Hogyan hívj randira egy csajt, ha félénk srác vagy

Szeretnéd tudni, hogyan hívj randira egy csajt, de elfog a félelem amikor kezdeményezned kéne? Ne aggódj, nem vagy egyedül és ezért kidolgoztunk neked egy bolondbiztos segédanyagot, ami lépésről-lépésre átveszi mit kell tenned.

Randira hívni egy csajt igazából rendkívül egyszerű, ha használod ezeket a tippeket.

(Olvasd el: Hogyan hívj randira egy lányt, kockázat nélkül?)

Van amikor, kifejezetten ijesztő egy csajt randira hívni, főleg, ha nem szeretsz vagy tudsz nyíltan közeledni.

Hogyan hívj randira egy csajt, ha félénk srác vagy

Nincs annál rosszabb mint amikor elfog az a bénító érzés és nem tudod kinyitni a szád pedig mindent megadnál, azért, hogy a csajjal randizhass. Tudom milyen fájdalmas ez.

Ne aggódj, mindenki átéli ezt, előbb vagy utóbb.

(Olvasd el: Hogyan légy magabiztos: 15 módszer, hogy felismerd értékes vagy)

Ha te most küzdesz ezzel a problémával ne aggódj, sosem késő változni. Sosem késő megemberelned magad kezedbe véve az irányítást a sorsod fölött.

Gyorsabban válhatsz ebben profivá mint gondolnád, sőt azt fogod észrevenni, hogy a csaj már azelőtt kedvel téged, mielőtt kezdeményeztél volna.

Lehet, hogy most arról álmodozol, hogy olyan srác legyél aki bármikor odasétál egy csajhoz és közli vele, hogy tetszik neki, mire a csaj elolvad. Nos, ne erről álmodozz, ugyanis a valóság nem így megy, hacsak nem vagy valami szuperceleb, vagy félisten akkor az ilyen direkt nyitásnak a vége 99%-ban elutasítás.

Figyelj, a csaj nem is ismer, miért mondana egy vadidegennek igent, akibe épp most botlott bele az utcán, vagy a munkahelyén.

A legjobb módja, hogy egy csajt randira hívj, főleg akkor ha félénk vagy kevésbé magabiztos vagy, ha lassan és megfontoltan csinálod.

Ha így csinálod, akkor a tudtára hozhatod, hogy tetszik neked anélkül, hogy ezt hirtelen idegenként az arcába mondanád, ami neked is nehéz, hát még neki.

Randira hívni egy csajt – A félénk srác kézikönyve

Először is légy türelmes. Olyan ez mint a biciklizés, ha egyszer megtanulod nem felejted el, de nem lehet, egy nap alatt megtanulni.

(Olvasd el: 15 dolog amit a nők a férfiakban keresnek)

Elsősorban neked most arra a tudásra van szükséged, hogy ez az egész, hogy működik. Viszont ahogy elsajátítod ezeket az infókat és elkezded használni, azt fogod észrevenni, hogy mindennap fejlődsz egy kicsit. Fontos, hogy tudd a siker nem jön egyik napról a másikra, a fejlődés fokozatos és hetekig is eltarthat, de ha kitartasz és türelmes vagy akkor, meglesz az eredménye. Úgyhogy, csak akkor folytasd, ha megvan benned a türelem és a kitartás.

Ahhoz, hogy, hogyan hívj sikeresen randira egy csajt, mindössze 3 lépést kell ismerned. Semmi más dolgod nincs mint ezeket alaposan megtanulni majd alkalmazni a gyakorlatban és megdöbbenve tapasztalni, hogy milyen könnyen mondott igent a csaj. Azonban az csak rajtad múlik, hogy mennyi energiát fektetsz bele, hogy alaposan megtanuld ezeket a lépéseket, ezt senki más nem fogja megcsinálni helyetted.

