Hogyan gondolkozz nőként és szerezd meg a csajt

A nők és a férfiak teljesen másként gondolkodnak, főleg az ismerkedés alatt. Tanuld meg, hogyan gondolkozz nőként és szerezd meg a csajt.

Az, hogy nőként gondolkozz elsőre nagyon bonyolultnak tűnhet, de a valóságban nem az.

Ha sikerülne elkényeztetned azzal, hogy úgy gondolkozol mint ő elérve, hogy megkedveljen így, az nem ér meg egy próbát?

(Olvasd el: Ezt a 15 dolgot keresik a nők a férfiakban)

Ha megtanulod, hogyan gondolkozz nőként, az eléggé megkönnyíti a dolgodat a csaj megszerzésében. Nagyon fontos azonban, hogy úgy gondolkodj és ne úgy viselkedj, mint egy nő!

Nem akarod, hogy azt higgye, hogy van egy rendkívül feminim oldalad.

Ha túl tolod, akkor azt fogja hinni, hogy egy csajjal és nem egy pasival jár.

Használd ezeket a tippeket, hogy megkedveltesd magad a csajjal, miközben egy csomó jó pontot szerzel nála azzal, hogy nőként gondolkozol, de férfiént viselkedsz.

Hogyan gondolkozz nőként?

A férfiaknak és a nőknek lehet, hogy ugyanazok a céljaik, de a megvalósításban van néhány különbség.

Hogy, lenyűgözz egy csajt, ahhoz az kell, hogy gondolkozz nőként ezzel kitalálva a gondolatait és a kedvére téve.(Olvasd el: Kit tartanak a csajok a “Dögös pasinak”?)

Mindig képzeld magad a helyébe és tedd fel a kérdést, vajon ő mit tenne, ő hogy reagálna.

Ha kezdő vagy, akkor itt van néhány útmutató ami a legtöbb nőre igaz. Használd ezeket a tippeket és döbbenj meg azon, menyivel könnyebben imponálsz egy nőnek.

A nők szeretnek homályosan fogalmazni

A férfiak szeretnek egyenes beszélni és gyorsan a lényegre térni. A nők nem, legalább a szerelemben nem.(Olvasd el: Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

A nők szeretik ha van egy kis dráma, vagy kétely az életükben. Lehet, hogy nem vallanák be, de attól még igaz. Fordítsd ezt az előnyödre és érd el, hogy a kiszemelt csaj minden egyes nappal egyre jobban beléd essen. Ne mondd neki azonnal, hogy tetszik, és ne hívd vagy írj neki sokat kapásból. Még nem vagy a barátja.

Ne mondd neki, hogy járjatok és ne közöld vele, hogy szeretnél vele romantikus kapcsolatot. Legalább addig ne, amíg nem használtad ezeket a tippeket. Azzal, hogy lassan haladsz csak azt fogod elérni, hogy csak még jobban akarjon. A barátai érdeklődni fognak, hogy van-e barátnőd és ő is ezen fog gondolkozni, ha pedig megtudja szingli vagy csak még jobban akar majd.

A nők szeretik a figyelmet

Egy srácot nem érdekli a figyelem, vagy hogy róla szól-e a beszélgetés, legalábbis addig nem amíg megkapja amit akar. De a nőknek kell a figyelem, főleg, ha romantikáról van szó.(Olvasd el: 12 tipp hogyan válj a sármos Szőke herceggé, akitől minden csaj elájul)

Ha arra vagy kíváncsi, hogyan gondolkozz nőként és szerezd meg a csajt, akkor jó úton jársz ahhoz, hogy első helyre kerülj a nők listáján. Lepd meg valami kis aprósággal az első randi után, vagy egy kis virággal, de ne vidd túlzásba. De semmiképp ne otthonra küldd neki. Csomagoltasd be egy profival és küldd el a munkahelyére.

Amikor megkapja a szép csomagot a munkahelyén akkor ő lesz a sztár a kolléganői körében. Tudni akarnak majd minden részletet az ajándékról és persze rólad is. A kollégái beszélni fognak róla és az ajándékról a jó értelemben.Remek módja ez annak, hogy tudasd vele, hogy bejön neked és hogy szerettetnek és népszerűnek érezze magát. Ez a lépés, mindig nyerő még akkor is ha zavarba hozod a jó értelemben.

