Hogyan légy mindig jó randipartner?

Ahhoz, hogy sikeres legyen a randi, ami után mindketten elégedetten és jó érzéssel mentek, haza, az kell, hogy ismerjétek a titkát annak, hogyan légy mindig jó randipartner. Tanuld meg itt és most!

Találkozni és randizni a potenciális párjelöltekkel a szingli élet szerves része, főleg, ha a nagy Ő-t keresed éppen.

Összehozni egy randit időigényes.

Azonban ha nem tudod, hogyan légy jó randipartner, akkor felesleges az egész.

Ha azt akarod, hogy a randi sikeres legyen, ahhoz az kell, hogy tudd, hogyan légy jó randipartner bármilyen körülmények között.

Zongorázni lehet a különbséget egy jó és egy rossz randi között.

Hogyan légy jó randipartner és varázsold el a társad?

Azt mondják, ahhoz, hogy megtaláld az igazit az kell, hogy önmagad legyél.

Azonban ez tényleg igaz? Ritka kivétellel igen. De nem mindig.

Egy randira elvárásokkal érkezel általában, vársz valamit a randitól is, és a partneredtől is.

Akivel pedig találkozol, neki is ugyanilyen elvárásai vannak.

Ha arra fókuszálsz, hogy önmagad légy, akkor ki fogsz hagyni néhány fontos dolgot, aminek a vége az lesz, hogy nem elégíted ki a partnered elvárásait.

Hogyan légy jó randi?

Légy önmagad, de mindig tartsd fejben, azt a néhány dolgot ami igazán számít a randizásban.

Ezek a tippek, arról, hogyan légy mindig jó randipartner, egyszerűek de sokszor elsiklunk felettük. Használd ezeket legközelebb amikor randizol és meglátod, mindketten jobban fogjátok magatokat érezni, aminek a végeredménye valami egészen jó is lehet.
(Olvasd el: Az első randi tökéletes helyszíne)

A nemek szerepe

Ha te vagy a pasi, aki légy sármos és lovagias. Bánj úgy a nővel akivel randizol, mint egy igazi hölggyel. Megérdemli a tiszteletet és a figyelmet.

Ha te vagy a csaj, akkor hagyd a férfi a kezébe vegye az irányítást és ő hozza meg a döntéseket. A férfiak azt szeretik amikor ők irányítják a helyzetet. Segíts neki, hogy még inkább férfinak érezhesse magát melletted és csak még jobban fog szeretni.

Kerüld a rövid válaszokat

Könnyű minden kérdésre valami egyszerűt válaszolni. De ne tedd ezt! Mindketten randin vagytok, aminek az a célja, hogy még jobban megismerd a másikat, ami így nem fog menni. Plusz ha minden kérdésre rövid és egyszerű válaszokat adsz, azzal nagyon megnehezíted a partnered dolgát abban, hogy folytatni tudja a beszélgetést.

(Olvasd el: Miről beszélgess az első randin)

Tudd, hogy a partnered azon van, hogy életben tartsa a beszélgetést. Segíts neki azzal, hogy alapos választ adsz ezzel még több opcionális témát behozva a beszélgetésbe és megadva a lehetőséget még több kérdésre.

Fókuszálj a partneredre

Tanulj meg a partneredre fókuszálni, akármi is történik. Ha randi közben szemezni kezdesz másokkal, vagy másokat kezdesz el figyelni, azt rendkívül tiszteletlen a másikkal szemben. Erre válaszul ők is rosszul fognak kezelni téged. Úgyhogy ahelyett, hogy elérd rosszul végződjön a randi, vagy a végén azon agyalj, miért van ilyen feszültség a levegőben, szenteld a figyelmedet a partneredre.

Ha pedig belebotlasz egy barátba és nem tud elkerülni a beszélgetést, akkor kérj elnézést és beszélgess vele, de 30 másodpercnél semmiképp se tovább.

Ne vedd fel a telefonod

Mindenki tudja ezt. De te is? Ha felveszed a telefonod és hosszan beszélgetsz miközben a partnered a kajával játszik, az eléggé meg tudja ölni a hangulatot. Sohase vedd fel a telefont egy randin, kivéve ha tényleg nagyon muszáj. Ha pedig muszáj volt akkor rakd le olyan gyorsan amilyen gyorsan csak lehet. Tipp: Ha vársz egy nagyon fontos hívást, akkor ezt mondd el előre és zárd minél rövidebbre!(Olvasd el: Hogy ismerj meg valakit már az első randin?)

