10 biztos jele, hogy a csaj aki bejön csak kihasznál

Jártál már úgy, hogy beleszerettél egy csajba, aztán azt vetted észre, hogy egyre jobban össze vagy zavarodva, és el vagy veszve? Tessék! Vajon a csaj aki bejön csak kihasznál? Derítsd ki ezeket a tanácsokat használva.

Lehet, hogy bájosnak és aranyosnak tűnik.

Lehet, hogy flörtöl is és úgy érzed, mindig is őt kerested.

Azonban ez az új kapcsolat összezavar és rombolja az önbizalmad?

Azt mondja szeret, de ahogy viselkedik veled, az mást mutat? Csak kihasznál?

Időről-időre úgy érzed találkoztál a lánnyal aki akár a tökéletes barátnő is lehet.

De ha már az első pár hétben, ott lebeg közöttetek valami zavaró tényező. Ha ez így van akkor megvan az esélye annak, hogy csak kihasznál, vagy te lettél a tartalék pasija.

Csak kihasznál? – Nézzük a jeleket

Frusztráló szembesülni vele, hogy csak kihasználnak, annak ellenére, hogy te igyekszel jó pasi, vagy szexpartner lenni.(Ez is érdekelhet: 15 dolog amit a nők a férfiakban keresnek)

Talán igyekszik meggyőzni róla, hogy szeret téged és veled szeretne lenni, de 5 perc múlva már teljesen más és inkább barátként kezel.

Jártál már így? Olvasd el ezeket a tippeket és derítsd ki, hogy a csaj aki bejön csak kihasznál-e!

#1 Saját teret akar…..sokat!

A csaj akivel jársz teljesen rád van kattanva pár napig, aztán pár napig meg teljesen ignorál? Amíg a nehezen megkapható játék bejön a srácoknak, ez már átlépi a határt.

Lehet, hogy azt veszed észre ahányszor csak ignorál vagy ellök magától, ő mégis egyre jobban bejön neked. Azonban, amikor épp ignorál, akkor nagy eséllyel másik srácokkal találkozik vagy fekszik le, csak hogy hagyjon magának választási lehetőséget. Amikor egy csaj szerelmet vall egy srácnak, de mégis napokig hanyagolja, akkor nagy eséllyel játszik egy másik srác is.

#2 Barátként viselkedik

Időről-időre barátként kezel? Hozzád bújik, megölel aztán közli, hogy túl gyorsan történik minden és erre ő még nincs készen?

Upsz, azok a csajok, akik barátnőként viselkednek, de barátnak igyekeznek maradni, azok csak kihasználnak téged és az érzéseid, hogy ettől jobban érezzék magukat.
(Ez is érdekelhet: Hogyan kerüld el a friendzone-t és érd el, hogy akarjon)

#3 Nem ismernek a barátai

Ha egy csaj kihasznál, akkor nagy eséllyel nem fog bemutatni a barátnőinek. Ha meg esetleg belefuttok egy jó barátnőjébe, akkor lehet, hogy fogalma sem lesz rólad.

Ha pedig összefutsz vele és egy baráti társaságával és egyikőjük sem tudja a neved, vagy hogy ki vagy, akkor a belesétáltál a leszívom az életed csapdába.

#4 Nem a pasijaként mutat be

Ezen nincs mit magyarázni. De ha valaki szerelmes, akkor sok mindent meg tud magyarázni és bocsátani. Mutatott már csak úgy mint egy barátot? Ha meg van győződve róla, hogy te vagy a férfi az életében akkor, nem hogy rejtegetni nem fog hanem mutogatni, és büszkélkedni fog veled, mint valami főnyereménnyel. De ha csak kihasznál, akkor jó eséllyel csak barátként fog tekinteni rád.
(Ez is érdekelhet: Tartalék pasi: A nagybetűs Barátja vagy, vagy csak egy a tartalékok közül?)

#5 Nincs meggyőződve a kapcsolati státuszotokról

Lehet, hogy tényleg őszintén össze van zavarodva a kapcsolatotok státuszát illetően, mert még nem biztos magában, vagy épp most szakított a pasijával, vagy még nem szakított vele.

Ha tényleg szeret téged, akkor nincs oka, hogy ne legyen meggyőződve a kapcsolatotokról, kivéve, ha még szeret egy másik srácot is. Ha ez a helyzet, akkor ebben a szituban te vagy a vesztes. Ugyanis ebben az esetben, arra használ, hogy veled töltse ki az űrt, amit akkor érez amikor a másik srác nincs ott.

