12 biztos jele, hogy azt akarja rástartolj

Régen sokkal egyszerűbb volt, a srácok hajtottak rá a csajokra. Ma már mindkettő lehet. Itt van néhány biztos jele annak ha egy csaj azt akarja, hogy rástartolj.

Nagyjából senki nem tudja, hogy mi zajlik éppen egy nő fejében. Biztosan egyetértesz ha mér randiztál velük valaha. Nos leginkább akkor van így amikor annak a jeleiről beszélünk, hogy szeretné vagy nem szeretné, hogy rástartolj.

A randik világában még mindig elvárt, hogy a férfi tegye meg az első lépést. Ha pedig megteszed ezt a lépést akkor két kimenetele lehet ennek. Vagy kapsz egy elutasítást, vagy kiderül, hogy a csaj már tűkön ülve várta, hogy végre rástartolj.

Szereti egy nő ha valaki rástartol?

A könnyű válasz az igen. De hogy pontosabbak legyünk, a nők azoktól várják a rástartolást, akik felkeltik a figyelmüket. A nőknek nem jelent nehézséget, hogy vonzalmat keltsenek a másik nemben.

Ennek eredményeként könnyen el tudják érni, hogy egy pasi akár várjon rájuk akár rájuk startoljon. Így parkolópályára tudnak tenni és ki tudják szűrni, hogy érdemes-e megtartani. Azért tesztel, hogy lássa megéri-e randizni veled a végén. Egy csaj sosem fogja direktbe megmondani, hogy bejössz neki, hanem jeleket fog küldeni, hogy fenntartsa az érdeklődésedet.(Ez is érdekelhet:Hogyan állapítsd meg, bejössz egy csajnak)

Biztos jelei annak, hogy azt akarja rástartolj

Nagyon fontos, hogy a férfiak figyelmet fordítsanak a nők által küldött jelekre, mert ebből lehet megtudni, hogy rástartoljunk-e vagy leálljunk-e, esetleg kicsit vegyünk vissza.

#1 Egyszerre forró és hideg. Legtöbbünknek szerintem ismerős, amikor egy csaj egyszerre forró és hideg irányunkba. Ez ahhoz hasonlít nagyon, mint amikor egyszerre flörtöl és haverkodik velünk ugyanazon a napon. Amikor próbálsz nyitni felé, hirtelen hideggé és keménnyé válik feléd. (Menj biztosra: Nehezen megkaphatót játszik, vagy le akar koptatni?)

Amikor ez történik, akkor hajrá csapj bele. Nem akar megbántani sőt legtöbbször ilyenkor azt szeretné, hogy rástartolj.

#2 Gyorsan válaszol az üzeneteidre. Ha egy csaj gyorsan válaszol az üzeneteidre, akkor az azért van, mert várja, hogy halljon felőled. Ha ez így van az azt jelenti, hogy kedvel és szeretné, ha írnál neki.

#3 Készségesen igent mond a meghívásokra. Ha egy csaj azt akarja, hogy békén hagyd akkor, minden próbálkozásod vissza fogja utasítani, még egy kávéra sem fog leülni veled. Ilyenkor jön az hogy sosem ér rád. Ha viszont bejössz neki, és szeretné, hogy próbálkozz nála, akkor igent fog mondani akár más program lemondása árán is.

#4 Odafigyel a kinézetére amikor veled van. Nézd meg hogy egyszerűbb ruhákat hord-e amikor nem számít arra, hogy összefussatok azzal szemben amikor találkozik veled. Ez nem jelenti azt, hogy kisestélyiben jelenik meg minden egyes alkalommal amikor veled találkozik, de a különbség észrevehető. Egyértelműen azért öltözik fel, hogy felkeltse a figyelmedet.(Ez is érdekelhet: Hogyan hívj randira egy lányt, kockázat nélkül?)

