Így flörtöl veled a csaj: 18 egyértelmű jel

Néha nehéz megállapítani, hogy flörtöl-e vagy haverkodik a csaj, itt vannak a jelei annak, hogy flörtöl veled a csaj, hogy tudd csak jófej vagy többet is akar-e tőled.

Láttál meg olyan csajt, akit meg mindenképp meg akartál ismerni és nem számított, hogy tetszel-e neki vagy sem. Lehet, hogy már dumáltatok is, sőt randiztatok is, de mégsem vagy benne biztos, hogy bejössz-e neki. Annak a megértése, hogy hogyan és mikor flörtöl veled a csaj, a kulcs a nők mélyebb megismeréséhez.

(Ez is érdekelhet: 12 biztos jel, hogy azt akarja rástartolj)

Így flörtöl veled a csaj – Tényleg flörtöl vagy friendzone-ol?

Tudni, hogy a csaj flörtöl-e vagy csak barátkozik sokszor nehéz. Persze mindenki tudni szeretné, hogy friendzone-ba került-e vagy van még esélye.

(Ez is érdekelhet: 13 pajkos módszer ami azonnal kijuttat friendzone-ból)

Úgyhogy, ha tudni szeretnéd, hogy flörtöl-e akkor keresd ezt a 18 jelet.

#1 Megérinti a haját! A haj érintése elég sokszor a flörtölés egyértelmű jele. Ha folyton a haját babrálja, az ujjai közé veszi, simogatja, stb miközben veled beszél, az azt jelenti, hogy tudat alatt kedvel téged.

Azt is szeretné, hogy észrevedd. Ha a gallérjával vagy a nyakával teszi ezt, az ugyanezt jelenti, úgyhogy ezekre is figyelj!

#2 Szemkontaktust épít ki. Ha beszélgetés közben a szemedre koncentrál akkor valószínűleg flörtöl. Ez akkor is igaz, ha a terem másik oldalán áll, de akkor is ha egymás mellett álltok. Ha leáll és a szemedbe néz, akkor azt akarja tudatni veled, hogy tetszel neki.(Ez is érdekelhet: 10 trükk a sikeres szemezéshez)

#3 Sokat nevet. Figyeld a reakcióit legközelebb amikor elmondasz egy vicces sztorit. Nevet? Ha mindig kuncog vagy nevet a közeledben, az azt jelenti, hogy humorosnak tart. A csajok szeretik a pasikat jó humorérzékkel és a kacagása azt árulja el, hogy tetszel neki.
(Ez is érdekelhet: Hogyan nevettesd meg a csajt és érd el, hogy megkedveljen)

#4 Megérint! Még mindig össze vagy zavarodva és nem tudod, hogy mik a jelei, hogy a csaj flörtöl veled? Akkor figyeld a testbeszédét és azt, hogy bármiféle fizikai kontaktusba kerül-e veled miközben beszélgettek.
(Ez is érdekelhet: Hogyan érintsd meg a csajt a randin és érd el, hogy akarjon téged)

Ha megérinti a karod, játékosan megüt, vagy gyakran megölel azok egyértelmű jelei, hogy flörtöl veled és szeretne továbblépni.

#5 Mindig válaszol. Mindig válaszol az üzeneteidre? Ha mindig válaszol az üzeneteidre és nem várat sokáig, az mindig biztató jel.
(Ez is érdekelhet: Honnan tudhatom chaten hogy bejövök egy csajnak: 14 pozitív jel)

#6 Ő keres meg először. Ha ő ír először, vagy szólít meg, tehát ő kezdeményez akármiben, azzal egyértelműen azt jelzi, hogy kedvel téged. Abban bízik, hogy a következő lépést már majd te teszed meg.

#7 Szívesen találkozik. Mindig közös programokat talál ki? Ha véletlen összefuttok akkor is lógni akar veled? Ha így van, akkor az azért van mert szeretne veled kettesben lenni, ha csak teheti.(Ez is érdekelhet: Hogyan állapítsd meg, bejössz egy csajnak)

#8 Ugrat téged. A fiúk is és a lányok is szívesen húzzák a másikat, így tudatva vele, hogy bejön nekik. Ha lazán poénkodik veled és ugrat, az jó jel a lényeg hogy ezt te is jól kezeld.

