál rádhajtani.

#19 Próbál imponálni a részletekkel. Belemegy az eredményei és a személyisége egészen apró részleteibe, addig, amíg nem érzi úgy, hogy bevágódott nálad. Lehet, hogy diszkrét infókat is megoszt, szóval tényleg mindent bevet, azért, hogy meggyőzzön róla, hogy ő egy remek srác.

#20 Egyértelművé teszi, hogy szingli. Ha egy pasi, már a legelső beszélgetésekben egyértelművé teszi, hogy szingli, az a vonzalom egyik legnagyobb jele. Mi másért mondaná el a srác, hogy barátnője, ha nem veled akarná a lyukat betölteni?

(Olvasd el: Jó Tinder profil: a sikeres profil 12 szabálya)

Időnként előfordulhat, hogy egy srác direktben elmondja, hogy bejössz neki. De ha a vonzalom 20 tudatalatti jelét keresed, akkor most már tudod mire figyelj az első beszélgetésben.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close