18 bombabiztos módszer, hogy a csaj beléd szeressen

A megérzéseidre hagyatkozni nem mindig a legjobb ötlet ha csajozásról van szó. Használd ez a 18 tippet és érd el, hogy a csaj beléd szeressen.

Mit teszel, amikor azt veszed észre, belezúgtál egy csajba?

Ha olyan vagy mint a többi srác, akkor elkezded hajtani.

És igyekezel imponálni neki.

Aztán pár nap vagy hét elteltével, közlöd vele, hogy bejön neked.

(Olvasd el: Hogyan hívj randira egy lányt, kockázat nélkül?)

Nos, tisztázzuk az elején, ez rossz és nem működő módszer.

Lehet, hogy még a csaj kedvel is.

De ezzel a módszerrel csak elijeszted.

Hogyan érd el, hogy a csaj beléd szeressen

Sok srác, rosszul úgy gondolja, hogy a csajok szeretik felkelteni a pasik figyelmét, csak úgy a szórakozás kedvéért.

Arra számítanak, hogy szemezni, flörtölni kezd velük a csaj, majd hirtelen abbahagyja, mintha mi se történt volna.(Olvasd el: 10 trükk a sikeres szemezéshez)

Tapasztaltál már ilyet?

Kerültél már közel egy csajhoz, hogy ő több hetes ismerkedés után, egyszer csak ejtsen téged és teljesen ignoráljon. Vagy, friendzone-ol mindezek után.

(Olvasd el: Hogyan kerüld el a friendzone-t és érd el, hogy akarjon)

Úgy érezted minden sínen van, amíg rád nem csapta az ajtót és most, úgy érzed ez ilyen csajos dolog, így szívatják a pasikat.

Valójában azonban, ha ez már megtörtént veled, akkor a rossz következtetést vontad le.

Amit megtapasztaltál az nem csajos dolog, hanem emberi jellemző.

Minden ember hasonlóan működik és viselkedik.

Ha valamit különösebb erőfeszítés nélkül, túl könnyen kapunk meg, azt nem értékeljük igazán. Ha valamit úgy érezzük nem érdemlünk meg, mégis hirtelen az ölünkbe hullik, az nem fog igazán sokat jelenti nekünk. Ez igaz fizikai és érzelmi területen is.

A kapkodásmentes csajozás művészete

Amikor egy csajra hajtasz, akkor mindig lassíts le. Hajts rá, de ugyanakkor dolgoztasd meg a figyelmedért. Az élet nagyon sok területén jó a megérzéseinkre hagyatkozni, itt nem, ugyanis ha a megérzéseidet követed csajozás közben, akkor vagy balhéba, vagy a friendzone-ba kerülsz pikk-pakk.

(Olvasd el: Így flörtöl veled a csaj: 18 egyértelmű jel)

Ha belezúgsz egy csajba, akkor szeretnéd tudni, hogy ő mit gondol és, hogy ő is kedvel-e. De ha nem éred el nála, hogy akarjon és kívánjon téged először, akkor hiába is várod, hogy kedveljen, nem gondolod?

Légy türelmes, játssz lazán és óvatosan és mutasd meg neki mennyire is értékes, vagány srác vagy te. Ha pedig így teszel és türelmesen vársz, majd ezután teszed fel a kérdést, akkor azt a választ fogod kapni amit szeretnél.

(Olvasd el: 15 dolog amit a nők a férfiakban keresnek)

Mit keresnek a csajok egy srácban

Ugyanúgy ahogy te is egy remek csajjal ismerkedsz, ő is azt szeretné, hogy egy remek srác legyen a partnere. Úgyhogy ha szeretnéd megkapni a csajt, akkor dolgoznod kell magadon és elérned, hogy önmagad legjobb formáját hozzad és a többi srácot magad mögé utasítsd ezzel.

