Jó Tinder profil: a sikeres profil 12 szabálya

A randizás lehet, szórakoztató de kifejezetten frusztráló is. Úgyhogy, ha éppen a kapásra vársz, akkor itt van néhány tipp, milyen a jó Tinder profil.

Néhányan kifejezetten jól érzik magukat a Tinderen. Míg azt tartják róla, hogy csak szexpartnerkereső, addig sokan kapcsolatot keresnek rajta. De miért van az, hogy vannak akik állandóan match-elnek és randiznak addig másoknál semmi?

Akár hiszed akár nem, legtöbbször ez nem a külsőről szól. Persze nem akarok hazudni. A Tinder különleges, hisz a külső alapján húzol jobbra vagy balra. De a jó Tinder profil nagyon fontos, hogy randi legyen a vége.

(Olvasd el: Hogyan légy mindig jó randipartner)

Ha szeretnél randizni, vagy sokat randizni a Tindert használva, akkor tudnod kell jó Tinder profilt készítened. Nem olyan nehéz, de ismerned kell néhány trükköt és szempontot, hogy igazán sikeres legyél benne.

Kezdjünk a fotókkal, hisz ezt látják meg elsőnek és sokan csak ezt nézik meg.

Jó fotók, jó Tinder profil

Sokszor meglepődök, hogy sokan semmi energiát nem fektetnek a fotóikba. Vagyis úgy értem, hogy a legjobb énünket kell ott megmutatnunk, ahhoz, hogy randi legyen a vége. Miért tennél fel előnytelen képeket? Ezt sosem fogom megérteni, miért teszi valaki.

De figyelj, rendben van. Mindig van hova fejlődni. Úgyhogy itt van néhány tipp arra, hogy milyenek a jó fotók egy jó Tinder profilhoz.

#1 Használj tiszta, jó fotókat. Nem szabad homályos, sötét és kivehetetlen képeket felrakni. Te sem szeretnéd, hogy amikor valakiről egy fotót nézel, akkor hunyorítanod kelljen és azon agyalnod, vajon hogy nézne ki egy jó minőségű fotón, igaz? Szót se többet.

#2 Legyen minél több fotód. Ahogy korábban már mondtam, a Tinder különleges. Sőt eléggé más mint a többi randiapp. Az emberek tudni szeretnék, hogy nézel ki, főleg Tinderen.

És itt a lényeg – a legtöbb ember másként néz ki más és más képeken. Nem tudom ennek mi az oka. Úgyhogy emiatt, pakolj fel annyi képet amennyit csak tudsz, hogy az embereknek legyen egy valóságos képe arról, hogy hogy is nézel ki.

#3 Használj aktuális képeket. Nos, ennek egyértelműnek kéne lennie. De hidd el nem az! Csak a saját ismeretségi körömben többen raktak fel évekkel ezelőtti képeket. És az igazságot megvallva, nem igazán hasonlítottak már az akkori énjükre.

Őszintén, szerinted melyik a jobb szitu, “Wow, még jobban is néz ki, mint a képeken!” vagy az, hogy “Úristen ez meg ki, merre tudok lelépni?” Nos nem kell sokat magyarázni, hogy az első a nyerő.

#4 Használj egy friss, teljes alakú képet. Az emberek felszínesek, ezzel nem hiszem, hogy sok újat mondtam volna. Főleg azok, akik csak szexet keresnek a Tinderen. Sajnos őket komolyan érdekli, hogy a tested, hogy mutat. Tudom, hogy ennek nem kéne így lennie, de így van.

Úgyhogy én mindenképp azt javaslom, hogy akármit is gondolsz magadról tegyél fel legalább egy teljes alakos képet. Inkább kapj egy balra húzást, mint, hogy a találkozón a partnered becsapottnak érezze magát.

#5 Mosolyogj és tűnj barátságosnak. Ez ismét egy olyan dolog, amit sokszor nem értek. Nagyon sokan furának, depressziósnak, vagy szigorúnak tűnnek a képeiken. Az online ismerkedés önmagában is elég ijesztő, nem szeretnéd még te is pluszban ráhozni a frászt az emberekre, hogy egy sorozatgyilkossal van dolguk. Nézz úgy ki, mint egy rendes ember! Mosolyogj, ez nem annyira nehéz.(Olvasd el: Hogyan mosolyogj gyakrabban?)