#6 A bonyolult szerelmi életéről mesél

Időd nagy részében arról győzködöd, hogy a rossz dolgok amik vele történtek nem az ő hibái? Azok a csajok, akik pasikat használnak ki, általában a megerősítésért és az állandó “szeretettnek lenni” érzésért teszik ezt. Lehet, hogy megromlott a kapcsolata és arra használ, hogy tartsd benne a lelket, hogy rendbe jön, vagy, hogy boldogságot hozz az életébe és ajándékokkal halmozd el.(Ez is érdekelhet: 17 romboló barát akikkel jobb megszakítani a kapcsolatot)

Sajnos igen, amint rendben jönnek a dolgai, már nem lesz rád szüksége. Fáj ezzel szembesülni, de így van!

#7 Csak akkor smárol amikor Ő akar

Kedveskedtél neki, még vacsorázni is elvitted, abban bízva, hogy szeretettel vagy valami mással viszonozza azt. No meg persze azért is, hogy esetleg egy csók is elcsattanjon.
(Ez is érdekelhet: Hogyan csókolj jól, hogy a csaj is szeresse?)

Azonban, ha olyan lányban vagy szerelmes aki csak kihasznál, akkor ez mind nem számít. Mindig csak játszik veled, és csak akkor hajlandó csókolózni amikor kedve tartja. Ő kezdi és fejezi is be, ahogy épp a szeszélye tartja.

A kifogás pedig: “Még mindig össze vagy zavarodva a barátom/exem/ 3 másik srác miatt.”

#8 Ő irányítja a kapcsolatot

Csak akkor hív amikor épp szüksége van rád, vagy amikor úgy tartja kedve? Ha látja, hogy az ujja köré csavart, akkor kezdi el ezt játszani. Azonban te ne légy ez a srác! Ha belemész ebbe, akkor összetörve zéró önbizalommal fogod végezni.

Vedd kezedbe az irányítást, merj nemet mondani és merj te kezdeményezni! Ennek két kimenetele lehet, vagy komolyabban fog venni, vagy lelép. Bármi is történjen, te csak jól jársz vele.

#9 Elvárja, hogy meghallgasd, de te nem kapsz szót

Olyan lányba zúgtál bele, aki szeret a saját életéről és problémáiról beszélni? Állandóan a borzasztó exéről mesél, akit azért csalt meg, hogy féltékennyé tegye? Vagy elvárja, hogy megértsd, amikor másik pasikkal smárol?

Viszont amikor meg te akarsz neki mesélni valamit, azt azonnal el is felejti, vagy hirtelen ásítozni kezd?(Ez is érdekelhet: Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

Az a csaj, aki csak magáról mesél, és azon van, hogy neki legyen jó, az nem szerelmes beléd. Te vagy a lelki szemetese és felvidítója. Ha tényleg kedvel téged, akkor érdekelni fogja, hogy mi van veled és a kapcsolat nem csak róla fog szólni.(Ez is érdekelhet: Hogyan állapítsd meg, bejössz egy csajnak)

#10 Nem te vagy az egyetlen

A pasik kihasználása szinte mindig, a bonyolult kapcsolatról való panaszkodással kezdődik. A csaj aki bejön lehet, hogy már jár valakivel és minden egyes beszélgetéssel egyre jobban bírjátok egymást. Szeret találkozni veled, élvezi a veled töltött időt és mindig alig várja a következő alkalmat.

DE, nem akarja otthagyni a barátját, nem hajlandó szakítani vele. Panaszkodik, hogy nem boldog mellette, de semmit nem tesz ez ellen.

Ha ezeket a jeleket tapasztalod, akkor, nagy eséllyel a csaj aki bejön csak kihasznál, így jobb ha azelőtt kiszállsz, mielőtt összetöri a szíved. Ne aggódj miatta, bizonyára van más tartalék pasija is, akivel ugyanezt játssza, majd ők megvigasztalják.

Nem feltétlen azért teszi ezt, hogy téged bántson, sokkal inkább arról van szó, hogy a saját boldogsága mindennél fontosabb neki.(Ez is érdekelhet: Viszonzatlan szerelem: 22 módja a továbblépésnek amikor nem viszonozza az érzéseid)

Csak kihasznál?

Nos a lényeg, hogy mit teszel most, hogy rájöttél csak kihasznál.

Két választásod van.

Otthagyni a drámáival együtt mielőtt sérülést okoz neked.

Dobni a szeretet és viszonozni a kihasználást. Kis szerencsével, ha el tudod nyomni a rajongásod, akkor elkezdesz rosszfiúként viselkedni, amivel pedig elértheted, hogy téged akarjon.

(Ez is érdekelhet: Ő a nagy Ő? – Itt van, hogy derítsd ki!)

A csajoknak könnyű kihasználni a pasikat, mivel az a szokás, hogy a pasik nyomulnak a csajokra. Néha, változik a játék és beléd szeret. Azonban van amikor a csaj aki bejön csak kihasznál. Mit gondolsz csak kihasznál vagy szeret?

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

 

 

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close