Hogyan nevettesd meg a csajt és érd el, hogy megkedveljen

Ha a csaj elégedetten mosolyog miközben veled van, akkor valamit jól csinálsz. Használd ezeket a tippeket és tanuld meg, hogyan nevettesd meg a csajt és érd el, hogy megkedveljen, már ez első pár percben.

A legelső beszélgetésnek nagyon fontos szerepe van abban, hogy megkedvel-e a csaj.

Lehet, hogy valaki bemutatott neki, vagy csak egymásba botlottatok.

Akárhogy is, az biztos, hogy ő már az első pár percben eldönti, hogy van-e nála esélyed.

Ha srác vagy és nem tudod, hogy tégy jó benyomást a csajra, akkor ezzel most elég ijesztő lehet szembesülni.

De ha tudod, hogyan légy sármos, és tegyél mély benyomást egy csajon már a legelején, akkor könnyű dolgod lesz a csajozásban.(Olvasd el: 15 dolog amit a nők a férfiakban keresnek)

Hogyan nevettesd meg a csajt?

Ne ijedj meg nem kell profi standuposnak lenned, hogy imponálj a csajnak, sőt az nem is jó ha az egész este csak poénkodsz. A humorra is ugyanaz igaz mint bármi másra az ismerkedésben, nem szabad túlzásba vinni, meg kell találni az egyensúlyt.

Semmi mást nem kell tenned, mint ha a szitu úgy alakul, akkor valami hozz ki belőle valami vicceset.

Elsőkörben tekints magadba és tapasztald ki, hogy milyen jellegű dolgok viccesek számodra, milyen humorod van.

Kezdődnek, itt van egy nagyon fontos tanács. Ne akarj mindenáron viccesnek tűnni.

Biztos te is ismersz olyan srácot, aki mond valami általa viccesnek tartott dolgot, aztán figyeli a másikat és várja, hogy nevessen. Ha pedig a másik nem nevet, akkor ez a srác valami olyat tesz, amit nagyon nem kéne. Mond valami olyat, hogy “Szerinted ez nem vicces?” vagy olyat, hogy “Héjj, most nevetned kéne…” és mindehhez komoly arcot vág. Te semmiképp ne légy ilyen, ne legyen a poénjaidnak izzadságszaga.
(Olvasd el: A 10 legnagyobb randizós hiba a nők szerint)

Ne ronts el mindent azzal, hogy kínossá teszed a szitut a csaj számára.

Hogyan kerüld el, hogy erőltettek legyenek a vicceid és legyél igazából vicces?

Az a srác aki tényleg vicces és tudja, hogyan nevetess meg a csajt, az nem várja az éljenzést. A shownak mennie kell tovább. Mondj valami vicceset, várj egy pillanatot, hogy tudjon reagálni, aztán folytasd a beszélgetést. Ha a csaj viccesnek találja, nevetni fog. Ha nem akkor sem vesztettél semmit. Továbbra is beszélgettek, lesz még számtalan lehetőséged valami vicceset mondani. No meg, millió vicces dolog történhet a közeletekben, amit te kihasználhatsz.(Olvasd el: Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

Itt van 6 hasznos tipp ahhoz, hogyan legyél igazából vicces, és nevettesd meg a csajt sikeresen

#1 Ne erőltesd túl. Ne magolj be vicceket a netről. Ettől pont nem te leszel a vicces és sármos pasi. Sokkal inkább pózernek fogsz tűnni, aki így akar viccesnek tűnni. Ha valami, akkor ez nagyon izzadságszagú.

#2 Tanulj a vicces emberektől. Nem kell ezt egyedül végigcsinálnod, főleg, ha még a legelején tartasz. Figyelj oda a vicces emberekre, akár a barátaid akár standup-osok. Én például rengeteget tanultam a legjobb barátomtól, aki rendkívül vicces és szórakoztató tud lenni. Semmi mást nem tettem, mint ellestem pár szófordulatát, és trükkjét, hogy hogyan üti le a poént, na meg, hogy mit hogyan parodizál ki, sőt, azt hogy mikor válik sokká. De ha neked nincs ilyen barátod, akkor ott a Dumaszínház és a híres standuposaink, tőlük is nagyon sokat lehet tanulni, időzítést, testbeszédet és még nagyon sok minden mást is.(Olvasd el: 16 erőteljes titka a sikeres önfejlesztésnek)

#3 Ne told túl. A vicces srácok, nem mindig ugyanazokkal a sztorikkal állnak elő. A vicces srácok kreatívak. Sima hétköznapi srácok, akikkel egyszerűen poén együtt lógni. Ha megfigyeled az ilyen srácok a körülményeket használják fel, hogy valami vicceset hozzanak ki belőle. Ezt jegyezd meg! nem kell állandóan viccesnek lenned! Várj a megfelelő pillanatra, amikor valamiről eszedbe jut valami, vagy valami olyan történik amit kiparodizálhatsz.

