A 10 legnagyobb randizós hiba a nők szerint

Mindegyikünk ismer olyan jellemzőket, amik egy pasit népszerűvé fognak tenni a nőknél, azonban fontos tudni, hogy vannak hibák amiket egy pasit elkövethet. Nézd meg, hogy mi a 10 legnagyobb randizós hiba a nők szerint.

Sok srác járt már így és megtapasztalta.

A randi tökéletesen alakul, aztán hirtelen a semmiből a csaj teljesen passzívvá válik.

Jártál már így? Nos, itt vannak a legnagyobb hibák amiket randizás vagy ismerkedés közben elkövethetsz az őrületbe kergetve a csajt.

Hajszálpontosan meghatározni ezeket a hibákat szinte lehetetlen, mert ez eltérő lehet személyenként.

Végül is minden nő más, sok rejtélyes összetevőből készítve.

Nincs az a pasi, aki azonnal ránézésre tudja, hogy az adott nőt miből is faragták.

A legnagyobb randizós hibák

Vannak azok a hibák, amiket elkövetve még a legtökéletesebb randit is tönkre tehetjük.

Beindítani egy csajt elég nehéz feladat.

Elérni, hogy egy csaj kedveljen téged még nehezebb. Ez egy olyan játék, ami mindig más, és nehéz benne bármit is forgatókönyvszerűen csinálni, minden csaj minden helyzetben másként reagál.

Azonban amennyire más és más jön be egy csajnak, amit utálnak az nagyrészt hasonló.

Vannak csajok akik imádják a nagydarab pasikat vannak akik meg a kicsiket. Nem tudom innen elárulni neked az adott csaj preferenciáit de abban tudok segíteni, hogy kivel tudod elérni, hogy kiakadjon rád.

#1 Bizonytalan személyiség

Ha egy dolgot kéne csak mondanom az az önbizalom hiánya lenne. Ha nem bízol magadban vagy félsz, azt a csajok mint a cápák az egy csepp vért az egész tengerben kiszagolják. Ez az egyik leggyakoribb ok amiért a pasik elbuknak egy randin.

Elégedett vagy azzal aki vagy? Jó társaságnak tartod magad? Ha kedveled önmagad, miért várod el, hogy pont az a csaj kedveljen téged? Sok srácnak van egy remek pozitív kisugárzása, másokról meg süt magabiztosság és határozottság hiánya. Ha félénk srác vagy ideje ezen változtatni. Vagy elveszíted a csajt. (Ez is érdekelhet: Hogyan légy magabiztos: 15 módszer, hogy felismerd értékes vagy)

#2 Túlérzékeny srácok

Egész életünkben azt hallgatjuk, hogy legyünk kedvesek és lovagiasak. Átadjuk a helyünk az idősebbeknek, előre engedjük a lányokat és meggyőződünk róla, hogy minden rendben van velük és elégedettek.

Összegezve, arra tanítanak minket, hogy nőként gondolkozzunk és kitaláljuk, hogy mit gondolnak. Mindeközben néhány srác, átesik a lovon és elkezdi az egészet túlzásba vinni és így születik az érzékeny srác.(Ez is érdekelhet: Hogyan gondolkozz nőként és szerezd meg a csajt)

Az érzékeny srácok, rendes srácok akik figyeltek és tanultak az anyukájuktól. Ők azok akik remekül értik a női nemet és remekül oda tudnak rájuk figyelni, azonban átlépték azt a bizonyos határt, és így túlságosan kapcsolatba kerültek a nőies részükkel, ami azt fogja sugározni a nők számára, hogy nem igazi férfiak, így kapcsolatot nem akarnak tőlük, viszont szívesen barátkoznak velük. Egy érzelgős filmet megnézni egy sráccal és aztán kisírni a szemeit a vállán remek program egy csajnak, de ilyenkor nem arra vágyik, hogy együtt sírjanak és osztozzanak a zsepiken. Nem, ez egyszerűen gáz. Ugyanez igaz azokra a srácokra akik a randin végig azt kérdezgetik, hogy jól érzi-e magát a csaj.

#3 Ha nagyképű vagy öntelt vagy

Néhány srác túlságosan is nyeregben érzi magát. Egy idő után a sok figyelem és csodálat amit a barátoktól és szülőktől kapnak elhiteti velük, hogy övék a világ. Mindenre van egy megjegyzésük és állandóan a saját dolgaikról beszélnek. Megállás nélkül arról beszélsz milyen kocsid van és mennyi meccset nyertél meg?

Nos, beszélj amiről csak akarsz, de ha ezt teszed megeshet, hogy egy felfújt hólyag leszel. Ha pedig ez történik akkor még a pénzre utazó csajok(gold digger) is rád fognak unni. Tanulj egy kis alázatot és hallgatást és nem fognak lelépni a csajaid.

#4 Megölöd a pillanatot

Nem feltétlen rossz dolog ez, mindenki át is éli. Itt van néhány példa. Csókolózol egy csajjal, aztán hirtelen bejelented, hogy pisilned kell. Megérinted a csajt, majd elégedetten kijelented milyen jó megfogni őt. Gyertyafényes vacsorán berakod a kedvenc kemény rock számodat, mert muszáj akkor megmutatnod.

