Miért zúgtam bele egy rosszfiúba és neked miért nem kéne

Bárhol megjelentem, a férfiak azonnal a kegyeimet lesték. Igazi szívtipró voltam és érett, hogy kapjak egy alázatossági leckét egy rosszfiútól.

A húszas éveim elején jártam és az életem nem igazán úgy alakult, ahogy szerettem volna. Amíg sosem tartottam magam olyan csajnak, akinek szüksége van egy társra, ekkor már 4 éve voltam szingli és ettől kezdtem megőrülni. Még nem volt rövidtávú kaocsolatom, a szó hagyományos értelmében, még csak nem is randizgattam eddig. Ezidáig mindössze 4 sráccal csókolóztam és büszke voltam rá, hogy még nem volt kimondottan sikertelen kapcsolatom.

Híres voltam arról, hogy milyen válogatós vagyok a pasik terén, szerencsére volt is miből. Bárhova mentem, úgy éreztem, hogy a férfiak koslatnak utánam. Ez már így ment 14 éves korom óta. Én voltam a szívtipró és érett, hogy valakitől alázatot tanuljak.

Megismerkedtem egy rosszfiúval, aki egy barátom-barátja volt. Sokat lógtunk együtt abban az évben, csak később jöttem rá, hogy ezalatt végig barátnője volt. Elbűvölő nem? Majd ezután egy évig nem beszéltünk. Aztán, egyszercsak rámírt és újra találkozgtani kezdtünk. Csak és kizárólag külsőleg tetszett, más nem fogott meg benne. nem volt sem okos, sem túl szimpatikus, de mégis újra és újra találkoztam vele. Miért?

(Olvasd el: Miért szeretik a lányok a rosszfiúkat? A kendőzetlen igazság)

Az a rosszfiús attitűd

Sokféle speciális jellemzője van a rosszfiúknak, és ezek egyike sem túl jó, közelről sem. Akkor sem, ha elsőre ezek a rosszfiús dolgok ártalmatlannak tűnnek. Balhés, vonzó, megfékezhetetlen egyszerűen egy pillanat alatt elvarázsol.

#1 Elképesztően vonzó. Van valami a rosszfiúkban, ami mélységesen elbűvölő és szexi. Még annak ellenére is, hogy magasra tettem mindig is a mércét ő volt a legdögösebb srác akivel valaha találkoztam. Széles válla és döglesztően szexi haja volt. A rosszfiúk általában elég dögösek, úgyhogy vigyázat csajok!

#2 Úgy tűnt nem érdeklem. Úgy tűnt nem érdeklem és azt vettem észre, hogy nekem ez tetszik. Lehet, hogy ezzel túlságosan sztereotíp vagyok, de ettől még jobban vonzódtam hozzá és sajnos, ez igenis működik a csajoknál.

Sosem okozott problémát, hogy mindig a legjobb pasit szerezzem meg. A srácok már csak egy pillantásomért belém szerettek. Aztán megismerkedtem Mr Rosszal és nem tudtam eldönteni, hogy kedvel-e vagy sem. Találkozgattunk, de nem tűnt randizásnak, nem flörtölt velem és sosem bókolt. Vagy nagy nőcsábász, vagy béna a randizásban, vagy meleg.(Olvasd el: 9 hajszálnyi különbség a magabiztos és az arrogáns férfi között)

Igen, valamiért ez stresszelt engem, ami miatt újra és újra találkoztam vele. Nem tudtam megálljt parancsolni magamnak, meg kellet hódítanom. Nem is igazán jött be a személyisége. Nem volt ez semmi más nekem, mint egyfajta játék, ahol el kell érnem, hogy tetszek neki. meg kellett nyernem, akkor is ha nem is igazán jött be. Elég nagy p*cs volt, igazából, de nekem kellett felülkerekednem.

#3 Balhés. A balhés pasik valamiért szexik. A rosszfiúknak pedig, mindig van valami balhés épp az életükben. Ezelőtt, a legközelebb akkor kerültem egy “balhés” sráchoz, amikor a pasi akivel jártam, néha szívott egy kis zöldet. Ugyanakkor vegán volt, angolból diplomázott és ígéretes karrier várt rá egyetemi tanárként, sőt még a szüleivel is jó volt a viszonya. Igazi lázadó, nem?

Mr Rossz, élete ezzel szemben, maga volt a dráma. Nem állt szóba a szüleivel, már egészen fiatal kora óta. Egy dühöngő alkoholista volt. Önzően viselkedett és semmibe vette a csajokat.

Mire számíts, ha rosszfiúval jársz

Nos, nagyon sok mindent tanultam abból, hogy egy rosszfiúval jártam, hogy meg kellett hódítanom.