#6 Ne legyen túl sok ember egy képen. Nagyon remek, hogy extrovertált vagy és sokat partyzol, meg lógsz a haverokkal. De figyelj, ha csupa olyan képet posztolsz amin rajtad kívül még van 10 másik ember, akkor nem fogják tudni, melyik vagy te. Így meg lehet, hogy inkább hagynak a fenébe. Ilyen csoportos képből ha mindenképp szeretnél, akkor max egyet, de én inkább olyat javasolok, amin egy másik valaki van, aki kicsit sem hasonlít rád.

#7 Maradj ízléses! Lányok kérlek benneteket, ne pózoljatok valamit alig takaró pólóban. Semmiképp ne pózolj fehérneműben, vagy bikiniben a tükrös szelfidnél. Ezzel kétségbeesettnek fogsz tűnni és az üzeneted az lesz, “gyere és dugj meg”! Van egy határ amit nem érdemes átlépni.

Srácok, ti pedig ne pózoljatok a fürdőben félmeztelenül, vagy vizes boxerben, megmutatva a nagyrabecsült szerszámodat. Egyszerűen csak, NE, ne csináld!

#8 Ne használj szelfiket! Micsoda??? Tényleg azt írtam, hogy “ne használj szelfiket”???!! Igen, tényleg ezt tettem. Tudod, hogy miért? Mert miközben a szelfik teljesen elfogadottak a mai társadalmunkban, addig teljesen nárcisztikusnak fogsz tűnni velük. Valamint aki azt látja, hogy csak szelfijeid vannak, azt fogja gondolni, hogy nincs aki lefotózzon téged, ami elég béna üzenet.

És ha mégis, nélkülözhetetlennek érzed, hogy legyen egy szelfid, akkor kérlek, hogy ne egy nyilvános mosdóban készítsd el. Igen, pontosan, tényleg van ilyen. Nagyon sok is.

(Olvasd el: 5 tökéletes kérdés az első randihoz)

Ne feledd, hogy a jó Tinder profil szól valamiről

Még akkor is kell, hogy szóljon valamiről és mondj valamit magadról, ha tényleg abszolút csak a szexre hajtasz. Úgyhogy, mutasd meg a személyiséged.

#1 Legyen egyszerű de alapos. Nos, úgysem tudsz túl sokat írni egy Tinder profilhoz. Egyszerűen nem kapsz hozzá elég karaktert. Úgyhogy legyen egyszerű és lényegre törő. Legyen ez egy rövid áttekintése annak, hogy mit tartasz fontosnak magadban, a karrieredben, mik az értékeid, a hobbijaid és, hogy mit vagy kit keresel.

#2 Légy pozitív. Kérlek, kérlek, de tényleg komolyan kérlek, ne írj ilyesmit mint, hogy “Utálom ezt a részt.” vagy, hogy “Utálok magamról beszélni.” vagy “Nincs bennem semmi különleges!” kezded kapizsgálni? Írj, pozitív dolgokat magadról és arról, hogy mit keresel! A negatív dolgokkal elijeszted az embereket, ami nem túl jó, ha randit szeretnél.
(Olvasd el: Hogyan szabadulj meg a dühtől: 20 módszer, hogyan fókuszálj mindig a pozitív dolgokra az életben)

#3 Ne hagyd üresen a leírást! Egy jó Tinder profil olyan, amiben semmi sem marad üresen. Írj valamit magadról. Ha üresen hagyod a leírást, akkor lustának vagy nemtörődömnek fogsz tűnni. Ha pedig már itt lusta vagy, amikor még csak a randi összehozásáról van szó, akkor milyen lusta leszel majd, a randizásnál, vagy egy kapcsolatban? Igen, szerintem kezded vágni.(Olvasd el: Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

#4 Ne szidj senkit a leírásban. Igen tudom, előfordul, hogy az előző valaki hazudott a súlyáról, vagy csak sugar-mommy/daddy-t keresett igazából. Persze, van nagyon sok fura arc a Tinderen is, de te ne lépj be közéjük azzal, hogy valakit a profilodon alázol meg. Vissza a #2 ponthoz, maradj pozitív!

(Olvasd el: Legjobb első randis helyek)

Egy jó Tinder profil létrehozása egyáltalán nem bonyolult. Mindössze egy kis energiát kell belefektetned. Ha pedig ezt megteszed és ezeket a pontokat betartod, akkor pillanatokon belül lesz randid.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close