Túlságosan tapadós és nyomulós barát vagyok!

Gondolkoztál már azon, hogy mik a jelei, egy túlságosan tapadós és nyomulós barátnak? Nos, az én vagyok! Ennek köszönhetően pedig pontosan tudom, mit tesz egy túl tapadós barát.

Általában a pasik panaszkodnak arról, hogy a barátnőjük levakarhatatlan, de mi van akkor, ha fordul a kocka?

Itt van egy vallomás tőlem, amikor túl tapadóssá váltam, pedig a legkevésbé szerettem volna az lenni.Tapadós srácok, most komolyan?

Tényleg léteznek ilyenek manapság?

(Olvasd el: 15 dolog amit a nők a férfiakban keresnek)

Nem fordul elő túl gyakran, hogy egy srác túl tapadós lenne, de amikor így van, akkor tutira olyan csajjal fog összejönni, aki szereti a függetlenséget.

Teljes mértékben hiszek abban, hogy kell hagyni teret a másiknak egy kapcsolatban, és hogy a pároknak, időről-időre kell időt külön is tölteniük.

Néha azonban könnyen bele lehet esni abba a csapdába, hogy egyszerűen csak túl gondoskodóvá válsz és elárasztod a partnered a szerelmeddel.

Tökéletes romantika egy tökéletes csajjal

Az a típusú srác vagyok, aki legalább napi egyszer szeret beszélgetni a barátnőjével, lehetőleg már késő este, mert így át lehet dumálni, mi történt aznap, továbbá könnyebben megy az alvás, ha a párod felvidított lefekvés előtt.

Egy nagyon különleges lánnyal jártam egyszer pár hónapig. Egy konferencián találkoztunk és majdnem azonnal össze is jöttünk. Hazavittem, a kocsiban számot cseréltünk és tetszett neki a playlistem is. Ez egyértelmű kémia, ezt bárki megállapítja.

(Olvasd el: Hogyan állapítsd meg, bejössz egy csajnak)

Mindkettőnk eléggé elfoglalt ember, így általában vacsi után hívtuk egymást, és heti egyszer találkoztunk. Remek volt, minden egyes alkalommal éreztük a vibrálást közöttünk, és nagyon jól éreztük magunkat. Boldog párkapcsolatban éltünk.

Miért nem hívtuk egymást gyakrabban?

Nem vallottam neki szerelmet, egyszerűen csak megcsókoltam és kihagytam azt a lépést. Mindennap hiányoztunk egymásnak. Csodálkoztam miért nem beszélünk többször egyszer rá is kérdeztem nála erre. Miért nem hívjuk egymást gyakrabban, ha úgyis hiányzunk egymásnak, tettem fel neki a kérdést egy este.

Nos, neki erről az volt a véleménye, hogy hiányzik a párod napközben akkor egy pár percig gondolsz rá, aztán folytatod a munkát. Így rájössz mennyire is különleges neked ez a személy. Nem hívod fel. Ugyanis azzal elrontanád ezt a pillanatot. Ő, így látta ezt. habár én értettem teljesen egyet vele, elfogadtam a véleményét és játszottam az ő szabályai szerint.

A 48 órás határ

Egyszer felhívtam. Egy jót beszélgettünk a vacsora után, megszeretgettük egymást, udvaroltunk a másiknak, aztán jó éjszakát kívántunk és kész. Azonban pár perc elteltével újra felhívtam.

Egyszerűen remek volt. Azonban én is annyira hiányoztam neki, hogy akarja, hogy felhívjam? Elsőre ezt gondoltam. De elfelejtette mondani nekem, hogy két napig nem lesz elérhető, mert a legjobb barátjával találkozik aki pár nap múlva házasodik és ott fog aludni nála.

