Legjobb első randis helyek

Megtalálni a legjobb első randis helyet, sokszor kihívás. A megfelelő hely helyetted is felmelegíti a partnered, a rossz hely pedig, már azelőtt tönkreteszi az estét mielőtt elkezdődne. Tanuld meg milyenek a legjobb első randis helyek!

Itt vannak néhány ötlet az első randi helyszínéhez, egy internetes közvéleménykutatás alapján.(Olvasd el: Hogyan légy mindig jó randipartner)

Legjobb első randis helyek: Mi az ítélet?

A résztvevők több mint harmada, mondta azt, hogy a legjobb első randi hely egy sima kávézó, vagy valamilyen beülős hely. A második legtöbb szavazatot a tipikus vacsorázós randi kapta, egy ebéd vagy egy mozizás a harmadik helyen végzett, amit a randi a parkban követ. Végül pedig valami egzotikus randi zárja a sort.

Ezek alapján a legjobb első randis megoldás egy laza beszélgetés egy kávé mellett. Könnyen megvalósítható és laza!

(Olvasd el: 5 tökéletes kérdés az első randihoz)

Összegezve

Első randi egy kávé mellett remek dolog arra, hogy megismerd a partnered, minden további elköteleződés nélkül. A kávézó tökéletes, hisz nincs nyomás rajtad, hogy hogyan teljesítesz, illetve, nem buksz nagyot, ha kiderül a partnered fura vagy unalmas. Egy kávézás akkor is remek megoldás, ha olyan valakivel randizol akit már ismersz vagy mondjuk vele dolgozol.

Első randin elvinni vacsorázni a csajt, remek akkor, ha imponálni akarsz. Nagy a nyomás és a legjobbat kell nyújtanod, hogy jó benyomást tegyél. De ha magabiztos vagy és tapasztalt, akkor nyugodtan kezdhetsz ezzel. A vacsizós randik azok az igazi randik, miközben egy kávé az csak egy kávé. Szóval vagy mindketten nyertek a randival, vagy mindketten megszívjátok. Úgyhogy ez akkor ajánlott ha nem ismered annyira jól a partnered és a célod az, hogy minél többet meg tudj róla, már az elején.
(Olvasd el: Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

Az egyedi randik menők, de igazi káosz is lehet a végük, így nem kifejezetten ajánlottak első randis megoldásként. Nem igazán ismered még a partnered, nem tudod mit szeret és utál, így könnyen katasztrófa lehet a vége, ha elviszed ejtőernyőzni de ő fél a magastól. Az első randin menj biztosra, és ne kockáztass sokat.

Igazából bármilyen hely alkalmas lehet első randira, ha a terved az illetővel az, hogy hosszútávú kapcsolatot építs fel, nem csak egyéjszakásra hajtasz. Válassz olyan helyet, ahol kényelmesen el tudtok tölteni egy órát, de kettőnél soha nem többet. Mindkettőtöknek kényelmes és könnyen be lehet fejezni a randit.

Érezd jól magad, és ha szimpi volt a csaj, akkor miután hazaértél írd meg neki, hogy jól érezted magad. És nyugodtan írd meg ezt is, “Szívesen látnálak újra, hamarosan…”

(Olvasd el: Miért vonzódunk ahhoz akihez?)

Legközelebb amikor randira készülődsz tartsd ezeket a szempontokat szem előtt és válassz olyan helyet ami legjobb első randizós hely, így nem kockáztatsz nagyot, a többi magad majd alakul!

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close