13 pajkos módszer ami azonnal kijuttat a friendzone-ból

Épp most kerültél be egy rémes helyre, ahova a legrosszabb bekerülni: a friendzone. Itt van néhány tipp, hogy juthatsz ki a friendzone-ból szinte azonnal!

A friendzone-olva lenni az egyik lehető legrosszabb állapot, több okból is. Nem elég, hogy rombolja az egódat, de nehéz érzelmeket kimutatni onnan, anélkül, hogy furának tűnj.

Azok akik nem ismerik a friendzone-t szerencsések! Miért? Várj elmagyarázom: a friendzone az, amikor valaki aki iránt romantikus érzelmeid vannak, barátként tekint rád. Ez pedig általában oda vezet, hogy aki ebbe került nem mutatja ki az igazi érzelmeit, így egy egyoldalú plátói kapcsolat alakul ki. A plátói kapcsolat pedig olyan, mint amikor kívülről nyalogatod a lekváros üveget, szar.

A jó dolog a friendzone-ban, hogy közel tudsz lenni, ahhoz akit kedvelsz annyi időt tudsz vele tölteni amennyit csak akarsz. A rossz dolog, hogy az illető, lehet, hogy nem is tudja, hogy friendzone-olt téged, mert nem mondtad el neki hogyan is érzel.

Hogyan juthatsz ki a friendzone-ból?

A legtöbb csaj bűnös abban, hogy srácokat száműz a friendzone-ba. DE, sokszor ők a felelősek mert meg sem próbálnak kijutni onnan. Ha legalább megpróbálták volna elmondani, hogyan is éreznek, vagy megpróbáltak volna megszerezni valami más módszerrel lehet én is másként tekintettem volna rájuk.

Általában boldognak tűntek hogy a barátaim lehetnek és nem próbálkoztak semmi mással. Később kezdtek el csak panaszkodni miatta. Hogy te ne ragadj a friendzone-ban összeraktunk neked egy listát amit felhasználva szinte azonnal kitörsz a friendzone-ból.
(Ez is érdekelhet: Hogyan légy magabiztosabb)

#1 Mondd el, mit érzel! Lehet úgy friendzone-oltak véged, hogy nem is tudták, mit érzel. Ez pedig NEM az ő hibájuk! Ha emiatt lettél friendzone-olva, akkor senki mást nem hibáztathatsz kivéve magadat, amiért nem emberelted meg magad és mondtad el mit érzel. Ki tudja? Lehet, hogy régóta erre vár, mert ő is érez valamit feléd.

#2 Mutasd meg, hogyan érzel! Ha az nem opció, hogy elmond mit érzel, mert félsz, aggódsz vagy bármi más béna kifogásod van, akkor még mindig meg tudod mutatni, mit érzel iránta. Viselkedj úgy mint akinek érzései vannak felé! Mondd el ha tetszik az új frizurája, vagy ha jól áll neki az új pulcsija. Tégy meg érte olyan dolgokat, amik megmutatják, hogy nem csak barátként tekintesz rá.(Ez is érdekelhet: Hogyan hívj randira egy csajt, ha félénk srác vagy)

#3 Érd el, hogy romantikus érzelmei legyenek feléd! Barátként nyilván ideje volt jobban megismerni. Most nem azt mondom, hogy smárold le vagy ilyesmi. Csak érd el, hogy lássék benned a potenciált, hogy valaki pasija/csaja legyél.

Például, ha arról mesél neked, hogy mit csinált xy pasija, akkor mond ezt neki “Ha lenne egy barátom/barátnőm, ugyanezt tettem volna!” Ezzel eléred, hogy elképzelje, milyen lennél barát/barátnőként.

#4 Ne hagyd, hogy barátként kommunikáljon veled! Az emberek másként kommunikálnak azzal, akivel együtt vannak, mint a barátaikkal. Ha ez már a végjátékod, akkor ne hagyd, hogy úgy beszéljen veled, mint a legjobb barátjával. Ne hagyd, hogy az szerelmi életéről beszéljen vagy panaszkodjon. Bármi más komoly problémájáról beszélhet, de erről ne engedd. Sosem fogja meglátni benned a potenciális barátot/barátnőt, ha veled pletykálja ki a kalandjait. (Ez is érdekelhet: Hogyan kerüld el a friendzone-t és érd el, hogy akarjon)

#5 Derítsd ki miért csak barátként tekint rád, és oldd meg! Lehet, te is csak barátként bánsz vele. Lehet azt gondolja hogy nem működne. Akármi is az oka, azt biztosan orvosolni lehet. Ha például azt gondolja, hogy nem működne, akkor bizonyítsd be neki, mennyire jók vagytok együtt.