Huhh… Elkezdett hiányozni, hogy beszélgessek vele. Mondta, hogy én is nagyon hiányzok neki. Félórával később letettük. Elborított minket a szerelem. DE. Volt valami fura dolog a levegőben. Most 48 óráig nem fogok beszélgetni a barátnőmmel, fura érzés volt. Sőt lehet, hogy több is lesz, nem tudtam pontosan és ettől szarul érzetem magam.

Eszembe jut, állandóan

Reggel felkeltem és azonnal eszembe jutott. Hiányzott ő és az érintése. Amikor valamire azt mondják ne tegyük annál jobban akarjuk. Nekem ez ilyen pillanat volt.

Elővettem a telefonom és elkezdtem bámulni a nevét. Felhívjam vagy ne? Ez volt a nagy kérdés. Érvek mellette és ellene? Hiányzott, de mondta, hogy nem fog ráérni. Végül sikerült lebeszélnem magam. Nem hívtam fel.

Elmentem a munkahelyemre és dolgozni kezdtem. Azonban a felhőkről eszembe jutott a kacagása. Hiányzott. Egyre jobban. Előkaptam a tollát, amit a múltkor nyúltam le tőle, amikor együtt vacsoráztunk. Forgattam, játszottam vele kicsit.

Valahogy ez a toll, eszembe jutatatta a parfümjének az illatát. Nem tudtam nem arra gondolni, hogy vajon mi van rajta, miközben az esküvőt készítik elő a csajokkal…és a srácokkal.

A függőjévé váltam és ez volt a teszt!

Ebédidő. Vajon ebédel rendesen? Az esküvőszervezés elég sűrű, mi van ha nem eszik rendesen? Akkor meg fog fájdulni a feje. Nem hívtam. Megint sikerült lebeszélnem magam. Estére azonban igazi háború bontakozott ki bennem. Nem érdekeltek a hívás ellen szóló érvek. Fogtam magam és felhívtam. Felvette és ennyire még sosem volt szükségem a megnyugtató hangjára mint most.

Beszélgettünk és újra elárasztott minket a szerelem. Neki is hiányoztam és nem volt mit tenni a szerelem esője teljesen eláztatott minket. Azt mondta azt kívánja bárcsak ő lenne a menyasszony. Erre kiakadtam a barátnője vőlegényével, mi van? Jahh, várj meg akar házasodni, várj, várj… Huhh azt a mindenit, ez király!

(Olvasd el: 12 biztos jel, hogy azt akarja rástartolj: Biztos csak kötekedni akar?)

Egyszerűen mindkettőnket elárasztott ettől a boldogság. Kb 10 perc után letettem és folytattam a munkát. Mire is gondoltam? Azt akarja, hogy ne hívjam? Na jahh. Persze a csajok mondanak csak úgy ilyesmiket. Attól még nem gondolják úgy.

Ez egy teszt volt, hallottam már ilyesmiről. A nők csinálnak valamilyen határt és várják átlépi-e a pasi, ha igen akkor ez egy awww, cuki pillanat.

Újra felhívtam vacsora után. Azonban kinyomott. Majd pár perc múlva visszahívott. Abszolút boldognak és elégedettnek tűnt beszélgetés közben. Majdnem egy órát beszélgettünk és elégedetten szerelemtől megszédülve feküdtem le aludni.

Még több hívás és szerelmes üzenet!

Reggel amikor felébredtem ismét csak nagyon hiányzott, másra se tudtam gondolni mint a két ajkára és az édes csókjára. Kicsit részegesen is éreztem magam. Ahogy rá gondoltam úgy mosolyogtam mint egy idióta. Magamra kellett parancsolnom, hogy ne vigyorogjak állandóan.

Elmentem, dolgozni de közben folyton az járt az eszemben, hogy vajon ő most mit csinál. Elvileg ez volt a nagy nap. Felhívtam. Nincs válasz. Majd ugyanez a következő 5 alkalommal. Biztosan elfoglalt.

