Miről beszélgess az első randin

Lenyűgözni valakit az első randin nehéz feladat. Azonban pontosan ha tudod, miről beszélgess az első randin, ahhoz, hogy jó benyomást kelts, akkor már percek alatt lenyűgözheted a csajt.

Mind a nőknek és a férfiaknak elég nagy kihívás, hogy miről beszélgessenek az első randin, főleg a legelső pár percben, amikor még éppen csak találkoztak.

A legrosszabb ebben pedig, az, hogy ez pont az a pár perc amiben a legtöbbször eldől, hogy a partnerünk megkedvel-e.

Az élet akkor igazán könnyű, ha tudod, hogyan vedd lazán.

Nem kell nagy nőcsábásznak lenned, ahhoz, hogy elvarázsold a partnered, ha tudod, hogyan légy kedves és jófej. (Olvasd el: Hogyan légy mindig jó randipartner)

Amint megértetted, hogyan légy jó randipartner, azon kell dolgoznod, hogy miről beszélgess az első randin a jó benyomáshoz.

Miről beszélgess az első randin: Első benyomás

Légy kedves

Akár első alkalommal találkoztok, vagy ez az első randi, mosolyogj! Sokat tud segíteni egy mosoly.

Sokkal szívesebben van együtt valakivel egy csaj akin látja, hogy nem őrült sorozatgyilkos, ebben pedig a mosoly és kedvesség sokat segít. Továbbá eléred, hogy értékelje, hogy veled lehet.(Olvasd el: 12 tipp hogyan válj a sármos Szőke herceggé, akitől minden csaj elájul)

Ne felcsípd!

Lehet jó ötletnek tűnik csajozós szövegeket használni az elején, vagy amikor kifogysz a témából, de ne tedd!

Nagyon nehéz már az elején nyitottnak és romantikusnak lenni, megalapozva ezzel a tökéletes kapcsolatot főleg ha benyögöd: “Ruha nélkül még jobban nézel ki, ugye?” vagy “Láttam rólad egy képet a lexikonban a szexi kifejezés alatt.”

Miről beszélgess az első randin: Az első pár perc

Ha eddig nem tudtad, miről beszélgess az első randin, főleg az első pár percében, akkor itt van egy kis segítség. Ha pedig, tudod, hogy bontsd ki ezeket a kérdéseket, akkor megvan a témátok egész estére. Ő pedig kedvelni fog, és le lesz nyűgözve!

#1 Örülök, hogy látlak

Szóval éppen kihúzol neki egy széket amire leülhet, eddig remek. Az első amivel hozakodj elő amikor már tudtok beszélgetni az ez a sor legyen. Mondd el neki mennyire örülsz, hogy látod, vagy hogy belebotlottál. Frázisnak tűnhet, de remekül előmelegít mindkettőtöket egy jó beszélgetéshez.

#2 Kedvelem!

Remekül néz ki. Teljesen izgatott vagy, hogy a közelében lehetsz. Mondd el ezt neki is. A tipikus “jól nézel ki” béna, te jobb vagy ennél! Menj jobban bele!

A haja az? Vagy a ruhája? Vagy bármi más amit megemlíthetsz egy első randin? Ha bókolsz a randi partnerednek azt fogja mutatni neki, hogy megérte készülődnie értékeled az igyekezetét. Ha például egy piros ruha van rajta, akkor dicsérd meg és mondd el neki, hogy ez a kedvenc színed, vagy valami hasonlót.
(Olvasd el: 5 tökéletes kérdés az első randihoz)

#3 Mielőtt ideértem

Hosszú napod volt a munkában, vagy váratlanul nem kellett bemenned? Vagy láttál valami menőt útközben a randira? Egy szép naplementét aki az arcára emlékeztet mondjuk? Beszélgessetek valami érdekesről ami aznap vagy útközben oda történt.

Ez több értékes perc ami közben bókolhatsz neki és életben tarthatod a beszélgetést. Plusz lehet, hogy ő is hozzáad valami érdekeset amit útközben látott.

#4 Milyen napod volt?

Mutasd meg, hogy érdekel az élete már az első pár percben azzal, hogy beszélgettek arról milyen napja volt. Ezzel nemcsak lazán és könnyeden tartod a randit, hanem egy csomó plusz infót megtudhatsz róla, amivel folytatni lehet a beszélgetést. Ő pedig mindeközben remekül fogja érezni magát, mert érdekel téged, hogy hogyan is él.

#5 Nézz körül!

Mostanra már elég sok dolog van amiről beszélgetni tudtok, de ha mégis megakad a beszélgetés, remek mentőöv lehet, ha körbenézel és kiböksz valamit amiről elkezdetek beszélgetni. Miért szereted azt a helyet ahol vagytok, milyen baleset történt a környéken, mi jut eszedbe a festményről, vagy bármi más….

Valami olyasmit keress, ami megmozgatja a fantáziád. Bármit csak ne a körülöttetek levő embereket ne, ennél jobb vagy, nem pletykálsz ki senkit. Később vicces játék lehet sztorikat kitalálni az embereknek de ne az első randin.
(Olvasd el: Legjobb első randis helyek)

#6 Kedves emlékek

Emlékszel valami viccesre vagy izgalmasra? Bármit felidézhetsz, a lényeg, hogy azt érd el vele, hogy lenyűgözd a csajt persze diszkréten, de az első randinak ez a lényege.

Le kell nyűgöznöd nemigaz? Idézz fel néhány vicces sztorit, ami tetszhet neki és amikbe ős is beszállhat. Fontos szabály, hogy ne legyen egy ilyen sztorid egy-két percnél hosszabb, különben elveszted a figyelmét.

Most, hogy már tudod miről beszélgess az első randin, magabiztosabban indulhatsz el. Itt van még egykét cikk ami hasznos tippeket tartalmaz az első randira, nézd meg hátha érdekel.

(Olvasd el: 23 trükk, hogy azonnal vonzóbbá válj a csajok számára)

A következő randin lazíts és légy magabiztos. Ha ezeket a tippeket használod, akkor sosem akad meg a beszélgetés és a csajt is lenyűgözöd.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

 

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close