Miért bámulják meg a férfiak a nőket?

Megbámulni egy nőt jó móka a legtöbb férfinek, de miért teszik ezt? Itt most, mindent megtudhatsz a bámulásról és, arról, hogyan érd, hogy ne csak bámuljanak.

Miért bámulják meg a férfiak a nőket igazából?

Minden egyes alkalommal, amikor egy nő elsétál egy csapat pasi mellett, ők egyszerűen nem tudják, nem bámulni.

Vannak férfiak akik ezt diszkrétebben teszik meg és vannak akik vetkőztetnek a szemükkel, de akárhogy is, amikor egy pasi állandóan egy csajt bámul az nem jó.

(Olvasd el: Mi izgat fel egy srácot szexuálisan egy csajban?)

Az okok a bámulás mögött

Hosszú ideig nem esett le, hogy mennyire tud egy nőt idegesíteni, ha bámulják a pasik.

No meg persze, az ember hall az ijesztő nézésről is, ami csak tetézi a problémát.

Mindenesetre, sosem kaptam vissza egy szúró tekintet sem a csajoktól, így megbocsátható, hogy sokáig tartott mire leesett, hogy nem szeretik a nők ha bámulják őket.

Miért bámulják meg a férfiak a nőket?

Múltkor amikor egy lány haverommal lógtam egy kávézóban, érezhetően kényelmetlenül érezte magát de igyekezett nem venni róla tudomást.

Aztán, egyszer csak, amikor egy srác éppen elment, elkezdett róla beszélni. Kiderült, bámulta a csajt. Furán hangzik nem?

Teljesen meglepődtem, mivel úgy gondoltam, hogy időnként egy kis bámulás, bókolás és a csajnak és ő azt szereti, főleg, ha a srác nem tűnik ijesztő alaknak. Aztán elmagyarázta, hogy nem a srác külseje számít, hanem az, ahogyan bámul.

(Olvasd el: A vonzalom 20 jele az első beszélgetésben a pasiknál)

Nekem, azok a pasik tűntek ijesztőnek, akik folyamatosan bámulják a csajt. Neki, már a pasi tekintete ijesztő volt. Aztán megvilágosodtam, hogy bámulás és bámulás között is van különbség. Ugyanis van az a bizonyos “bámulás” amitől frászt kapnak a nők, és van az amikor egyszerűen csak kíváncsi a pasi, és megnézi a csajt. Ez a “bámulás” pedig olyan mintha 5 ezer évet visszautaznánk az időben, ahol a hím egyszerűen csak kinézte a nőt és magáévá tette, nos a nőknek ez a fajta tekintet ezt juttatja eszébe.

Most, hogy erre rájöttem kirázott a hideg. Végre átéreztem szegény nők helyzetét, akik kikészülnek ettől a “bámulástól”.

A férfiak akik bámulják a nőket és ahogy gondolkodnak

Akkor miért is bámul meg egy férfi egy nőt igazából? Először is, mert kell valami izgalmas amit nézni tudnak. Másodsorban pedig azért, mert meg akarják, harmadsorban pedig azért, mert meg tudják tenni. Nem érdekli őket, ha ez kikészíti a nőket, akkor is folytatni fogják. Sok férfi már felfogta, hogy a 21-ik században élünk és a nő már nem puszta préda, de sajnos még mindig vannak pasik akik erre nem jöttek rá, a szemükben a nő a mai napig csak áldozat és ezt tükrözi a tekintetük is.

Ezek azok a férfiak, akik elképesztő intenzitással bámulnak egy nőt, amire ő teljesen zavarba jön és kényelmetlenül kezdi érezni magát. Nos ez az a pasi, akinek ott van az a bizonyos tekintet a szemében. És ez az a pasi, akit minden nő igyekszik ignorálni.

Részemről én olyan pasi vagyok, akit zavar, ha egy nőt bármilyen fajta veszélyben érzek. Nem vagyok hímsoviniszta disznó, nem zavar ha a csaj vezet és az anyósülésen kell ülnöm, akkor sem, ha néha a frászt hozza rám a csaj, elvégre én is hibázok néha vezetés közben. És az a fajta srác vagyok, aki megáll is kiszáll ha látom, hogy egy nő a taxisofőrrel vitázik, vagy egy defektet próbál megszerelni. A nők édesek, de néhány férfi ezt annak jeleként értelmezi, hogy akkor nyugodtan bánthatja a nőket. Na jó, lehet, hogy kicsit túl szigorúan látom ezt az egészet.

(Olvasd el: Miért vonzódunk ahhoz akihez)

Miért bámulják a férfiak a nőket, ahelyett, hogy beszélgetnének velük?

Ez mind fejben dől el, amire szerintem már rájöttél eddigre. A pasik egészen kiskoruktól azt hallgatják a többi, sráctól, férfitól, hogy milyen nehéz egy nővel beszélgetni. Van aki ezt használja kifogásként, a sikertelenségeire a csajozásban, van aki pedig a félénkségére, amiért nem mer leszólítani egy csajt.

Aminek pedig az lesz a következménye, hogy akárhányszor csak egy pasi le akar szólítani egy csajt, az fog sz eszébe jutni, hogy biztos a csaj el fogja utasítani. Aztán amint ez eszébe jut, elkezd hevesebben verni a szíve és elkezd stresszelni. És mindez csak egyre rosszabb lesz, ahogy egyre közelebb ér a csajhoz, hogy leszólítsa.

A legtöbb pasi utálja amikor elutasítja egy nő és utálja az érzést, amikor elkezd hevesen verni a szíve, ahogy hajt rá a csajra. Úgyhogy, fogják magukat a helyükön maradnak és csak bámulják a csajokat. Ez a második legjobb alternatíva annak a pasinak, aki nem meri, vagy nem tudja leszólítani a csajokat. Ül a helyén és olyan alaposan megbámul téged amennyire csak tud. Ezek azok a srácok, akik képtelenek egy csajhoz közeledni és titokban abban bíznak, hogy majd valamelyik csaj akit bámulnak, visszabámul és hirtelen a karjaikba omlik.(Olvasd el: 10 trükk a sikeres szemezéshez)

Az összes nőt bámulják a pasik?

Az összeset! Határozottan! A nők azt hiszik, hogy a pasik csak a dögös, cuki, szép lányokat bámulják meg, de az a pasi akinek megvan az a bizonyos nézése, annak mindegy csak nő legyen. Arra vágynak, hogy ők is kapjanak vissza némi figyelmet.

Egyenesen bámulnak téged, abban bízva, hogy majd szemezés lesz a vége. Persze, te meg kíváncsivá vélsz ettől és dobsz neki egy pár pillantást. Azonban az ilyenfajta pasik ezt a pár pillantást a győzelem jelének veszik. Azt hiszik ilyenkor, hogy az első lépés sikeresen megvolt és mehetnek tovább, ilyenkor következik az ijesztő vigyoruk a nézéssel együtt. Ilyenkor jön az, hogy téged a frász kiver attól, ahogy rád néz.

Ezek a férfiak tudják, hogy nem mernek többet tenni a bámulásnál, ezért csak azt fogják tenni, bárhol és bármikor. Idegesítő, de mostanra legalább tudod, miért bámulják meg a férfiak a nőket.

(Olvasd el: Miért őrülnek meg a pasik a mellekért?)

Az ilyenfajta pasikról akármilyen nehéz is, nem kell tudomást venni, ha pedig úgy érzed fenyegetővé válik a helyzet, akkor nyugodtan kérj segítséget, normális pasiktól vagy egy barátodtól.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

 

 

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close