#4 Ne légy az idegesítő vicces srác. Amikor túltolod és állandóan erőlteted a dolgot, akkor kifejezetten idegesítővé fogsz válni a környezeted számára. Ez megint csak a már korábban említett mindenáron viccesnek tűnni akaró srác esete, aki körbenéz a teremben, hátha valaki viccesnek találta amit mondott. Sose nyomd fullba a kretént, egyszerűen az csak idegesítő.

#5 Ne nézelődj körbe röhögve. Ha valamit viccesnek találsz akkor nevess őszintén. A boldog nevetés rendkívül ragályos. Ha a csaj akivel vagy nem is fog nevetni, attól még felmelegíted és jobban fogja magát érezni, kivéve, ha mániákusan röhögsz, az inkább megijeszti.

#6 Ne légy unott! Engedd, hogy a boldogságod ráragadjon a csajra is. Légy boldog, amikor egy csajnál próbálsz bevágódni. Ha az arcodról süt a boldogság és a lelkesedés, akkor a csaj öntudatlanul is elkezd mosolyogni, amitől pedig boldognak fogja magát érezni. Ha megnézel egy igazán jó színészt nevetés közben, azt fogod látni, hogy kivirul az egész arca.(Olvasd el: 15 módszer, hogy olyanná válj aki állandóan azt hajtogatja, szeretem az életem!)

Miért szeretik a csajok a vicces pasikat?

Amikor ráhajtasz egy csajra, akár barátjaként, aki randipartnerként, akkor mindketten kiléptek a komfortzónátokból. Egyikőtök sem tudja, hogy mit szeret és mit nem a másik. És a legfontosabb, még nincs semmi közös témátok.

Úgyhogy hacsak, nem teszel valamit ellene, a feszültség minden egyes mondatoddal emelkedni fog.

És itt jön képbe a humor, ami meg tudja könnyíteni ezt mindkettőtök számára. A humor egy olyan dolog amit mindenki szeret és bárkinek segít feloldódni, hacsak nem visszataszítóak a vicceid.

(Olvasd el: Mitől lesz egy férfi szexi: 15 vonzó tulajdonság amitől te lehetsz az álompasi)

Sokkal könnyebb úgy megtalálni a közös témákat, akár kiállításon, koncerten, kórházban, vagy akárhol is legyetek, ha egy kis humorral megtöröd a jeget és eléred, hogy a csaj jól érezze magát veled. Minden olyan helyzetben, amikor épp nincs sok mondanivalótok egymásnak, a humor meg tud menteni.

A jó humorral, nem csak eléred, hogy a csaj jól érezze magát veled, hanem megnevetteted, boldoggá teszed és eléred, hogy kellemesen érezze magát. Így pedig mire a beszélgetés végére érte, kedvelni fog téged, mert jól érezte magát.

Szemezhetsz egy csajjal egész este, ha képtelen vagy rámozdulni és egy kellemeset beszélgetni vele, jó humorral megfűszerezve. Enélkül nem fogod megkedveltetni magad vele.(Olvasd el: A sikeres szemezés kulcsa)

10 dolog amit tarts fejben, miközben próbálod megnevettetni a csajt

Most, hogy tudod mennyire fontos a humor, és érzed a különbséget aközött, hogy mi az ami tényleg vicces és mi az ami erőltetett, használd ezt a 10 tippet a humorról, ami mindig működik a nőknél.

#1 Szituációs humor. Használd ki a körülményeket, hogy valami vicceset mondjál. Ha észreveszel valami vicceset, akkor beszélj róla. Ha ő is észrevette, akkor biztosra veheted, hogy jól fog reagálni rá.

#2 Ne légy gonosz. Sok pasinak a humor a barátja vagy valaki más kifigurázását jelenti. Ez azonban nem humor, ez csak gonoszkodás a másikkal, amivel csak azt éred el, hogy a csaj kiakadjon rád.

#3 Merd kiparodizálni magad. A nők szeretik az ilyen jellegű humort. Ezzel azt éred el, hogy azonnal komfortosan érezzék magukat veled, hisz mersz viccet csinálni a gyengeségeidből, még ezt is bevállalod értük.

#4 Húzd a csajt. Ha tudod nem bántó módon, viccesen húzni azzal könnyedén meg tudod nevettetni és egy kis harc is kialakulhat köztetek, amit szeretnek a csajok. Amikor már pár perce beszélgettek, akkor ugrasd kicsit valamivel, amiben nagyon magabiztos. Erre ő azonnal vissza fog vágni, de tudni fogja, hogy csak húzod.

#5 Add a hülyét. Tettesd a hülyét, hogy valamiről nincs semmi fogalmad amire ő azt mondja, hogy ez alapvető tudás, majd a végén közöld, hogy amúgy végig tudtad. Lehet, hogy sértésnek fogja venni, de ha rögtön nevetsz a végén miközben átkarolod, akkor ő is nevetni fog.

