5 tökéletes kérdés az első randihoz

Szeretnéd tudni mik a legjobb kérdések amiket feltehetsz egy randin? Itt van most 5 tökéletes kérdés az első randihoz, amiknek segítségével könnyebben derítheted ki, hogy mennyire passzoltok.

Az első randi rendkívül izgalmas tud lenni, azonban van amikor idegesítővé válik, olyan kérdéseket tesz fel a partnered.

A kérdéseknek az a célja, hogy többet tudjatok meg egymásról, de ugyanakkor ezekkel tartjátok életben a beszélgetést.

Itt van 5 jó kérdés az első randira, amivel elérheted, hogy jól érezzétek magatokat és ne csak egymás idejét vesztegessétek.

Miért van szükség randikérdésekre?

A sok évnyi randizás szerintem mindegyikünk kapott már egészen jó és kifejezetten kellemetlen kérdéseket is.

Néhány ezek közül egyszerűen butaság, mint mondjuk a “Mire költenél 100 millió Forintot?” vagy a másik “Mit nézel épp most?” amik túl mélyen hatolnak a privát szférába, vagy egyszerűen nevetségesek.

Ne érts minket félre. Ezek nem rossz kérdések. Csak ahelyett, hogy kellemes hangulatot teremtenél, ahelyett a partnered úgy fogja érezni, mintha egy állásinterjún lenne. Ezt pedig te se ő se szeretné.

Jó kérdések randizáshoz

Ha most valami jó hosszú listát szeretnél csupa jó kérdéssel, akkor rossz hírem van. A randizás nem így működik! Minden egyes randi különleges, és épp annyira egyedi mint amennyire egyedi a két résztvevő fél.

No meg gondolj csak bele, neked sem lenne egyszerű bemagolnod 25 kérdést, hogy azokat mindig elő tudd rántani. Egyszerűen nincs olyan randi, ahol elő tudnád venni ezt a 25 kérdést mint valami régi lemezt és végigmondani az összeset.
(Olvasd el: Miről beszélgess az első randin)

Ha az a célod, hogy tényleg jókat tudj kérdezni egy randin és gond nélkül tartsd órákig pörgősen a beszélgetést, akkor olvasd el azt a két tippet. Ezekben minden benne van, amit egy nőnek vagy férfinek tudnia kell, ahhoz, hogy jól tudjanak egy randin kommunikálni.(Olvasd el: Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

5 tökéletes kérdés az első randihoz

Most, hogy elolvastad a linkeket amiket adtunk, már igazi szofisztikáltan kommunikáló randipartner vagy, aki bármikor bárkit el tud varázsolni.

Ha jól érzitek magatokat egy randin, akkor minden sokkal szebbenek és jobbnak látszik. De honnan tudhatod, hogy a partnered alkalmas-e egy hosszabb távú kapcsolatra? Itt jön képbe ez az 5 kérdés az első randihoz.

Attól függően, hogy, milyen válaszokat kapsz, el tudod dönteni, hogy milyen a másik és mit szeretne egy kapcsolattól.

#1 Élvezed a munkádat?

Dobd be ezt a kérdést, amikor épp a másik munkájáról beszélgettek. Hogyan válaszol a partnered erre a kérdésre?

Az életben mindegyikünk szembesül, kihívásokkal és nehézségekkel. Ezekere pedig általában kétféle reakciót adnak az emberek, vagy megoldják, vagy panaszkodnak róla. Azok akik panaszkodnak, azok általában nem tesznek semmit a probléma ellen. Míg a mások típus addig nem nyugszik amíg nem talál egy megoldást.

(Olvasd el: Hogyan változtass az életeden sikeresen?)

Ha a másik már itt az első randin panaszkodik a munkájáról, akkor mi garantálja, hogy pár év múlva a kapcsolatokról nem fog? Ezzel a kérdéssel kiderítheted, hogy milyen ember a randid és hogy, hogyan áll a nehézségekhez, kihívásokhoz az életében.

#2 Mit csinálsz amikor kemény napod volt?

Látod, ezek egyszerű kérdések és a másik sem fogja vallatásként megélni őket. Míg, nagyon sok mindent elárulnak a megválaszolásuk közben az életükről és az attitűdjükről.(Olvasd el: Hogyan mosolyogj gyakrabban: 6 pofonegyszerű trükk)

Mindegyikünk élt át és fog is még átélni rosszabb napokat. De hogyan kezeli ezt a partnered? Fogja magát és megnéz pár filmet, hogy kiengedje a gőzt, rendel egy nagy adag kaját, vagy magába zárkózik és nem szól senkihez és közben a bosszút forralja?