Az első benyomás nagyon fontos abban, hogy azonnal megkedveljen egy csaj. De ha az első benyomás nem sikerült túl jól, akkor se parázz, lesz második alkalom, csak ott már keményebben kell majd hajtanod a jó benyomásért.(Olvasd el: Így lehetsz te is “Dögös Pasi”)

Két lehetséges kimenetele a próbálkozásodnak

Amikor belezúgtál egy csajba és igyekszel elérni, hogy ő is beléd essen, annak két lehetséges kimenetele lehet. Neki is tetszeni fogsz, vagy még nem fogsz neki tetszeni.

De legelőször, ha a csajnak fogalma sincs róla, hogy létezel, mert még semmit nem csináltál, akkor érd el, hogy észrevegyen.(Olvasd el: Hogyan érd el, hogy egy csaj akarjon és szexuálisan gondoljon rád)

#1 Kimenetel: Tetszel a csajnak

Ha már beszélgettek egymással és megvan köztetek a vibrálás, akkor jó úton haladsz afelé, hogy megkedveljen a csaj. Flörtölj vele, tölts vele időt és használd a lenti tippeket, hogy biztosan sikeres legyél és nem bírom hangsúlyozni, hogy NE kapkodj! Ha ezeket betartod és a tanácsaimat megfogadod, akkor nagy eséllyel el fogod érni, hogy a csaj beléd szeressen anélkül, hogy elmondanád neki az érzéseidet.

(Olvasd el: Hogyan állapítsd meg, bejössz egy csajnak)

#2 Kimenetel: Nem tetszel még a csajnak

Honnan tudod eldönteni, hogy egy csajnak tetszel-e, vagy potenciális randipartnerként tekint-e rád? Egyszerű dolog ez, hidd el nekem. Figyelj oda arra, hogyan viselkedik a közeledben.

Gyakrabban nevet amikor veled, mint egyébként szokott? Felhív vagy rád ír minden különösebb ok nélkül? Vagy odajön hozzád beszélgetni akkor is, amikor a barátnőivel lóg egy kávézóban és összefuttok, sőt nem is igyekszik vissza, pedig a többiek rá várnak? Ha nem tapasztalod ezeket, vagy hasonló jeleket és nem egy félénk, szégyenlősebb csajról beszélünk, akkor nagy eséllyel még nem jössz be neki. Használ fel ezeket a tippeket, és érd el, hogy bármelyik csaj megkedveljen.(Ha részletesebben is érdekel: 12 biztos jel, hogy a csaj azt várja rástartolj)

18 hülyebiztos módszer, hogy elérd a csaj beléd szeressen

Ha szeretnéd elérni, hogy a csaj beléd szeressen, akkor játssz lazán. És akármennyire is szeretnéd kiönteni a szíved, mert a belsőd ezt súgja, semmiképp ne tedd!

Ne az érzéseidet követve taktikázz, hanem az agyadat használd és minden lépés előtt alaposan gondold át, hogy mik a lehetséges kimenetelei az adott döntésednek, főleg, akkor ha még nem jössz be a csajnak.

(Olvasd el: Mitől lesz egy férfi szexi: 15 vonzó tulajdonság amitől te lehetsz az álompasi)

Használd fel ezt a 18 tippet, hogy elkerüld az elutasítást és azt a szerencsétlen állapotot, amikor több hetes munkád esik a kútba egy rossz döntésed miatt!

#1 Ne sürgesd! Szánj rá időt és maradj laza. Soha, de soha ne tedd túl nyilvánvalóvá az érzéseidet és semmiképp ne válj túl nyomulóssá!

#2 Éppen megfelelő mennyiségű figyelem! Ne szenteld neki minden figyelmet, minden pillanatban. Ezzel a módszerrel érheted el a leggyorsabban, hogy a csaj rád unjon. Esetleg működhet ez egy idősebb hölgynél, ők jobban értékelik, ha minden figyelmed nekik szenteled minden mást félretéve. Viszont, egy fiatalabb csajnál ezzel leértékeled magadat, aminek hatására nem fogja értékelni a társaságod.