#6 Flörtölj diszkréten. A flörtölés remek módja annak, hogy a csaj zavarba hozd a jó értelemben és elérd, hogy jól érezze magát. Ha mások is vannak ott, akkor légy nagyon diszkrét. Ha pedig csak ti vagytok, akkor nyugodtan adj bele mindent. Minél vadabban flörtölsz annál többet fog mosolyogni és nevetni és annál jobban fog kedvelni.
(Olvasd el: Így flörtöl veled a csaj: 18 egyértelmű jel)

#7 Könnyed, őszinte nevetés. Ne vedd magad túl komolyan, amikor próbálsz vicces lenni a csajjal. Ha mondjuk mond valami bántót a csaj, üsd el humorral, ahelyett, hogy észrevennéd, hogy megbántva éreznéd magad.

#8 Sztorizz. Egy vicces sztori mindig jó beszélgetés indító. Ezalatt több perced van, hogy nagyon viccesnek, butának, vagy menőnek állítsd be magad. Vannak vicces tapasztalataid? Tartsd ezeket fejben és amikor megfelelő az alkalom, akkor dobd be őket. Mondj valami ilyesmit, “Ahh, igen ez arra emlékeztet, amikor én…”

#9 Aktuális események. Ha nincs semmi ötleted, hogy miről beszélj, és nincs semmi vicces sztorid, akkor hozz fel valami aktuális eseményt. Csinálj viccet az aktuális Tv showból, vagy futó sztárból. Használj fel akármit, amíg viccesnek találja.

#10 Szex. Ez a dolog már kicsit rizikósabb mert, nem tudhatod, hogy a csaj akivel vagy, nyitott-e arra, hogy a szexről beszélgessen. Használj ártatlannak tűnő vicceket, vagy sztorikat, amiknek rejtett szexuális üzenetük van, hogy előmelegítsd és kiderítsd mennyire nyitott.(Olvasd el: Hogyan érd el, hogy egy csaj akarjon és szexuálisan gondoljon rád)

Ha csintalanul vigyorogsz miközben ezeket bedobod, akkor tudni fogja mi a célod. Ha pedig sértőnek vagy bántónak találja, akkor nevess egyet, mondd, hogy nem úgy értetted és beszélj valami másról. Nyugodtan húzhatod ezután kicsit azzal, hogy milyen piszkos a fantáziája, hogy rögtön arra gondolt.

A boldog és vicces srác 5 olyan jellemzője, amit a csajok szeretnek

Ha még mindig azon agyalsz, hogyan nevetess meg egy csajt, akkor legalább annyit tudsz mire kell figyelned. Amire most még szükséged van, az önbizalom és egy kis gyakorlás.

De, hogy segítsünk felgyorsítani a folyamatot, itt van 5 tipp amit használva, bármikor felkeltheted egy csaj figyelmét.

#1 Légy vidám! Nevess és érezd jól magad! Igyekezz mindennek a jó oldalát észrevenni! Amikor nevetsz a világ veled fog nevetni. És a világ így biztosan kedvelni is fog téged.

#2 Légy pozitív! Légy optimista! Sosem leszel vicces és nem fogsz tudni csajokat megnevettetni, ha nem veszed észre a vicces és jó oldalát a dolgoknak.
(Olvasd el: 20 módszer, hogyan fókuszálj mindig a pozitív dolgokra az életben)

#3 Kérj elnézést! Ha esetleg véletlen átléped a határt és durva voltál, akkor gondold át, vond le a tanulságot és kérj bocsánatot, ha megbántottál valakit.

#4 Ne erőlködj! Nem történik semmi olyan amiből viccet csinálhatnál, amíg a csajjal beszélgetsz, akkor ne akarj mindenáron valami viccet összehozni. Lehet, hogy nevetni fog, de legbelül majd arra vágyik, hogy minél előbb leléphessen.

#5 Légy önmagad! Úgy legyél vicces, hogy közben magadat adod. Van a Mr Bean féle humor és a Bödőcs féle humor. Te alkosd a saját magad féle humort. Mindegyikünknek megvan a maga stílusa a humorban, legyen az szatirikus, vagy helyzetkomikum.
(Olvasd el: Hogyan fogadd el önmagad és válj magabiztossá)

Az, hogy te legyél a vicces srác és megnevettesd a csajt egyszerűbb mint gondolnád, amint megérted, hogyan tudsz viccet faragni a körülötted történő dolgokból. Idővel pedig más területen is egyre ügyesebben fogsz kommunikálni, akár flörtölésről vagy udvarlásról legyen szó. Hisz egy jó poén után nagyon könnyű ide átváltani. Ezzel a tudással pedig el fogod varázsolni a csajt.

Légy türelmes, ne erőlködj és maradj végig nyugodt, főleg ha épp a csajjal vagy.

(Olvasd el: 12 biztos jel, hogy azt akarja rástartolj)

Kövesd ezeket a lépéseket, és tanuld meg, hogyan nevettesd meg a csajt és érd el, hogy megkedveljen.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close