Ha esetleg összejöttök és valamivel nehézséggel kerültök szembe, akkor együtt fogtok küzdeni, vagy a partnered magába zárkózik és semmit nem segít?

#3 Mennyi idő telt el az utolsó kapcsolatod óta?

Bármilyen más körülmények között ez a kérdés, túl személyes lenne. De azért randiztok, hogy lássátok van-e esélyetek együtt. Úgyhogy ebben az esetben, ez egy nagyon is jogos kérdés.

Ez a kérdés segít eldönteni, hogy a partnered hosszútávon tervez-e vagy veled akar bosszút állni az előző párján, vagy esetleg féltékennyé tenni őt? De ha nem is visszavágásról van szó, akkor is sokat elárul a partnered életfelfogásából.

(Olvasd el: Így szabotálod a boldogságod: 12 szokás amivel tönkreteszed az életed)

Ismerjük be, szeretjük a drámát az életünkben. Néhányunk nem tud boldog lenni, ha szeretik és minden rendben megy az életében. Szükségünk van egy kemény érzelmi hullámvasútra, hogy megőrizzük a szerelem izgalmát. Ha pedig ez nem sikerül akkor szakítunk és továbblépünk, hátha legközelebb összejön. Hogy áll ezzel a te partnered?

#4 Meddig tartott a leghosszabb kapcsolatod?

Ez egy olyan kérdés, amivel megértheted a másik életfelfogását. A hosszútávú kapcsolat komoly dolog, hogy őszinte legyek. Eltökéltség, szeretet és sok-sok kitartás kell ahhoz, hogy egy kapcsolat hosszútávon működjön.

És sajnos sok emberben nincs meg ami ehhez kell. Sokkal inkább törődnek magukkal és nem hajlandóak energiát fektetni a dologba, akkor sem teljesen passzol a másikkal, egyszerűen képtelen dolgokon változtatni. Ha a randipartnerednek nem volt egy évnél hosszabb kapcsolata, az azért elgondolkodtató.

Persze, lehet, hogy csak annyiról van szó, hogy még nem talált senkit aki igazán megfogta volna. De akkor is ha sorozatban voltak rövidebb kapcsolatai, az egy elég ijesztő jel.
(Olvasd el: Vigyázz kiben bízol: hogyan kerüld el a kétszínű embereket)

Ugyanakkor, ha meg a másik egy nagyon hosszú kapcsolatban volt benne ami hosszú évekig, évtizedekig tartott, akkor lehet, hogy nagyon nehéz lesz a régi beidegződésektől megszabadulnia. Ilyenkor nagyon fontos az előző kérdés, hogy volt-e elég ideje, hogy nagyjából rendbe jöjjön.

#5 Mit csinálsz a hétvégéken?

Egy rendkívül egyszerű, de mégis nagyon fontos kérdés ez.

A hétvégék azok az időszakok amikor nem kell dolgoznod, vagy aggódnod akármiért is és igazán azzal tudsz foglalkozni amit szeretsz. Ilyenkor tölti az ember olyannal az idejét, amit igazán szeret csinálni. Szóval, a te partnered mivel szereti a hétvégét tölteni?

Összhangban van a személyiségével amit csinál, vagy esetleg még izgalmasabbá teszi a szemedben? Mennyire passzol a te érdeklődéseddel az amit ő csinál?

Egész nap koszos boxerben a PS-en játszani lehet, hogy neki jó móka de, hogy állsz ezzel? Vagy kibírnál vele egy egész napot masszázzsal és gőzfürdővel? Ha ebben nagyon nem passzoltok, az könnyedén meg tudja mérgezni a kapcsolatotokat.

(Olvasd el: Ismeretlentől való félelem – hogyan győzd le és lépj ki a komfortzónádból)

És ennyi volna a randi kérdések, amikkel már ez elején kiszűrheted a hozzád nem illő embereket. Tartsd fejben, a jó randi nem a másik vallatását jelenti, úgy hogy kérdések hosszú listáját teszed fel neki. Sokkal inkább egy jó beszélgetés, ami közben jobban meg tudjátok egymást ismerni, vagy szerelembe tudtok esni. persze csak azután, hogy meg tudtad amit kell ezzel, az 5 tökéletes kérdéssel az első randihoz.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close