#3 Szeresd magadat! Ez nagyon fontos. Tényleg őszintén szereted magadat? Ha te magad nem gondolod azt, hogy értékes vagy, akkor, hogy fogod a világot, vagy a kiszemelt csajt meggyőzni erről? Szeresd és tiszteld magadat és a világ is így fog feléd viszonyulni.(Olvasd el: A magabiztos személyiség titkai)

#4 Lássa a csaj, hogy van saját életed! Legyél elfoglalt azáltal, hogy különböző dolgokban veszel részt. Járj el túrázni, edzeni, csatlakozz valamilyen klubhoz, tölts időt a barátaiddal, vagy akármi más, amit szeretsz csinálni. Minél izgalmasabb vagy, annál izgalmasabb lesz veled beszélgetni és a csaj annál jobban fog kedvelni.

#5 Nézz ki jól! A külső nem a top prioritás a legtöbb csajnál, de ha kihozod magadból a maximumot, azzal fontos pluszpontokat tudsz szerezni. Eddz, öltözz jól, nézz ki egészségesen és legyen jó illatod! Ezekkel megalapozod a jó első benyomást a csajoknál!

#6 Higgy magadban! Nem egyszerű hinned magadban, ha egy senkinek tartod magad. Csak azért, mert eddig nem volt túl sok sikered a csajoknál, még nem leszel vesztes vagy nyomorult. Kezdj el hinni magadban és a képességeidben és sokkal jobban fogod élvezni az életedet!(Olvasd el: Így szeresd meg az életedet)

#7 Ne mutasd ki a belső bizonytalanságod! Sose mutasd ki a féltékenységed, ha a csaj mások pasiktól is megkapja a figyelmet. Ha azt a csaj azt fogja, látni, hogy bizonytalan és féltékeny vagy, akkor furának fog tartani. Egy kicsi féltékenység szexi, de az is csak azután, hogy elkezdett a csaj érdeklődni irántad.

#8 Ne légy tapadós! Mindig hagyj teret a csajnak lélegezni, főleg akkor, amikor próbálsz nála bevágódni. Ne fuss bele állandóan “véletlenül”, ne bámuld állandóan amikor másik pasikkal beszélget és ne hívd fel minden este. Tartsd tiszteletben a személyes terét, ha nem nyomulsz rá állandóan akkor lesz rá ideje, hogy elkezdj neki hiányozni és rájön majd, hogy unalmas az estéje amikor nem hívod.(Olvasd el: Túlságosan tapadós és nyomulós barát vagyok!)

#9 Számíthasson rád! Segíts neki, amikor arra van szüksége. Legyél az a srác, akire számíthat amikor bajba kerül! A csajok szeretik, amikor a pasi akivel lógnak, meg tudja őket védeni. Ha biztonságban érzi magát veled, vagy úgy érzi, hogy tudsz kezelni egy merészebb helyzetet, akkor máris nyert ügyed van.

#10 Flörtölj vele! Figyelj arra, hogy ha több srác is ott van, akkor nehezebben fog tudni flörtölni veled, így igyekezz vele kettesben is időt tölteni. Mint minden mást ezt, se kapkodd el, figyeld a reakcióit és lépj vissza mindig egyet, ha azt látod, hogy kényelmetlenül érzi magát.

Ha sikeresen akarod feloldani a gátlásait flörtölés közben, annak a legkönnyebb módja ha felhívod, vagy csetelsz vele este.(Olvasd el: Hogyan flörtöljünk írásban egy csajjal?)

Hívd fel este későbbi időpontban, amikor már tudod, hogy ágyban van, mélyítsd le a hangod és mielőtt észrevennéd már flörtöltök is. Ha pedig ügyesen vezeted a flörtöt, akkor nagyon könnyen viheted el kicsit csintalanabb irányba az egészet.

#11 Érintsd meg! A legtöbb srác alul értékeli az érintés erejét a csajozásban. Miközben beszélgetsz vele, keress valami okot, hogy megérinthesd, újra és újra. Megfoghatod a hátát miközben kíséred át az úton, megérintheted az ujjait, tenyerét miközben megdicséred a bőrét, ékszerét, vagy öleled pillanattal tovább a szokásosnál búcsúzáskor!
(Olvasd el: Hogyan érintsd meg a csajt a randin és érd el, hogy akarjon téged)

#12 Ne mondd neki, hogy szereted! Ez hatalmas hiba amit elkövethetsz, főleg ha azelőtt mondod, mielőtt megkedvelt volna. Hagyjad, hadd gondolkozzon azon, vajon mit gondolsz, vagy érzel, még azután is, hogy flörtöltél vele. A saját kíváncsisága miatt, jobban akar majd téged. Randizz vele egyszer de inkább kétszer mielőtt, ilyesmit mondanál neki.