Ebéd után újrahívtam. Ekkor felvette és hallhatóan barátokkal volt és jól érezte magát. Beszélgettünk kicsit, arról, hogy mennyire hiányzik és hasonlók.

Eléggé sűrű nap volt nekem ez a munkában, így már csak hazafelé hívtam fel a kocsiból. Egy 5 perces hívás volt ez. Jó érzés volt beszélgetni vele. Kellemesen éreztem magam tőle. Gyakorlatilag állandóan hiányzott. Nem tudtam miért.

Vacsora. Hívtam. 5 perc megint. Épp a vacsora közepén volt. Ezek után lefeküdtem az ágyba. A boldog emlékek elárasztották a fejem.Vacsorák, ebédek, randik lopott csókok, szerelmes üzenetek és még megannyi más. Írtam neki. Kérdés: Mit tegyen az a pasi akinek nagyon hiányzik a barátnője, de nem akarja felhívni, mert már eddig is sokszor hívta? Nincs válasz. Újra írtam neki.

(Olvasd el: Hogyan flörtöljünk írásban egy csajjal?)

Egy órával később kaptam tőle egy üzenetet. Ágyban volt a barátaival és készültek aludni. Visszaírtam neki. Szerettem volna hallani a hangját. Annyira hiányzott. 30 perc csetelés és győzködés után, végül felhívott. Egy perc. Egy gyors csobbanás a szerelemben. Pont elég. Lefeküdtem.

Boldog napok – Az esküvőnek vége

Másnap, az irodában dolgozott. Felhívtam ebéd után. Épp egy meet-ingen volt néhány ügyfelével. Egy perc. Kezdett frusztrálni a romantika hiánya az életemben. Nem baj, majd este lesz időnk rendesen beszélgetni.

Korán vacsoráztam és a szokásnál néhány órával korábban hívtam fel. Épp javában vacsorázott. Letettem. Éjfél. Felhívott. Örültem neki. Pár perc telt és éreztem valami zavarja. Rám akarta tenni a telefont.

Egy boldog nap egy borzasztó éjszakába csap át

Pár perc kérlelés, kb 20 kérdés kellett hozzá, hogy elmondja, ki van akadva attól, hogy állandóan hívogatom. Majd a fejemhez vágta a legrosszabb dolgot amit kaphattam, hogy túl tapadós és nyomulós barát vagyok. Nem a szerelemben hanem valami sokkal rosszabban merültem el aznap este. Úgy gondolta, nem hagyok neki teret. Pedig de. Nagyon is. Ő azonban másképp látta.

Emlékeztetett rá, hogy megkért, hogy nem hívjam abban a két napban, mert maga akar lenni. De két teljes nap egyszerűen túl sok volt nekem, akartam megértetni vele. Azonban ő ragaszkodott hozzá, hogy nem tisztelem őt, és nem hagytam neki privát szférát. Én meg ragaszkodtam a saját álláspontomhoz.

Hiányzott. Néhány órán keresztül beszélgettünk, de több volt a kínos hallgatás, mint a szerelmes udvarlás. Minden egyes alkalommal amikor beköszöntött a kínos hallgatás, semmi mást nem hallottam mint nehéz lélegzést és a heves szívverésem. Kezdtem bepánikolni.

A nagy felismerés, én vagyok Charlie!

Aztán közben eszembe jutott egy film, amit nem is olyan régen láttam, A kabalapasi. Van benne egy srác Charlie aki tapadóssá válik egy csajnál Cam-nél. Amikor láttam a filmet, nevetségesnek és elképzelhetetlennek tűnt ez az egész. De akkor ott a telefonnal a kezemben, nem tudtam hirtelen másra gondolni, mint, hogy mennyire tapadós nyomulós lúzerként viselkedtem.

Bocsánatot kértem tőle. Nem akarta elfogadni. Összetört a szívem. Szakított és letette. Nem hívott vissza. Óvatosan letettem a telefont. Először arccal a párnámba estem. Visszatartottam a lélegzetemet. Nem haltam meg. Másnap reggel felkeltem. Teljesen bele voltam ragadva a párnámba. Aztán előtört belőlem és hangosan sírtam.

