Hogyan hívj randira egy lányt, kockázat nélkül?

Lehet, hogy a legegyszerűbb akkor, hogy elhívj randira egy lányt, ha már bár beléd van esve, mert akkor nem is kell igazán hívni, nincs kockázat. Úgyhogy, miért ne próbáld ki ezeket a tippeket és tudd meg hogy hívj randira egy lányt, ha már tetszel neki.

Függetlenül attól, hogy hány lánnyal jártál eddig, nehéz megmondani, hogy mi is jár épp egy csaj fejében. Nehéz eldönteni, hogy a csajnak aki bejön neked, te is tetszel-e. A legegyszerűbb ha kezedbe veszed a dolgok irányítását és randira hívod, ha úgy érzed tetszel neki.(Olvasd el: Hogyan állapítsd meg, bejössz egy csajnak)

Sok férfinek megfejteni ezt, hogy bejön-e a csajnak majdnem lehetetlen feladat, ezért hülye szitukban találják magukat, aminek a vége az elutasítás. A következő pár tipp ebben fog segíteni, hogy tudd milyen szituban mit kell lépned és a végén a megfelelő választ kapd.

Hogyan hívj randira egy lányt, kockázat nélkül?

Van amikor cselekedni kell, fejest ugrani a dolgok közepébe és kideríteni, hogy a csajnak aki bejön neked, te is tetszel-e! Ne szégyenlősködj! Használd hozzá ezeket a tippeket.

#1 Kezdeményezz vele beszélgetést! Keress valami okot, hogy beszélgethess vele, legyen az akár az időjárás, vagy a következő projekt. A legjobb időzítés erre, amikor elfoglalt, vagy valami mással foglalkozik.
(Olvasd el: Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

Ha abbahagyja amit épp csinált, akkor mondd ezt “Látom elfoglalt vagy, visszajövök később!” Ha erre azt mondja, hogy nem és beszélgetni kezd veled, az egy remek jel. Az a csaj akinek tetszel, hajlandó félretenni bármit csak azért, hogy teljesen rád tudjon figyelni.

#2 Figyelj a szemkontaktusra! Teljesen igaz az, hogy a szem a lélek tükre. A szem nagyon sok mindent elárul az adott illetőről, érzéseket, gondolatokat, sőt azt is, hogy hazudik-e.

(Olvasd el: 10 trükk a sikeres szemezéshez)

Úgyhogy fontos, hogy amikor beszélsz vele, nézz a szemébe. Ha azt veszed észre, hogy bámul téged, akkor nyugodtan nézz vissza és mosolyogj rá. Ha erre lefagy és zavarba jön és hirtelen elnéz, az nem biztos, hogy jó. Azonban, ha elpirul, szégyenlős lesz, akkor az elég biztató.

#3 Figyelj a testére! Egészen pontosan a testbeszédére! Nagyon sok mindent elárul az, ahogyan mozog vagy gesztikulál. Sokszor előfordulhat az is, hogy a beszéde és a testbeszéde ellenkező dolgot állít. Azt mondja nem tetszel neki, de a gesztikulációja teljesen mást árul el.

Ha odafordul az irányodba amikor belépsz valahova, vagy feléd fordul a testével amikor beszélsz, akkor is ha közben mással foglalkozik azok biztató jelek. Továbbá amikor beszélgetsz vele, akkor a haját babrálja vagy a ruháját rendezgeti?

#4 Mesélj az ismerőseidnek róla. Utána pedig mondd el neki, hogyan mesélsz róla másoknak. Mondjuk, hogy elmesélted a kollégáidnak, hogy nem nézi a Trónok Harcát, ami egyszerre fura és menő manapság. Ezzel megadod a lehetőséget annak, hogy ő is előálljon egy hasonló sztorival. Így pedig, ki tudod deríteni, hogy ő is meséld-e rólad valakinek.

#5 Érd el, hogy rád gondoljon! Ha például a régi rosszul sikerült randijairól mesél, vagy a pasijairól akik átverték, akkor mondd ezt: “Ez nem így lenne, ha velem randiznál!” Majd figyeld, hogy reagál! A titok nyitja, az, hogy elérd rád asszociáljon, hogy te, hogy kezelnéd azt a szitut, bármiről is mesél. Ez remek lehetőség arra, hogy kiderítsd, hogyan reagál arra, amikor elképzel titeket együtt.

#6 Kérdezd meg mit keres egy pasiban! Ez az egyik legjobb módszere annak, hogy kiderítsd bejössz-e a csajnak. Ugyanis ha tetszel neki, akkor a lehető legrészletesebben téged fog leírni.(Olvasd el: 15 dolog amit a nők a férfiakban keresnek)

Van amikor egyszerűen csak elmondja, hogy mit keres egy srácban, akkor pedig tudod merre kell fejlődnöd, mire kell odafigyelned. Ezzel a kérdéssel csak nyerhetsz vagy kideríted, hogy biztosan tetszel neki, vagy infókat nyerhetsz arról, hogyan érheted el, hogy tetsszél neki.