#13 Adj neki ajándékot! Azonban ez legyen valami kis apróság, valami kis jelentéktelen dolog, ami valami közös dologhoz, sztorihoz köthető mondjuk. Lehet ez valami vicces kerámia, vagy hűtőmágnes, egy toll és még megannyi más.

Minden egyes alkalommal, amikor ránéz te fogsz az eszébe jutni róla, mivel pedig még nem mondtad neki, hogy bejön neked, ezért azon fog agyalni, hogy mit érezhetsz iránta és ettől ismételten jobban fog kedvelni, lassan és egyre jobban, mielőtt észrevenné.

#14 Ne add át az irányítást! Találkozz vele gyakran és hívd fel gyakran. De időnként, ne keresd egy-két napig, várd meg, hogy ő hívjon vagy keressen téged. Azzal, hogy arra kényszeríted ő keressen, meg azt fogod elérni, hogy be akar majd vágódni nálad és küzdeni fog a figyelmedért. Ettől pedig, csak még jobban beléd fog esni.

#15 Érd el, hogy hiányozz neki! Ez egy fontos lépés, amit meg kell tenned, amikor végigmentél az előző tippeken. Miután közel kerültetek egymáshoz, érd el, hogy hiányozz neki időről-időre.(Olvasd el: 23 trükk, hogy azonnal vonzóbbá válj a csajok számára)

Amikor kezd kibontakozni köztetek egy izgalmas beszélgetés, akkor köszönj el, mielőtt belemelegednétek igazán. Ezzel tudod érzékeltetni vele a legkönnyebben, hogy mennyire fontos vagy neki és mennyire hiányzol neki, amikor nem vagy ott!

#16 Ne légy mindig elérhető! Ha szeretnéd elérni, hogy egy beléd szeressen, akkor légy ott neki. De ha kezded azt érezni, hogy kihasznál akkor lépj egyet hátra, és közöld vele, hogy elfoglalt vagy. Ha akkor sem mondasz neki nemet, amikor nagyon elfoglalt vagy, vagy amikor érzed, hogy kihasznál, akkor a lábtörlőjeként vagy csak a barátjaként fogod végezni. Azt pedig tartsd fejben, hogy egy csaj sem akar azzal a pasival járni, aki a szolgájaként viselkedik.

#17 De, ne légy seggfej! Éppen elég, hogyha egy darabig nem vagy elérhető, miközben hajtasz egy csajra, hogy érzékeltesd vele, hogy nem vagy a lábtörlője. Nem kell, ehhez még seggfejként is viselkedned vele. Légy sármos és lovagias mindig vele és sose bánj vele tiszteletlenül vagy bunkón.

#18 Bánj vele a barátnődként! Még mielőtt szerelmet vallanál neki, vagy komolyabban randizni kezdenétek, kezeld a barátnődként. Vigyázz rá amikor együtt vagytok, figyelj oda az igényeire, tervezzetek randikat együtt és fussatok össze gyakran. Mielőtt észrevenné, már randiztok is. És nagy eséllyel eddigre, ha ügyesen alkalmaztad ezeket a tippeket, már fülig szerelmes beléd!

(Olvasd el: 12 tipp hogyan válj a sármos Szőke herceggé, akitől minden csaj elájul)

Egyszerű dolog elérni, hogy a csaj beléd szeressen. Mindössze annyit kell tenned, hogy nem kapkodsz, laza maradsz és nem teszed túl korán túl nyilvánvalóvá a szándékaidat. Továbbá, használod ezt a 18 tippet arra, hogy a csaj beléd szeressen.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

 

 

 

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close