Nem vagyok tapadós vagy nyomulós és vissza akarom szerezni

Beszélni akartam vele. Akartam, hogy tudja tisztelem őt. Vártam estig majd felhívtam. Kinyomott, majd írt egy üzenetet, hogy nem akar velem aznap este beszélni. Az egész dolog őrültségnek tűnt. Három nappal később újra felhívtam este. Felvette. Pár percig úgy beszélgettünk mintha távoli haverok lennénk. Aztán hirtelen azt mondta, hogy sokat gondolt rám az elmúlt pár napban.

Legszívesebben Azt ordítottam volna, hogy “Miért nem hívtál, ha hiányoztam én meg közben itt haldokoltam?” de jobb ötletem támadt.

(Olvasd el: 17 jel, hogy a párod talonba tett)

Komoran kezdtem el beszélni, egy olyan ember stílusában mint aki megélte a háborút, de nem igazán zaklatta fel. Hiányzott. Ezt neki is elmondtam. Rendbe hoztuk a dolgokat. Bocsánatot kértem. Ő nevetett. De akkor mi volt az a halk kis hang ott valahol mélyen legbelül? Végül én is nevettem.

Újra együtt voltunk. Legyőzhetetlennek éreztem magam.

Oh, boldog szerelem

Egészen reggel ötig beszélgettünk. Aztán beestünk az ágyba. Azalatt az 5 óra alatt amíg beszélgettünk újra fellángolt közöttünk a szenvedély. Minden olyan szépnek tűnt, mámorosan éreztem magam.

Reggel korábban mint szerettem volna felriadtam. Csörgött a telefonom. Ő hívott. Jobb ébresztést el sem tudtam képzelni. Kb 10 percig beszélgettünk, aztán egy jó hangulatú beszélgetés után, elköszöntünk egymástól. Megígértem, neki, hogy aznap este felhívom.

Régebben történt ez és visszagondolva, lehet, hogy kicsit durva volt, de igaza volt. Lehet, hogy tényleg túl tapadós és nyomulós voltam, főleg akkor, amikor kérte, hogy ne hívjam mindössze két napig.(Olvasd el: Nehezen megkapható? 10 biztos jele, hogy le akar koptatni)

A tapasztalatom és a tanulság amit neked is tudnod kell

Talán, ez az amit egyensúlynak hívunk az életben. Volt több barátnőm is korábban, de egyikőjük sem dobott ki, amikor úgy érezték megszállom a személyes terüket. Levontam a tanulságot és megbeszéltük a barátnőmmel, hogy akkor és annyit hívom amennyit akarom, egészen addig, amíg tiszteletben tartom az ő személyes terét és a privát szféráját, főleg ha ezt kéri.

Nekem ez így teljesen jó. Minden férfi álomnőjével járhatok így, aki egyáltalán nem tapadós és nyomulós, de tudod, azt kívánom bárcsak egy kicsit az lenne. De ki tudja, lehet, hogy aztán meg azt kívánnám, hogy bárcsak ne lenne.

A lényeg, hogy boldogak voltunk együtt és újra elmerülhettünk a szerelemben. Nemrég láttam újra a “A kabalapasi”-t. Tudod valahogy Charlie nem is tűnik olyan rossz embernek.

Mindössze elvakította a szerelem. Csak úgy mint engem.

(Olvasd el: 23 trükk, hogy azonnal vonzóbbá válj a csajok számára)

Lehet, hogy remek srác vagy, mégis tapadós és nyomulós barátnak tűnsz. A kapcsolat egy elég szubjektív dolog, ami ráadásul folyamatosan A lényeg az, hogy megértsd a másikat és tiszteletben tartsd a privát szféráját és a véleményét, nemde?

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

 

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close