Kedves srác szindróma: 16 igazi ok amiért a lányok unalmasnak találnak

A kedves srácok mindig megszívják? Nem feltétlen. A csajokat azonban nem érdekled ha túl kedves vagy. Itt az idő, hogy kezeld a kedves srác szindrómád.

Számtalan lánytól hallottad már ezt a sort, “Végül is rendben volt, de nem is tudom, olyan túl kedves volt…” Upsz. Lehetsz te a legdögösebb leghelyesebb srác, ha egy lánynak nem jelent kihívást, hogy megszerezzen mert túl kedves vagy akkor búcsút is inthetsz a mások randinak.

A jó hír viszont az, hogy bárki túljuthat ezen a kellemetlen dolgon. Ha odafigyelsz néhány dologra és kezedbe veszed az irányítást legyőzve a kedves srác szindrómád akkor, erősen növelheted az esélyed a csajoknál.

16 módja a kedves srác szindróma legyőzősének

Nem kell mindig a rendes srácnak lenned. Nem bélyegeztek meg vele. Ha magadra ismertél akkor, itt van néhány tipp amivel legyőzheted a kedves srác szindrómád.

#1 Vedd észre a tüneteket! Ha úgy gondolod, hogy te vagy a tipikus “Kedves srác” aki mindig hoppon marad, akkor vizsgáld magad és figyelj a jeleket, ugyanis a gyógyulás felé az első lépés, hogy felismerd amikor a kedves rác vagy.(Ez is érdekelhet: Hogyan hívj randira egy csajt, ha félénk srác vagy)

#2 Fogadd el, hogy te vagy a Kedves srác! Lehet, hogy elsőre fáj ezt beismerni, de nézd nem jönnek össze a randik, így itt az ideje hogy őszinte légy magadhoz. Itt az idő, hogy felismerd, hogy te vagy a kedves srác. Csak fogadd el.

Ha végre sikerült elfogadnod, hogy ki is vagy, akkor végre tudsz harcolni ellene. Ha megvagy azzal hogy elfogadd a helyzetet, akkor ünnepeld ezt meg egy kis fagyival, nézd meg a Rockyt. Az igazi munka csak most következik.(Ez is érdekelhet: 16 ok, hogy miért nem becsülnek meg eléggé)

#3 Mit teszel ami beleillik a sztereotípiákba? Bizonyára több fő oka is van amiért nem tudod a kiszemelt lányokat megszerezni. Lehet hogy túl passzív agresszív vagy, de az is lehet hogy túlságosan sajnáltatod magad. Habár ez elsőre semmiségnek tűnik a csajok ezt nem szeretik. Az pedig egyértelmű ha nem kedvelnek nem is kapod meg őket.

#4 Kiszámítható vagy. A nők a sablonok rabjai. Abban a pillanatban hogy valami eltér a megszokottól, azonnal tudjuk. Már azelőtt tudják, hogy egy srác nem érdeklődik irántuk, hogy azt ő mondaná nekik, egyszerűen észreveszik rajta. Tegyük fel, hogy te írsz neki mindig, változtass ezen egy pár napig és figyeld mi történik.(Ez is érdekelhet: Hogyan légy mindig jó randipartner)

#5 Ne halmozd el ajándékokkal! Van az a tipikus srác aki megjelenik az első randin csokival virággal és macival, hát ha ne mondjam, hogy a lány azt fogja gondolni, hogy ez túl sok és kétségbeesett. Biztosan nem lesz második randi. Te ne legyél ilyen. Nem kell neki ajándékokat venned, hidd el nem kell.

#6 Gyere ki a rászorultságból. A csajnak azt kell látnia hogy a saját életed éled akár így van akár nem. Senki legyen szó akár pasiról vagy csajról, senki nem akar egy tapadós lerázhatatlan alakkal lógni. Igazából a csajok egyik legnagyobb rémálma, hogy valaki rájuk tapad akit aztán nem tudnak lerázni, és nem veszi a lapot.

Vagyis azt kell mutatnod, hogy éled a saját életed, és ebből szakítasz rá időt, de nem ő az egyetlen dolog az életedben.(Ez is érdekelhet: Túlságosan tapadós és nyomulós barát vagyok!)

#7 Mondj nemet! Ez nagyon fontos! Talán még sosem mondtál nemet csajnak. Sőt, ha nemet is akartál mondani végül csináltak valami cukit és mégis igent mondtál. Nos többé nem. Nem lesz többet ilyen alkalom. Mostantól ha nemet akarsz mondani akkor nemet mondasz. Egy férfi felelősséget vállal a döntéseiért és ha kell nemet mond. Meg kell húznod a határokat így végül nem fogsz újra visszaesni a “Rendes srác” szindrómába.
(Ez is érdekelhet: Hogyan légy magabiztos)

#8 Ne légy mindig elérhető! Ha mindig elérhető vagy számára, minden nap minden percében, az nagy probléma. Gondold csak el ez megint csak mit mutat. Nincs más dolgod? Nincs más akivel találkoznod kéne? Mások az életedben rajta kívül?