A nők szeretik ha a barátaik irigykednek rájuk

Lehet, ettől rossznak vagy beképzeltnek tűnnek, de nem feltétlen azok, egyszerűen ilyen a természetük. A férfiak lehet, hogy irigyek lesznek de tisztelettel a másik karrierjére, vagy sikereire, de romantikus téren ez nem jellemző egészen addig, amíg a csaj szexi.

Ezzel szembe a nők szeretik a romantikát és a meséket. Minden nő azt akarja, hogy megcsodálják és, hogy övé legyen a lehető legjobb pasi, valami rendkívül romantikus és varázslatos módon.(Olvasd el: Mit találnak vonzónak a nők egy férfiban: 16 tulajdonság amit imádnak a nők)

Amikor együtt vagy a csajjal aki tetszik, akkor bánj úgy vele, mint egy hercegnővel. Ne aggódj, hogy elcsépeltnek vagy furának fogsz tűnni, egészen addig amíg a csaj jól szórakozik. Szervezd minél romantikusabbra a randit, bókolj neki és érd el, hogy gyönyörűnek érezze magát melletted, miközben varázslatosan érzi magát veled. Amikor pedig a barátnői megtudják milyen varázslatos randija volt veled, mindannyian roppantó irigyek lesznek. Amikor pedig ezt észreveszi, akkor csak még jobban fog kedvelni téged, mert egyszerre tetted őt irigyelté és érted el, hogy varázslatosan érezze magát.

A nők szeretik a romantikát

Egy férfit nem érdekel annyira a randizgatás és az udvarlás, főleg amíg tudja, hogy tetszik a csajnak. Egy nőnél ez teljesen másként van. Egy kis romantikával teljesen el lehet varázsolni egy nőt, elérve, hogy még jobban szeressen és kedveljen téged. Érd el, hogy különlegesnek érezze magát, ahányszor csak találkoztok, lepd meg valami kis aprósággal. lehet ez valami nem drága ajándék, vagy szál virág, vagy valami ami közös emlékeket hoz fel. Nagyon fontos, hogy ne legyen ebből egy állandó szokás, mert azzal nyomulósnak és hamisnak fogsz tűnni.

Udvarolj a csajnak stílusosan, igyekezz azon, hogy minden randi egyedi legyen, főleg az első néhány alkalommal. Azzal, hogy mindig valami egyedi élményt okozol neki amikor veled van, azt fogod elérni, hogy mindig veled akarjon lenni.

(Olvasd el: Hogyan érd el, hogy a csaj szexuálisan vonzódjon hozzád?)

A nőknek kell egy kis megerősítés

A pasikat nem érdekli, hogy a barátjaiknak tetszik-e a csaj vagy sem. Ha úgy gondolod, hogy egy csaj szexi, nincs az a barát aki megállítson, hogy vele összegyere. A nők azonban ezt nem így gondolják.

A nőknek kell a megerősítés, nem is kicsit. Ha elkezdesz egy csajra hajtani, akkor biztosra veheted, hogy kibeszél téged a barátnőivel. Nos, az hogy hogyan fog a közeledésedre reagálni, az attól is függ, hogy a barátnői mit mondanak. Amíg ha odateszed magad egy randin, sármos és megnyerő vagy, addig ez ugyanolyan fontos, ha a barátnőivel találkozol, hisz őket is meg kell győznöd.

Ha a barátnői megkedvelnek, akkor ő is jobban fog kedvelni. Ha a barátnői úgy gondolják, hogy igazán szerencsés veled és még irigykednek is rád, akkor biztosan meg akar majd tartani. Mindig figyelj oda, hogyan viselkedsz a barátnőivel és beszélgess velük nagyokat. Továbbá, mindig kezeld hercegnőként a kiszemelt csajt, amikor a barátnői is ott vannak. Ez csak még irigyebbé fogja tenni a barátnőit, ami meg a te malmodra hajtja a vizet.

Most, hogy tudod, hogyan gondolkozz nőként, használd ezeket a tippeket és tégy maradandó benyomást a csajra. De mindig tartsd fejben az aranyszabályt, hogy gondolkozz nőként, de viselkedj férfiként.

(Olvasd el: Hogyan csókolj jól, hogy a csaj is szeresse?)

Gondoltad volna, hogyha tudod, hogyan gondolkozz nőként, azzal elérheted, hogy jobban tetsszél a csajnak és seperc elérd, hogy beléd essen? Nos, használd ezt az 5 tippet és meg fogsz lepődni, mennyire hatékonyak!

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close