Honnan tudhatom chaten hogy bejövök egy csajnak: 14 pozitív jel

Azt gondoltad az a nehéz, hogy megállapítsd bejössz-e neki személyesen és máris egy új kihívással állsz szemben: honnan tudhatom chaten hogy bejövök egy csajnak.

Észrevenni azt, hogy bejössz egy csajnak nem a legkönnyebb dolog. Persze, vannak teljesen egyértelmű dolgok. Azonban a legtöbb ember próbálja elnyomni az érzéseit és elrejteni azokat. Így neked bizony elő kell keresned a nagyítót, hogy felismerd azokat a bizonyos jeleket. Erre most meg még itt van az a kihívás is, hogy mindezt írásban is észrevedd. Vagyis értened kell ahhoz is, hogy honnan tudhatom chaten hogy bejövök egy csajnak.

Honnan tudhatom chaten hogy bejövök egy csajnak – 14 egyértelmű kacér jel amit nem téveszthetsz el

Néha felteszem a kérdést, hogy ezt direkt csinálják-e? De figyelj, nem kell kiakadnod. Még így is meg tudod állapítani, hogy bejössz-e neki, csak figyelned kell a jelekre. Meglepő módon nem sokban különböznek a személyestől, írásban sem. Akkor is ha sokkal könnyebb amikor ott állnak velünk szemben.

#1 Flörtöl vagy csak jófej? Tudnod kell a különbséget. Ha nem akkor könnyedén előfordulhat, hogy csak az idődet vesztegeted. Persze meg fogod tanulni a jeleket, hogy bejössz-e neki, de ez valami amit érezni is kell. Eredetiek a válaszai? Vagy esetleg hamisnak tűnnek?(Ez is érdekelhet: A flörtölés 18 jele a csajoknál)

#2 Beszélgetést kezdeményez. Ha ő ír rád az egy nagyon jó jel. Ha egy csajnak bejössz nem fog neki problémát jelenteni, hogy rád írjon, ha sosem nyit ő az nem túl jó. Ha ez a helyzet akkor dőlj hátra és várj, hogy nyit-e közeledik-e.

#3 Nem spórol az emojikkel. Tudom, hülyeségnek tűnhet, de ha sok emojit használ az ismét elég jó jel. Azonban figyelj, ha alapból sok emojit használ és nálad is akkor ennek ne szentelj külön figyelmet. De ha hirtelen elkezd csókos smile-ikat küldeni, hmm az elég biztató.

#4 Figyeld a reakcióit. Miket reagál? Mindenre csak annyit ír, hogy “ok” meg “lol”? Ha ez a helyzet, akkor figyelj, vedd már a lapot és lépj tovább. Ha arra vagy kíváncsi honnan tudhatom chaten hogy bejövök egy csajnak, akkor az ördög a részletekben bújik meg.

Ha visszaír, sőt még kérdéseket is tesz fel, akkor miért ne jönnél be neki? Egyértelműen időt fektet abba, hogy veled beszélgessen.(Ez is érdekelhet: Hogyan kerüld el, hogy unalmassá válj a csajok számára)

#5 Kérdéseket tesz fel. Tesz fel kérdéseket rólad, vagy hogy kit csinálsz? Ha igen, akkor próbál megismerni és, hogy milyen ember vagy. Ha nem jössz be egy csajnak, akkor ezt nem fogja megtenni, úgyhogy fordítsd ezt a saját javadra.

#6 Bosszant téged. Emberek ez flörtölés. Úgyhogy ez az alkalom amit meg kell ragadnod, különben semmi sem segíthet. Ha bosszant téged írásban akkor flörtöl. Ilyenkor nincs más dolgod, mint te is flörtölj, bele menj a játékba. Mi baj történhet? Otthon ülsz a kanapén, ő nincs ott, nem kell idegeskedned. (Ez is érdekelhet: 8 biztos jele annak, hogy a csaj azt várja rámozdulj)

#7 Figyelj a témákra. Miről beszélgettek egymással? Amikor rád ír mi a téma? Rólad vagy róla van szó, vagy esetleg arról, hogy mi volt a házi? Attól, hogy ír még nem biztos, hogy bejössz neki. Figyelj arra, miről ír, miről kérdez.

#8 Az extra betűk. Sokan ennek nem tulajdonítanak nagy jelentőséget, pedig hidd el a plusz “i” a légysziiii végén, vagy a helloooo igenis pozitív jel, ugyanis ez cukivá és flörtössé teszi a beszélgetést. Figyelj erre és használd nyugodtan flörtölésre te is.
(Ez is érdekelhet: Hogyan flörtöljünk írásban egy csajjal?)

#9 Kommenteli a posztjaid. Ha hozzászól a Facebook vagy Insta posztjaidhoz, akkor figyeli, hogy mit csinálsz. Ami azt illeti ez egy elég jó jel. Egyértelműen, azt jelzi, hogy nem csak beszélget veled, hanem érdekli, hogy kit csinálsz és szeretne képben lenne veled kapcsolatban.

#10 Igyekszik veled lenni. Figyelj ez egy elég egyértelmű jel, ha azt szeretné, hogy személyesen is együtt legyetek, nem csak digitálisan. Nők képesek évekig chatelni valakivel úgy hogy soha nem is találkoznak vele, ha ezt megtörik annak oka van. Vagyis ha személyesen is szeretne találkozni, az jót jelent.

#11 Nem csak harmadnapon ír vissza. Ha viszonylag gyorsan válaszol, ami persze relatív az szintén jót jelent és nem feltétlenül fog azonnal visszaírni, hogy csak pár óra múlva, de az még bőven jó. A csajok nem válaszolnak azoknak a pasiknak aki nem jönnek be nekik. Miért? Egyrést nem érdekli őket, meg nem akarják, hogy azt higgye a pasi, hogy van esélye.(Ez is érdekelhet: Hogyan hívd randira a csajt?)

#12 Fotókat küld. Nem itt nem a toplessekre gondolunk, ha azt küld akkor miért is olvasod ezt, akkor nincs min gondolkodni. De elég jó jel az is, amikor fotót küld arról, hogy mit csinál, mit látott, mit vásárolt.

#13 Nevet. De tényleg nevet, nem csak küld egy “lol” vagy egy smile-t. Ez ugyanaz mintha csak dobna egy “ok”-t. Ha azt írja, hogy “hahaha” vagy sokk smile-t küld vagy több zárójeles smile-t akkor nagy eséllyel a valóságban is nevet és viccesnek találta amit írtál. Fontos szabály, hogy a csajok imádják azokat a pasikat akik megnevettetik őket.

#14 Összetetten válaszol. Nos ez egy elég jó jel. Tényleg úgy igazán válaszol? Vagy a beszélgetések a te sok kérdésedből és az ő válaszaiból állnak. Ha folyton kérdezned, hogy írjon, akkor nem igazán akar veled beszélgetni, de ha visszaír arra amit írtál, illetve olyat ír, amit könnyű folytatni az elég jó jel.

(Ez is érdekelhet: Így flörtöl veled a csaj: 18 egyértelmű jel)

Nos, mostanra ismered a legtöbb jelet, amiből tudod, bejössz egy csajnak chaten, esetleg ezekből többet tapasztaltál már a csajtól? Remek, akkor jó úton jársz, csak így tovább. Ha nem akkor se ess kétségbe, ne írj neki egy darabig. Talán újrakezdi a beszélgetést. Ha nem akkor nagyon sok másik csaj van, ideje továbblépned.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

Reklámok
%d blogger ezt kedveli:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close