Tudni fogja, hogy ha hív te mindent félreteszel csak hogy vele lehess. Ezt ne csináld! Már le van beszélve mással, tud várni a következő napig a csaj. (Ez is érdekelhet: 23 trükk, hogy azonnal vonzóbbá válj a csajok számára)

#9 Állítsd kihívás elé! Próbáld ki, hogy nem hívod, vagy írsz neki amikor várja. Ezzel megtöröd a mintát, és elgondolkodtatod a csajt. Gyanakodni kezd majd, hogy van esetleg egy másik csaj, ami remek, ugyanis ezzel előhozod a versengő énét.

#10 Merj rossz lenni. Talán szerettél volna már a “rosszfiú” lenni, de túlságosan félsz, hogy átlépd a határt. Nézd egészen addig amíg nem bántasz senkit, miért ne lehetnél a “rosszfiú”? Nem kell behúznod senkinek amikor elsétál melletted, vagy letörnöd a visszapillantóját, hogy te légy a “rosszfiú”. A rosszfiúság egyszerűen egy mentalitás amit a felszínre kell hoznod. (Ez is érdekelhet: Miért szeretik a lányok a rosszfiúkat?)

#11 Lépj ki a komfort zónádból! A nők imádják azokat a pasikat akik nyitottak és hajlandóak új dolgokat kipróbálni, felfedezni. Ha egész nap otthon ülsz és nyomod a cs-t vagy a wow-ot, aki ne légy meglepődve, hogy nem kapsz ,meg csajt sem. Ideje változtatnod! Lépj ki a komfortzónádból és csinálj olyan dolgokat, amik segítenek rombolni a “kedves srác” imidzsedet. Kezdj el edzeni vagy társaságba járni, akármilyen nehéz is az elején, hidd el megéri. (Ez is érdekelhet: Ismeretlentől való félelem – hogyan győzd le és lépj ki a komfortzónádból)

#12 Hagyd levegőhöz jutni! Hagyd hogy ő közeledjen hozzád! Lehetsz te aki megszólítod, de aztán nem kell erőltetni, hidd el ha kedvel, beszélgetni fog veled. Ha megfojtod az üzeneteiddel és hívásiddal, el fogod veszíteni. Teljesen okés a nehezen megkaphatót játszani. Emlékezz a nők szeretik a kihívásokat!

#13 Merj konfrontálódni! Figyelj, ha hagyod a nők le fognak uralni. Egyszerűen ilyen a természetük, erre törekednek, próbálgatják a határaid, hogy meddig mehetnek el.

Már írtuk, hogy ha a csaj átlépi a határt akkor nemet kell mondanod. Nagy valószínűséggel ez veszekedéshez fog vezetni. Ne félj vitázni azzal a csajjal akit kedvelsz, veszekedni fog, de megtanulja, hogy hol van a határ.(Ez is érdekelhet: Mitől lesz egy férfi szexi: 15 vonzó tulajdonság amitől te lehetsz az álompasi)

#14 Mondd el mit akarsz! Ne félj elmondani a véleményed gondolataid, azért mert lehet, hogy a csajnak akit kedvelsz nem fog tetszeni, ez a te véleményed, ha téged akkor a véleményed is veled együtt jár. Ez a te véleményed, mi van ha nem tetszik neki?

Ha nem mondod el a véleményed az egysíkúvá és unalmassá tesz. Pontosan így fogsz bent ragadni a “kedves srác” szerepben. Te leszel a fülét farkát behúzott kutyus, aki követi mindenben a csajt. Nos, ezzel nem kapod meg, ezzel a “kedves srác” címet kapod meg szép nagy betűkkel.

#15 Nem kell mindig engedély! Azért vagy a “kedves srác” mert mindig mások érzéseivel törődsz. Ez alapvetően, nem egy rossz dolog, sőt több ilyen emberre lenne szükség. A probléma ott kezdődik, amikor mások érzését helyezed a magad elé. Nem kell mindig mindenkinek megfelelned, nem kell mindig engedélyt kérned, mert ezért leszel te Mr “Kedves srác”.

#16 Legyen önbizalmad! Nézd, minden az önbizalomról szól. Te egy jó ember vagy aki megérdemli, hogy legyen valaki aki törődik vele. Ezt pedig úgy tudod elérni hogy erősíted az önbizalmad, hogy tudd ki is vagy mit akarsz és hol vannak a határaid, főleg egy kapcsolaton belül. ha ezt elkezded meg fogsz lepődni, hogy mennyivel inkább fogsz “rosszfiúnak” tűnni mint a “kedves srác”-nak.(Ez is érdekelhet: Légy magabiztos, ne arrogáns!)

Nem kell többször neked lenned a “kedves srác”-nak. Kezdd el betartani ezeket a tippeket és hamarosan olyan lányokkal fogsz randizni akikkel mindig is akartál. Itt az idő, hogy legyőzd a “kedves srác” szindrómát.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close