#6 Legyen köztetek fizikai kontaktus mostantól mindig! Nem! Nem úgy értem, hogy menj és vágj a seggére. Nem erről van szó. Finoman és észrevétlen, mindig találd meg a módját, hogy megérintsd! Ha kialakítod a fizikai kapcsolatot kettőtök között, akkor látni fogja, hogy kicsivel több van köztetek, mint barátok között.

Remek módja ennek, hogy megérinted a hátát amikor mögé érsz, vagy megfogod a vállát amikor mond valami vicceset. Apró dolgok ezek, amik rombolják a szakadékot köztetek, és kijuttatnak a friendzone-ból.(Ez is érdekelhet: Hogyan izgass fel egy csajt csak azzal, hogy mellette ülsz)

#7 Flörtölj velük! Az Isten szerelmére, flörtölj vele! Az egyik legalapvetőbb dolog, ami megmutatja, hogy valakitől többet szeretnénk az a flört. Ha valakivel állandóan flörtölsz, akkor egyértelművé teszed, hogy többet szeretnél tőle, mint csak a barátja lenni.

Nem csak ez, hanem ha valakivel flörtölsz akkor megadod neki a lehetőséget, hogy visszaflörtöljön. Remek módja ez annak, hogy eltereld a figyelmet arról, hogy a friendzone-ban vagy.

#8 Érd el, hogy hiányozz neki! Sokszor aki friendzone-olt téged, az nincs tisztában az érzéseivel. Ez velem is megtörtént, de már késő volt, mert mire rájöttem mit is érzek, már talált valaki mást!

Egészen addig, nem vettem észre mit is érzek amíg az életem része volt. Úgyhogy tarts szünetet! Ne tűnj dühösnek vagy ilyesmi, csak ne érj rá. Légy annyira elfoglalt, hogy ő keressen meg, hogy találkozzatok, vagy érdeklődjön, hogy ki van veled.(Ez is érdekelhet: Hogyan érd el, hogy egy csaj akarjon és szexuálisan gondoljon rád)

#9 Bókolj neki váratlanul. A jól időzített bókok remek eszközei annak, hogy kijuttassanak a friendzone-ból. Mondd, hogy jól néz ki amikor valami kinyúlt cucc van rajta, megmutatva ezzel, hogy neked ő akkor is tetszik, amikor nem a legjobb formájában van. Ezt értékelni fogja!

A bókok azért is jók, mert ha bókolsz valakinek, akkor azt ők viszonozni akarják majd, így figyelni fogják, hogy mit találnak vonzónak rajtad/benned! Ezzel pedig arra fognak fókuszálni, hogy mit bírnak benned!

#10 Lepd meg valami aranyos aprósággal! Ha megleped valamivel amire nem is számít, az megmutatja neki, hogy törődsz vele és így ő is jobban fog veled törődni a kedvességed miatt.

Vigyél nekik a kedvenc sütijükből *amiről csak te tudod, hogy szereti* Ezzel még kijjebb jössz a friendzone-ból.

#11 Tegyél meg érte olyan dolgokat amiket a pasidért/csajodért tennél meg. Ha ki akarsz kerülni a friendzone-ból, akkor ne viselkedj úgy mint aki benne van. Kezdj el úgy tenni, mintha már járnátok. Bánj úgy vele, mint a pároddal és meg fogsz lepődni milyen könnyen ki lehet törni a “csak barát” zónából. (Ez is segíthet: 12 tipp hogyan válj a sármos Szőke herceggé, akitől minden csaj elájul)

#12 Vedd észre ha nincs esélyed! Néha, lehet hogy azért lettél friendzone-olva, mert nem keres magának kapcsolatot éppen. Ha magadra ismertél akkor lépj egyet vissza, ha ezt megteszed azt értékelni fogja, aztán ki tudja… Később lehetsz eszébe jutsz, hogy megértő voltál és ettől téged akar majd, amikor már készen áll egy kapcsolatra.

#13 Fogadd el csak barátként. Van amikor a legjobb módja, hogy valakinek megmutasd, hogy többet szeretnél tőle mint a barátság, ha elfogadod barátként is. Ezzel leállsz azzal, hogy mindig azt figyeld, mit teszel, hogyan reagálsz így pedig önmagad fogod adni. Ami pedig lehet, pont az éri majd el, hogy másként lást majd téged.

(Ez is érdekelhet: Hogyan csókold meg a barátod véletlen és gyere ki belőle jól)

Ha valaki friendzone-olt az nem jelenti azt, hogy ott is kell maradnod. Ha mindent beleadsz és megfogadod ezt a 13 tanácsot akkor egy-kettőre kint találod magad.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close