Hogyan kerüld el a friendzone-t és érd el, hogy akarjon

Attól tartasz, hogy csak barátként végzed a csajnál aki bejön? Olvasd el ezeket a tippeket arról, hogyan kerüld el a friendzone-t és kerülj a csajjal szorosabb kapcsolatba.

A friendzone(“barátzóna” amikor a csaj csak barátjaként tekint rád) egy kellemetlen hely, ahova nem jó bekerülni.

Keményen küzdesz azért, hogy közelebb kerülj a csajhoz, mindent megteszel és egy szép vagy talán ne is annyira szép nap odafordul és közli veled, hogy remek barát vagy.

Jártál már így?

Remélem még nem.

A legtöbb srácnak állandó problémája, hogy állandóan a friendzone-ban találják magukat.

Frusztráló és elkeserítő, és van amikor elkerülhetetlen.

Lehet, hogy nagyon közel kerültél a csajhoz és már biztosra vetted, hogy bejutsz az ágyába, azonban az ide vezető úton elkövettél néhány hibát, ami miatt végül mégis a friendzone-ban végezted.

(Olvasd el: 13 pajkos módszer ami azonnal kijuttat friendzone-ból)

Mi az a friendzone?

A friendzone remek hely a csajoknak. Olyan hely, ahol nyugodtan ücsöröghet egy sráccal és beszélgethet bensőséges dolgokról, minden kockázat nélkül.

Egy srácnak azonban ez a lehető legrosszabb hely ahova kerülhet, főleg, ha bejön neki a csaj, aki csak barátként kezeli őt.

A friendzone-ban a két ellenkező nemű ember csak barátok és semmi több. Ebbe semmiféle szexualitás nem tartozik bele és a vonzalom abszolút plátói.

Lehetséges ez egyáltalán, hogy egy srác egy olyan csajnak legyen csak a barátja, aki iránt szexuális vonzalmat érez? Persze, hogy nem. A csaj barátja maradhat abban a reményben, hogy majd időnként kap egy puszit, vagy jó mellodanyomós ölelést, de semmi több, ő csak haver, míg a csaj másik srácokkal randizik.

(Olvasd el: 17 jel, hogy a párod talonba tett)

Hogyan végzitek végül a friendzone-ban srácok?

Elég egyértelmű okok miatt végzi egy srác végül a friendzone-ban. Barátként viselkedik. És sosem hozza a csaj tudomására, hogy több célja is van, mint összebarátkozni vele.

A csaj pedig hamarosan elfelejti, hogy a srácnak van valamije odalent. És ő is csak egy szexmentes barát lesz akivel kockázat nélkül tud lógni, plátói viszonyban.

Szóval miért végzik a srácok barátként, a pasi vagy szexpartner szerepe helyett? Itt vannak az okok!

#1 Túl közel kerülsz. Az nem fog segíteni, ha túl közel kerülsz egy csajhoz plátói értelemben. Lehet azt gondolod, hogy így fog jobban megismerni téged, de tévedsz. A közelébe fogsz férkőzni, barátként.(Olvasd el: Hogyan gondolkozz nőként és szerezd meg a csajt)

#2 Nincs szexuális kémia. Ha egy srácnak bejön egy csaj, akkor egyértelművé kell tennie, hogy szexuális vonzalmat is érez. Ha papucsként viselkedsz, vagy barátként, akkor a csaj nem fog szexuálisan gondolni rád.

#3 A csaj nem vonzódik a pasihoz. Szívás, de ez a leggyakoribb eset. A srác fura, túl nyomulós, vagy csak nem elég jó ahhoz, hogy a csaj pasija legyen.
(Olvasd el: A 10 legnagyobb randizós hiba a nők szerint)

#4 A srác úgy gondolja a csaj túl jó hozzá. Gyakori, hogy srácok úgy gondolkodnak a kiszemelt csajról, hogy az túl jó hozzájuk. Emiatt pedig ahelyett, hogy rástartolna, csak titokban rajong érte és feladja, hogy próbálkozzon nála. Azzal a tudattal akarsz élni, hogy álmaid csaja más srácokkal randizik míg te közben csak a barátja vagy?
(Olvasd el: Hogyan légy már holnap magabiztosabb)

#5 A srác kijátssza az igaz barát kártyát. A filmekben ez mindig működik. A csajnak van egy igaz barátja aki mindig ott van neki, ha összetörik a szívét. A csaj mindenki mással randizik és ügyet sem vet a srácra, de a film végén nagy romantikus csinnadrattával összejönnek. Milyen szép! Csak a valóság nem ilyen, ezek csak filmek. A való életben sosem fogsz egy csaj pasijává válni, csak attól, hogy a barátja vagy.