#5 Minőségien elbeszélget veled amikor kettesben vagytok. Ilyenkor nem a felületes témák jönnek elő, mint például a sorozatok vagy az időjárás, vagy hogy mi volt a melóban, hanem megnyílik előtted, minőségibb a beszélgetés ennek köszönhetően. Szeretné fenntartani a kíváncsiságod azzal, hogy betekintést enged a lényébe.

#6 Kötekedik veled. A lányos kötekedésnek nagyon sok formája van. De ha azt veszed észre, hogy kicsit kötekedik veled, akár szóban akár fizikálisan megüt például, az azt jelenti, hogy kényelmesen érzi magát a társaságodban,. Ez elég egyértelmű jele annak, hogy azt szeretné rástartolj. Mindannak ellenére, hogy ezt elég sokan félreértik.(Ez is érdekelhet: Hogyan flörtöljünk írásban egy csajjal?)

#7 Fenntartja a folyamatos kommunikációt veled. Ha te hirtelen nem írsz neki, akkor ő azt folytatni igyekszik, ha megakad a beszélgetés kérdéseket tesz fel. Lehet, hogy úgy érzed nincs értelme folytatnod és esetleg nem írsz neki, ha ő ilyenkor írni kezd akkor az elég biztos jele annak, hogy várja rástartolj.

Miért történik ez? Nos ez egy egyértelmű jele, hogy fél attól hogy esetleg feladtad. Ez egy biztos jele annak, ha megmaradna az érdeklődésed.

#8 Néha rejtélyesen viselkedik. Akár úgy, hogy nem egyértelmű jeleket ad amikor szóba kerül a randi témája, vagy amikor ketteseben vagytok. A rejtélyes viselkedés arra szolgál, hogy kiderítse elég kitartó vagy-e, és hajlandó vagy tovább próbálkozni így is. Ezenfelül némi romantikát csempész bele az egész ismerkedős játékba.

#9 Kerüli a nagy kérdést. Előbb-utóbb eljön a pillanat amikor tovább akarsz lépni a sok játszadozás után.

Amikor pedig ezt teszed akkor igyekszik elterelni a témát. Ez nem jelenti azt, hogy nem szeretne igent mondani, de a csajok szeretik húzni az időt, és téged is kicsit. Úgyhogy kitartás és türelem.

#10 Nincs köztetek sok interakció, de mégis azt mondja hiányzol neki. Ez teljesen összezavaró. Főleg amikor folyamatosan nemet mond a meghívásokra, de mégis azt mondja, hiányzol neki. Ha tényleg hiányzol neki akkor többet fog veled lógni végül. Ez is egyértelmű jele, hogy szeretné, ha tovább próbálkoznál és nem adnád fel.

#11 Érdeklődik, hogy hiányzik-e neked. Legtöbbször ezt kötekedő módon kérdezi meg. A legjobb reakció erre, ha igent mondasz és azonnal randira hívod. Ezzel sarokba szorítod és nem hagysz neki más lehetőséget, mint hogy igent mondjon.(Ez is érdekelhet: Honnan tudhatom, hogy bejövök a csajnak?)

#12 Játssza a nehezen megkaphatót. A férfiak egyszerre szeretik és utálják amikor egy csaj a nehezen megkaphatót játssza velük. Ilyenkor sokszor nincs összhangban az amit mond azzal amit csinál. Lehet, hogy azt mondja, hogy nem érdekled, de közben egyértelműen flörtöl veled. Egyértelmű, hogy azt szeretné, hogy tovább próbálkozz.

(Ha pedig biztosra akarsz menni: 15 vonzó tulajdonság amitől te lehetsz az álompasi)

Egy tökéletes világban, a nők mindig egyértelmű jeleket küldenek, de ez a való világ. A való világban pedig a nők biztosra akarnak menni a szándékaid felől, ezért mindig lesz egy próbálkozó szakasz akár több sikertelen rástartolással is. Csak rajta múlik, hogy észreveszed-e a jeleket amiket küld feléd.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

Reklámok
%d blogger ezt kedveli:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close