Kezded kapizsgálni nemde? Nem szándékosan teszed, tudom és nem is mindig a te hibád, de ez hatalmas randizós hiba a nők szemében, amivel megölöd a hangulatot és elveszed a csaj kedvét. Ilyenkor próbálj meg kicsit nőként gondolkodni, hogy ha csaj lennél tetszene-e, de ne vidd túlzásba!(Bővebben: Hogyan érintsd meg a csajt a randin és érd el, hogy akarjon téged)

#5 Unalmas srácok

Na ez megint egy nagyon fontos dolog. Találkoztál már olyan sráccal aki egyszerűen csak túl unalmas volt? Nem fura vagy idegesítő, hanem egyszerűen csak unalmas. Azokra a srácokra gondolok akiknek a társasága egy pillanat alatt elveszi az életkedved.

Mindenki, akár csaj akár pasi már megtapasztalta ezt. Ültünk már olyan srác mellett aki csak beszélt de annyira unalmasan, hogy legszívesebben felkötöttük volna magunkat. Ahhoz, hogy ezt elkerüld két dolgot kell megtenned. Dolgozz a kommunikációs képességeiden, olvass vagy nézz videókat arról, hogyan lehetsz jó előadó akire mindenki figyel. A másik pedig, ne légy unalmas, ne csak otthon ülj és wowozz hanem legyen egy életed amiről tudsz mesélni, járj el kondiba, társaságba, utazni, túrázni, akármi ami érdekel, csak ne élj egysíkúan. Észre fogod venni, hogy amikor ezekről mesélsz a csajok mennyivel jobban fognak figyelni.(Ez is érdekelhet: Miről beszélgess az első randin)

#6 Ostoba pasik

Ostoba srác vagy? Nem dehogyis. De nagyon sok pasi úgy idióta, hogy észre sem veszi azt. Nem arra gondolok, hogy ő a falu bolondja, vagy klinikai eset. Arra gondolok amikor előbb beszélsz mint gondolkodsz, ezzel olyanokat is kimondva amit nagyon nem kellett volna. Észreveszed, hogy kitekintget a beszélgetésből és rájössz, hogy témát kell váltanod, akkor azt minél diszkrétebben tedd meg. Ne kérdezd meg, hogy unatkozik, vagy ilyesmi.

Ha el akarod kerülni, hogy a partnered furán és kényelmetlenül érezze magát, ne viselkedj ostobán.(Ez is érdekelhet: Hogyan fejleszd magad: 16 erőteljes titka az önfejlesztésnek)

#7 Izgő-mozgó matató srácok

A filmekben sokszor eltúlozva mutatják be ezt a típusú srácot. Az a baj ezzel, hogy nagyon könnyű úgy a matató srácnak lenni, hogy észre sem veszed.

Nézzünk meg néhány példát. Gyakran játszol a hajaddal, tolladdal, akármiddel, dobolsz az asztalon, vagy a lábaddal, vakarod a homlokod amikor unatkozol? Elkezded a mellkasod tapizni pár nap edzés után? Megvagy! Te vagy az izgő-mozgó matató srác! Nos ezt mielőbb fejezd be, főleg randin ne csináld, eléggé fura és visszataszító tud lenni.

#8 Narcizmus

Vagyis a tükrök fogja. Bármelyik pasi aki több időt tölt a tükör előtt mint a barátnője, az eléggé lelombozó a csajoknak. Azonban itt még nincs vége. Ha a a barátnőddel vacsizol és a pincér véletlen rácsöppenti a szószt az ingedre akkor töröld le mint egy férfi. Ne kezdj el drámázni, mint egy plázacica!(Ez is érdekelhet: Hogyan légy mindig jó randipartner)

A randizás világában, a nárcisztikus srác az aki, állandóan a frizurájával, mobiljával, órájával törődik, attól van elszállva. Ember, egy csajjal vagy, érezze, hogy vele törődsz és csak az övé a figyelmed!

#9 Tapintatlanság, bunkóság

Jó modor. A csajok szeretik a jó modorú pasikat. Minden pasinak erre kéne törekednie, nem átesve a lovon az érzékeny sráccá válva! Ez azonban nem minden. Van ennél fontosabb is.

Egy igazi férfi beismeri, ha tévedett és bocsánatot kér ha kell. Nincs annál nagyobb kapcsolat vagy randigyilkos, mint amikor egy pasi képtelen beismerni ha tévedett, vagy belátni ha nem volt igaza, hanem akár évekig is képes bizonygatni az igazát. Tanulj meg elengedni dolgokat és tudd, hogy ettől nem leszel gyenge. (Ez is érdekelhet: Hogyan válj minden nő álompasijává)

#10 A túl lelkes rajongó

Bírod a számítógépes játékokat? És a sportokat? Vagy a nagy izmaidat amivel bárkit azonnal kilapítasz… Ne beszélj mindig ezekről. Egy randin megállás nélkül a kedvenc csapatodról mesélni eléggé kiábrándító egy csajnak, hacsak nem nagy rajongó ő is. Ha pedig nem az, akkor ne akard, hogy azzá váljon azzal, hogy mindig ezt meséled neki. Unalmassá válsz ettől, amit meg már tudod, hogy miért baj.

(Ez is érdekelhet: Hogyan csókolj jól?)

Nos itt a vége fuss el véle! De ezt a 10 randizós hibát amit a csajok utálnak tartsd fejben. Lehet, hogy vannak egyedi sajátos dolgok is egyéneknél, ezek inkább általános pontok. Ha már ennyit tudsz sokkal nagyobb eséllyel indulsz!

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

 

 

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close