Beszélj magadról

Vékony a határ aközött, hogy magadról beszélsz vagy fényezed magadat. Ne lépd át ezt a határt, ha azt akarod, hogy jól sikerüljön az este. Sose beszélj magadról úgy, hogy látsszon imponálni akarsz a csajnak. Kerüld a sikamlós témákat, mint a fizetésed, vagy a kocsid márkája, tartsd meg ezeket máskorra. Ha mindenképp imponálni akarsz a pénzeddel, vagy a munkáddal akkor légy nagyon diszkrét, és várd meg amíg a partnered, jön elő a kérdéssel. Annyit megtehetsz, hogy erre tereled a beszélgetést. Ha pedig ezt ügyesen teszed, akkor úgy fog tűnni, hogy itt te vagy az áldozat.
(Olvasd el: Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

Ne öltözz alul

A hétköznapi tűnhet a tökéletes öltözéknek egy első randin, azonban ha valami menő bárba vagy étterembe mentek, akkor öltözz alkalomhoz illően. Soha ne öltözz alul vagy tűnj rongyosnak. Nézz ki jól, legyen jó az illatod, így a partnered is jobban fogja magát érezni.

Lehet, hogy késésben vagy és alig van időd, hogy felkészülj a randira, de ez még nem kifogás az ápolatlanságra. Ne hozd zavarba a partnered azzal, hogy igénytelenül vagy felöltözve, főleg akkor, ha ő vette a fáradtságot, hogy a legjobbat hozza ki magából.

Ki fog fizetni?

A pasi fizet. Mindig ő teszi.

Ha nő vagy, akkor köszönd meg a remek randit a pasinak, de ne nyúlj a tárcád után. A randizás drága tud lenni, de ez még nem elég kifogás arra, hogy a férfi a szimpla barátjaként kezeljen. Azzal, hogy fizet a vacsoráért nyilvánvalóvá teszi, hogy tisztel téged és hálás az együtt töltött időért. ha nem engedhet meg magának egy vacsorát, akkor hogyan akar majd járni veled és rendszeresen randizni veled?

(Olvasd el: 12 tipp hogy az ideális pasivá válhass)

Huhh, ez egy igencsak sikamlós téma a randizás világában, és van elég sok érv pro és kontra is. De ha férfi vagy higgy nekünk. Fizesd te a számlát. Ez a helyes dolog.

Hozd a maximumot, bármi is történjen

Vedd elő a legjobb éned és maradj is így, akármi is történjen. Az első benyomás a legfontosabb. A partnered lehet egy csiszolatlan gyémánt ami csak arra vár, hogy felfedezzék. Akkor is ha félénk, vagy szégyenlős de légy nyitott és megértő. Hacsak nem egy kellemetlen mamlasz, légy jófej és törekedj arra, hogy jól érezzétek magatokat.

Ne mutasd ki a csalódottságod

Ne lássa rajtad, ha csalódott vagy. Lehet, hogy úgy érzed, hogy nem a megfelelő partnerrel hoztad össze a randit, de akkor se légy bunkó. Sosem fogod megtudni mennyit fejlődhet a partnered, ha nyerssé és elutasítóvá válsz az első pár percben. Akkor is ha nem ő az akit keresel és nem felel meg az elvárásaidnak, nincs jogod, hogy megalázd és rosszul bánj vele.

Figyelj a részletekre

Mindig hozd a legjobb formád. Segítsd ki a partnered ha elakadna, és törekedj, hogy kellemesen érezze magát, bármi is történjen. Mindig köszönd meg a randit a partnerednek, akkor is ha ő nem igazán tett erőfeszítéseket annak sikere érdekében. Azzal, hogy megértő és jó randipartner leszel, eléred, hogy a partnered jól érezze magát veled és ettől te egy jobb emberré válsz.

(Olvasd el: A vonzalom 12 törvénye tudományosan elmagyarázva)

Használd ezeket a tippeket és légy jó randipartner már a következő randidon. Meg fogsz döbbenni, milyen izgalmassá és élvezetessé válhat egy randi, ha mindketten arra törekedtek, hogy a másik jól érezze magát.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close