#7 Derítsd ki a kedvenceit! Szintén remek módja, hogy megtudd tetszel-e neki, anélkül, hogy rákérdeznél. Miközben esztek, vagy utaztok, vagy akármi, igyekezz kideríteni a kedvenceit, ezt lehet akár játékosan is.

Kérdezd meg mi a kedvenc étele, helye, együttese stb és ha ezekről szívesen beszél, meg kiegészíti, aztán visszakérdez, hogy neked mi, az egy eléggé biztató jel.

#8 Célozz rá! Vágj bele és finoman célozgass rá, hogy tetszik neked. Bókolj neki, dicsérd meg az új frizuráját, lepd meg a kedvenc kávéjával “csak mert miért ne” vagy dicsérd meg, ha jól sikerült az előadása. Ezek a kis apró morzsák úgy működnek mint az élesztő. Ha ezeket viszonozza, vagy egyértelművé teszi, hogy jól esett neki akkor elkezdtek ezek működni és csak idő kérdése, hogy csak rád gondoljon.

#9 Poénkodj! A lányok odáig vannak azokért a pasikért akik meg tudják nevettetni őket. Úgyhogy ha azt érzed nem igazán érdeklődik irántad, egy-egy jó poénnal elérheted az ellenkezőjét.

(Olvasd el: Hogyan nevettesd meg a csajt és érd el, hogy megkedveljen)

Úgyhogy, hajrá vesd be magad és érd el, hogy nevessen. Ha például viccesen elemzed, hogyan öltözött fel csak, hogy tetsszen neked, aközben kiderítheted, hogy csak barátként lát-e.

Ha erősen tiltakozik és elpirul, akkor sanszos, hogy bejössz neki. Ha szarkasztikusan hárít, nos akkor nem ez a helyzet.

#10 Vond be a haveri kört! Ha vannak közös barátaitok, az sokat tud segíteni, hogy kiderítsd tetszel-e neki. Hozzatok össze egy csoportos bulizást, vagy nézzetek meg együtt egy filmet. Ha egy haveri összejövetelre hajlandó eljönni, az lehet azért van mert kíváncsi rád. Ha így van ha nem az biztos, hogy remek lehetőség arra, hogy jobban megismerjétek egymást. ha pedig az idő és a hely megfelelő, akár egy barátoddal aki jól ismeri, kiderítheted, hogy mit gondol rólad.

#11 Figyeld, hogy elpirul-e. Mindig figyeld, hogy reagál a kérdéseidre, még mielőtt kinyitná a száját. Azt is érdemes megfigyelni, hogy reagál a te vagy a barátaitok kijelentéseire.Így pedig a reakcióit figyelve könnyedén megállapíthatod, hogy bejössz-e neki, ugyanis ha elpirul, zavarba jön, szégyenlős lesz, azok biztató jelek.

#12 Kerülj vele fizikai kontaktusba! Nem, nem olyanba ha csak nem az a célod, hogy perverznek tartson. Például miközben sorban álltok, dörzsöld a kezed az övéhez, vagy ha úgy érzed mehet, akkor karold át. Ha nem húzódik el, vagy rántja el a kezét, akkor nyugodtan lépj tovább.

(Olvasd el: Hogyan érintsd meg a csajt a randin és érd el, hogy akarjon téged)

Vagy legközelebb ha látod, akkor játékosan lökd meg, vagy boxold meg, ha ezt viszonozza és lesz ebből egy játékos “lökdösődés” az egy nagy plusz neked. Ki tudja, hogy a vége ölelkezés lesz, vagy még jobb esetben csók!

#13 Hívd el randizni! Igazából nincs jobb módja, hogy kiderítsd tetszel-e neki, mint ha randira hívod és kideríted. Várd meg a megfelelő időt és alkalmat, aztán mindent bele, hívd el! Ha a felsorolt jelekből többet is tapasztaltál, akkor nincs igazán mit kockáztatnod! Fontos, hogy nevezd nevén a dolgot, ne összefussatok vagy talizzatok hanem randizzatok! Ha erre igent mondd, akkor nincs min agyalnod, plusz örülj, mert randid lesz egy remek csajjal.

Ahogy az előbb is írtam, ha több a fenti jelekből pozitív volt, akár egyszerre akkor 99%, hogy tetszel neki és arra vár, hogy randira hívd. Vidd el a most nyílt múzeumba, vagy egy jó étterembe, stb…

(Olvasd el: Hogyan légy magabiztos: 15 módszer, hogy felismerd értékes vagy)

Használ ezeket a tippeket és menj biztosra, hogy amikor randira hívod a csajt a válasz igen lesz. Ennyi, nincs nagy titok ebben, ennyi a megoldás arra, hogyan hívj randira egy lányt, kockázat nélkül.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

 

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close