#1 Lépés – Ismerd ki a rutinját

A csaj aki tetszik a szomszéd boxban dolgozik, vagy ugyanoda jár ebédelni vagy kávézni, mint te? Vagy egy egyetemre vagy osztályba jártok? Gyűjts össze róla annyi infót amennyit csak tudsz.

Pár nap után, nézd meg, hogy tudsz-e annyit, hogy kiismerd a rutinját. Sokkal könnyebben futsz bele, és teszed meg a megfelelő lépéseket ha ismered, mikor merre szokott lenni.

(Olvasd el: 10 trükk a sikeres szemezéshez)

Ha mondjuk tudod, hogy ebéd után mindig eszik egy fagyit, akkor legyél ott te is a megfelelő időben a megfelelő helyen. Egy mosoly remek nyitás, ha épp egyszerre léptek be a helyre, persze csak akkor ha van hozzá bátorságod.

Gyakorlatilag ha sikerül elérned, hogy sokszor fussatok össze “véletlenül”, akkor a munka felét már el is végezted. Pár hét elteltével, nyugodtan odamehetsz hozzá mosolyogva és megkérdezheted, hogy hogy van.

(Olvasd el: Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

Ha ezt tényleg meg mered lépni, nos akkor nem is vagy többé félénk srác, igaz?

A következő két lépést gyakorlatilag dobhatod is, ha mertél vele beszélgetést kezdeményezni. Azonban megértem, nem mindig olyan egyszerű még az a sima “hogy vagy” sem, ha sebezhetőnek és félénknek érzed magad. Ha nem mersz kezdeményezni azután sem, hogy időről-időre összefuttok, akkor a második lépés rajtad segít.

#2 Lépés -Hol szokott lógni?

Nem kell minden szokását és lépését ismerned, de hasznos tudás, ha kideríted, hogy hol szokott lógni, pihenni, merre jár szabadidejében. Így meglesz a lehetőséged, hogy egymásba botoljatok itt is egyszer-kétszer. Nem kell beszélgetned vele, azonban ha gyakran látod téged, azzal, rádöbben, hogy létezel és megszokja a jelenléted.

Nos ha van egy kedvenc kávézója, ahol olvasni szokott, vagy egy pad ahova leül suli után, akkor legyél te is a közelben néhány haveroddal. Nem akarsz egy szánalmasnak lúzernek tűnni, aki állandóan egyedül áll a sarkokon. Nem is kell,hogy odanézz, vagy figyeld, elég ha jól elvagy a barátaiddal és közben időnként pillants arra. Lépd meg ezeket és remek úton haladsz afelé, hogy randira hívd a csajt.
(Olvasd el: Hogyan légy a “Dögös Pasi” – 20 szabálya az azonnali dögösségnek)

Ha csak ezeket teszed azzal, még nem fogod elérni, hogy randizzon veled, viszont láthatja a csaj, hogy létezel és, hogy egy remek srác akivel jól lehet szórakozni.

Ahhoz, pedig, hogy egy csajt randira hívj, nem árt ha tudja, hogy egy remek srác vagy akivel jól el lehet lenni. Az pedig, hogy elérd, hogy valakinek tetszél, nem egy egyszerű feladat. Amíg ott vagy a haverjaiddal és szórakoztok figyelj arra, hogy ne told túl a szórakozást és ne viselkedj idiótán. Nem kell neked lenned a leghangosabbnak, ahhoz hogy felkeltsd a figyelmét, ehhez elég ha a közelében vagy! És végül de nem utolsósorban, végig légy önmagad!

#3 Lépés – Ismerd meg a barátait

Ez a lépés alapvető! Ez a lépés akkor is tud segíteni, ha az is többi nem sikerül, vagy nem jól sikerül. Ismerd meg legalább egy barátját, akkor is ha az egy srác.