#9 Elviszi a beszélgetést szexuális irányba. Beszélgetés közben mindig a szexnél köttök ki? Vagy arról “poénkodtok” milyen jó pár lennétek?

Ha így van akkor egyértelműen flörtöl veled, ilyenkor nincs más teendőd mint, még jobban felfűteni a beszélgetést, illetve úgy terelni, hogy azt érezze, az hogy itt szex legyen az az ő ötlete.(Ez is érdekelhet: Hogyan érd el, hogy egy csaj akarjon és szexuálisan gondoljon rád)

#10 Bókol neked. Persze az egyik legegyértelműbb jele annak, hogy egy csaj flörtöl veled, az hogy bókol neked. Ha mindig megdicséri a külsőd, vagy bókol az intelligenciádról, humorodról, tehetségedről, az bizony flörtölés és ez azért történik, mert bír téged és szeretné, hogy randizni kezdjetek.

#11 Próbálja elérni, hogy te is bókolj. Ha flörtöl veled, akkor rengeteg lehetőséget fog adni arra, hogy te is bókolj neki. Úgy mint például “Mit gondolsz a hajamról?”, vagy azt, hogy “Tetszik ez a top?” Ezeket vedd észre és használd ki az alkalmat, hogy ilyenkor megdicsérd és bókolj neki.

#12 Csiklandoz. Szeretne megérinteni, de nem akar túl egyértelmű sem lenni, mert nem tudja, hogyan reagálnál. Ezért mit fog tenni? Megcsiklandoz téged! Egyszerre szeretne megérinteni és csiklandozni, így ez az egyik legjobb megoldás.

#13 Kölcsönkéri a ruháid. A kedvenc pulcsid amit mindig hordasz, végül mindig a vállán landol? Ha mindig elveszi, vagy elkéri a ruháidat, hogy hordja őket, az azért, mert szeretne téged közelebb érezni magához. Ez ismételten csak egy egyértelmű flörtölő jel.

#14 Igyekszik zavarba hozni. Ha olyan dolgokat mond vagy csinál, amikkel próbálja elérni, hogy elpirulj, akkor azt teszteli meddig mehet el. Ha mond valami olyat, amire te elpirulsz, akkor tudni fogja, hogy nagy eséllyel te is kedveled őt.
(Ez is érdekelhet: Mitől lesz egy férfi szexi: 15 vonzó tulajdonság amitől te lehetsz az álompasi)

#15 Kiöltözik amikor veled találkozik. Mindig a legjobb formáját hozza ahányszor csak látod, alkalomtól függetlenül? Ha igen, az azért van, hogy szépnek és lehengerlőnek lásd, ilyenkor tudasd vele milyen jól néz ki minél előbb.

#16 Mélyebb lesz a hangja. A nők hangja mélyebb lesz amikor valaki olyannal beszélgetnek aki tetszik nekik. Erre igyekezz mindig odafigyelni és ha azt veszed észre, hogy mélyül a hangja, mondjuk amikor kettesben maradtok valahol, az nagy eséllyel azért van mert flörtöl veled.(Ez is érdekelhet: Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

#17 Félénken viselkedik. A közeledben, mindig szégyenlősebb, cukibb és határozatlanabb lesz? Egyértelműen azt szeretné, hogy cukin és csajosan lásd. Ezt pontosan azért csinálja, mert így akar flörtölni veled.(Ez is érdekelhet: Hogyan hívj randira egy lányt, kockázat nélkül?)

#18 A közeledben más srácokkal is flörtöl. Lehet, hogy ellentmondásosan hangzik, de sokszor csinálják ezt a csajok, hogy úgy flörtölnek veled, hogy közben más srácokkal flörtölnek! Két oka lehet, így akarja felkelteni a figyelmedet, vagy figyeli, hogy féltékennyé válsz-e.

Azonban ha miközben a többi sráccal flörtöl, folyamatosan feléd pillant, az lebuktatja ugyanis, akkor valójában arra vágyik, hogy veled beszélgethessen.

(Ez is érdekelhet: 15 dolog amit a nők a férfiakban keresnek)

Hát ennyi volna – összességében, ha meg akarod állapítani, hogy a csaj flörtöl-e veled, akkor figyelmesnek kell lenned. Legközelebb amikor, egy helyre kerültök, figyeld, hogy mit mond, hogyan mondja, és milyen a testbeszéde és hogyan reagál amikor vagy változik mindez amikor a közeledben van.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close