Hogyan kerüld el, hogy a friendzone-ban végezd

A jó hír, hogy nagyon könnyű a friendzone-t elkerülni. Néhány dolgon kell csak változtatnod, hogy egyértelművé tedd a csaj számára, hogy bejön neked. Ezeket a tippeket használva egyértelművé teheted számára a szándékaidat és elérheted, hogy potenciális párként gondoljon rád a csaj vagy egyenesen vágyakozzon utánad.

#1 Légy mellette de ne hagyományos barátként. Ne beszélgessetek a semmiről órákat, vagy hagyd hogy veled beszélje ki a problémáit. Beszélgess vele helyekről ahova szívesen jár, filmekről amiket szeret, vagy hogy mi a terve a hétvégére. Randis témákról beszéljetek és ki fog alakulni a kémia.(Olvasd el: Miről beszélgess az első randin)

#2 Próbálj akkor beszélgetni vele, amikor kettesben maradtok. Ha ott vannak a barátai, akkor csak annyit beszélj vele amennyit muszáj vagy teljesen ignoráld. Nem tudsz ráhajtani a csajra ha körbeveszik a védelmező vagy irigy barátnői.

De, amikor kettesben maradtok akkor vedd elé a sármodat és kelts benne jó benyomást. Egyedül látod? Menj oda beszélgetni. Ha pedig feltűnik egy barátja és odajön akkor süss valami ilyesmi poént, “Végre kettesben tudtunk lenni, amikor ez a barátod hirtelen a semmiből előtűnik.” és nevess. A csaj teljesen össze fog zavarodni és azon fog agyalni, hogy most komoly vagy-e vagy tényleg csak viccelsz.

(Olvasd el: 23 trükk, hogy azonnal vonzóbbá válj a csajok számára)

De, azt vágni fogja, hogy szeretsz időt tölteni vele kettesben. Tedd nyilvánvalóvá, hogy szeretsz vele kettesben lenni, de ne hívd el randira, vagy mondd el neki, hogy bejön még.

#3 Bókolj neki amikor megérdemli. Hízelegd ki a nadrágjából. Ha jól néz ki, mondd neki, hogy dögös. Ha észreveszed a fehérnemű körvonalait, akkor nyugodtan bámuld és ha észreveszi akkor csak nevess, és mondd, hogy sajnálod, de nem tudtál ellenállni. Még néhány ilyen szexuális megjegyzés és sosem kerülsz a friendzone-ba.

#4 Úgy kezeld és érintsd meg, mintha a már a barátnőd lenne. Azonban tiszteletteljesen csináld mindezt. Fog meg a kezét amíg átmentek az úton, vagy amíg kinyitsz neki egy ajtót és kettesben vagytok. Érezze magát hercegnőnek melletted és fel fogod kelteni az érdeklődését. Azonban amikor ott vannak a barátai is, akkor ne részesítsd semmiféle különleges bánásmódban. Vegye észre, hogy csak akkor vagy vele ilyen, amikor kettesben vagytok.(Olvasd el: Hogyan érintsd meg a csajt a randin és érd el, hogy akarjon téged)

#5 Érezze magát különlegesnek és exkluzívnak melletted. Adj neki valami apró de különleges ajándékot, ami akár valami közös sztoritokhoz kapcsolódik, de mondd neki, hogy tartsa ezt titokban. A közös titkokkal szexuális kémiát és légkört építesz ki, ami pedig romantikus kapcsolatot fog kialakítani közöttetek.(Olvasd el: 12 tipp hogyan válj a sármos Szőke herceggé, akitől minden csaj elájul)

#6 Hívd randira majd válts témát. Amikor éppen beszélgettek, akkor hívd el egy ebédre vagy egy kávéra. Nézd meg, hogyan reagál. Aztán a következő pillanatban már válts is témát. Ne várd meg, hogy válaszoljon. Poénnak fog tűnni, de mégis el fog rajta gondolkodni, hogy tényleg randiznál-e vele. Ne engedd, hogy a szitu furává váljon azzal, hogy vársz mielőtt bármi mást mondanál. Csináld, szimplán és lazán aztán azonnal válts témát.(Olvasd el: Hogyan hívj randira egy lányt, kockázat nélkül?)

Érdekel, hogyan kerüld el a friendzone-t? Tanulmányozd ezeket a pontokat és használd őket. Ha így teszel, soha többé nem kerülsz be egy csaj friendzone-ájába sem.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close