Lehetnek a barátai furák, vagy a legjobb arcok az irodában vagy az egyetemen, de az biztos, hogy ha megismerkedsz velük, az egyenes út ahhoz, hogy sikeresen randira hívd a csajt.(Olvasd el: Hogyan fejleszd magad: 16 erőteljes titka az önfejlesztésnek)

Ha a megoldást és nem a kifogást keresed, akkor biztosra veszem, hogy könnyedén meg tudsz ismerkedni valamelyikőjükkel. Lehet, hogy vannak is közös barátaitok, akár olyanok akik magát a csajt is ismerik. Ha sikerül megismerkednek valakivel, aki jóban van a csajjal, akkor tarts egy kis szünetet és ünnepelj egyet, hisz ez egy nagyon fontos lépés. A küldetésed, hogy randira hívd a csajt, már majdnem teljesítve is van ezzel.

Ismerd meg a csajt aki bejön

Amikor belebotlasz a csajba, akkor tartsd nyitva a szemed, hogy az új közös barátotok a közelben van-e, esetleg épp vele lóg-e. Ha a csajhoz közelálló barátot ismertél meg, akkor előbb-utóbb ez be fog következni. Ha meglátod, hogy együtt vannak, akkor köszönj oda az új barátodnak, meg bárki másnak aki épp velük van.

Menj oda hozzá, beszélgess vele röviden, aztán köszönj el. Ne tapadj rájuk, akkor sem ha az új barátod bemutatott mindenkinek, tettesd azt, hogy valami dolgod van és lépj le.

Szeretnéd, hogy a csaj aki bejön lássa, hogy jóba lettél a barátaival és semmi több, nem kell, hogy azt érezzék levakarhatatlanul rájuk tapadtál, azzal senkinek sem használsz.

Sétálj el és hagyj időt, hogy beszélgessenek kicsit rólad, hogy az új barátod elmondhassa, hogy ismert meg téged.

Másnap vagy pár nap múlva ismét odasétálhatsz hozzájuk, azonban ezúttal már nyugodtan maradhatsz kicsit tovább is. Maradj ott, és amikor úgy érzed összeszedted a bátorságod dumálj azzal a csajjal is aki tetszik. Nincs miért aggódnod akkor sem, ha ez még nem megy. Most, hogy ismerősök lettetek, csak idő kérdése, hogy szóba elegyedjetek.
(Olvasd el: Hogyan nevettesd meg a csajt és érd el, hogy megkedveljen)

Hogyan hívj randira egy csajt

Ha ügyesen játszottad ki ezeket a lépéseket és nem lettél túl nyomulós, akkor biztos lehetsz abban, hogy jó benyomást keltettél a csajban aki tetszik, ami pedig remek dolog.

Eddigre a csaj biztosan rájött, hogy tetszel neki. Végül is, jó ideje rajta tartod a szemed. Azonban meggyőződve még nincs róla, ami még izgalmasabbá teszi a dolgokat. Amint sikerül elérned egy csajnál, hogy azon agyaljon vajon mit érzel iránta, fel akarja majd kelteni a figyelmedet.

De semmiképp ne menj oda hozzá és közöld vele, hogy tetszik neked, szerelmes vagy belé, és szeretnél gyerekeket tőle. Ehelyett inkább adj neki időt, hogy megkedvelje azt aki vagy és érd el, hogy hiányozz neki és a figyelmed amikor nem vagy ott.

Várj a tökéletes alkalomra és figyeld a jeleket amiket küld feléd, és ha úgy látod minden a helyén van, akkor eljött a te időd. Ha érzed, hogy kialakult a kémia köztetek és ott van a feszültség, akkor nincs mire várnod, nincs mitől félned, hívd el egy randira, ahol el tudjátok mélyíteni a kapcsolatotokat.

(Olvasd el: Hogyan kerüld el a friendzone-t és érd el, hogy akarjon)

Ha nem vagy elég magabiztos, hogy direktben elhívj egy lányt randizni, akkor használd ezt a 3 tippet. Ha pedig megfelelően alkalmazod ezeket akkor sikert fogsz aratni és nem lesz számodra többé kérdés az, hogyan hívj randira egy csajt, ha félénk srác vagy.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

 

 

 

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close