#1 Ártani fog neked. Habár az én rosszfiúm, sosem csalt meg, attól még nagyon sok olyan dolgot megtett, amivel nagyon megbántott és fájdalmat okozott nekem. Ezekkel pedig egyértelművé tette, hogy hiába mondja, hogy szeret, nem ez az igazság. És az igazat megvallva én sem szerettem.

Nem volt normális. Nem tisztelte a szüleimet és nem akart velük találkozni. Utálta, hogy olyan barátaim vannak, akik nem olyanok, mint ő és minden alkalmat rémálommá változtatott amikor közösen találkoztunk a barátaimmal, így egy idő után nem is hívtam el ilyenekre. Persze, nekem mindig mennem kellett, amikor valami haverjával lógott.

#2 Pszichológiai bántalmazás és önelvetés. Minden alkalommal megbántott és mély sebeket okozott nekem, amikor együtt lógtunk. Először arra gondoltam, hogy az alkohol a rosszat hozza ki belőle és ezért ilyen, de nem, rá kellett jönnöm, hogy ő mindig ilyen.

Egyik este éppen a szobámban szipogtam, azon gondolkozva, hogy alakulhattak így a dolgok, amikor anyám bejött és feltette a nagy kérdést: “Mit szeretsz egyáltalán ebben a pasiban?” Akármennyire is agyaltam, nem tudtam megválaszolni a kérdését.

Nem volt bennünk semmi közös, rosszul éreztem magam amikor vele lógtam, és nem úgy bánt velem, ahogy kellett volna. Aztán megértettem, hogy csak azért vagyok vele, mert nem szeretnék egyedül lenni. Komolyan én is ilyenné váltam volna?
(Olvasd el: Hogyan válj magabiztossá?)

#3 Fájdalom ami örökké tart…legalábbis hosszú évekig. Mindig is az a csaj voltam, aki tudja mit akar, tudtam, hogy értékes vagyok és, hogy mit érdemlek. Én voltam az aki mindig kiakadt, amikor egy barátnőm nem hagyta ott a szemét barátját, mert nem volt elég önbizalma hozzá. Sosem gondoltam volna, hogy ez velem is megeshet.

(Olvasd el: Így tudsz sikeresen megszabadulni a dühtől)

Könnyű ítélkezni, amíg te magad nem kerülsz bele az adott helyzetbe. A mai napig, amikor visszagondolok, hogy mi volt közöttünk újra előjön az akkori attitűdöm és megkérdőjelezem magamat, az intelligenciám és az értékem, te ne tedd ki magad ennek.

A tanácsom neked

Ha szeretnél egy igazi rosszfiúval járni és most nem az én kamu “vegán” rosszfiúmra gondolok, akit korábban említettem, akkor ezeket tartsd fejben.

#1 Nem szeret téged! Egy év kapcsolat után kellett rájönnöm arra, hogy a pasim nem szeret. Azt szerette, hogy barátnője van. Gitározom, a rádió játszotta számaimat, van egy Youtube csatornám, de sosem kérdezett ezekről. Soha.

(Olvasd el: 17 romboló barát akikkel jobb megszakítani a kapcsolatot)

Ha a pasid, nem érdeklődik irántad és azok iránt amiket csinálsz, akkor az azt jelenti, hogy sosem fog. Ilyenkor, jobb mielőbb szakítanod.

#2 Jobb szinglinek lenni, mint olyan valakivel járni aki lekezel. Tudom szívás szinglinek lenni, de hidd el sokkal kisebb szívás, mint egy olyan kapcsolat ami felőröl. Tarts ki és várj a megfelelő srácra, akkor is ha ez sokáig tart.

(Olvasd el: Innen tudhatod, hogy a párod talonba tett)

#3 Értékes vagy! Igen, tudom elcsépelten hangzik, de figyelj. Értékesebb vagy te annál, mint, hogy valakinek a játékszere legyél amivel kénye-kedve bánik. A rosszfiús tapasztalatom, engem is arra emlékeztet, hogy értékesebb vagyok, mint, hogy valaki így bánjon velem. Rendes partnert érdemlek, csak úgy, mint te is.

Nos, azt mondják, hogy az okos ember képes mások hibájából tanulni, hogy azokat ő már ne kövesse el. Ezért írtam le a sztorimat és a tapasztalatimat. Szexinek és izgalmasnak tűnik egy rosszfiúval járni, de a végén ottmaradsz kiégve és összetörten, amit egy életre megjegyzel. Én megjegyeztem és soha többé nem akarom átélni, neked pedig azt tanácsolom, hogy egyszer se éld át ezt.

(Olvasd el: A vonzalom 20 jele az első beszélgetésben a pasiknál)

Azután, hogy rájössz milyen is egy rosszfiú igazából, már nem fog több számítani a sárm és a szexi külső. Vigyázz magadra és olyan sráccal járj, aki megadja neked a kellő figyelmet és tiszteletet.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close