15 módszer, hogy olyanná válj aki állandóan azt hajtogatja, szeretem az életem!

Sokan elégedetlenek azzal, ahol az életben tartanak, vagy azzal amit elérnek. Itt van a megoldás arra ha te nem ilyen szeretnél lenni, ezek a módszerek segítenek abban, olyanná válj aki állandóan azt hajtogatja, szeretem az életem!

Mindenki életében vannak jobb és rosszabb időszakok. Én magam is elég sok rossz dologgal néztem szembe és győztem le ezeket, azért, hogy ma az lehessek aki. Olyan valaki aki büszkén mondja, szeretem az életem!

Így igaz! Mindenhol vannak olyan emberek akiknek semmi gondjuk nincs azzal, ahogy az életük élik. Minden egyes percét élvezik. Bármilyen meglepő ők is mennek át nehézségeken és van amikor nem megy nekik sem olyan könnyen a pozitív hozzáállás.

(Olvasd el: Így számolj le a dühvel sikeresen)

A nehézségek fontossága az életben

Mindenki néz szembe nehézségekkel és kihívásokkal, amiket meg kell oldania az életlében. És általában azok emberek elégedetlenek vagy nem tudják azt mondani, hogy szeretem az életem, akik ezeket a nehézségeket nem az élet szükséges velejárójaként kezelik.

Ha egy nehezebb időszakon mész keresztül, az igazából hozzád tesz és fejleszt téged. Tanít valamit, erősebbé tesz és tapasztalatot szerezhetsz egy hasonló eset könnyebb, gyorsabb kezelésére. Persze szívás amikor benne vagy, de ahhoz, hogy igazán sikeres és az életeddel elégedett emberré válhass, ezek kellenek, másként sosem fogod tudni őszintén azt mondani, hogy szeretem az életem.

(Olvasd el: A sikeres önfejlesztés titkai)

Módszerek ahhoz, hogy olyanná válj aki szereti az életét

Nincs arra varázsige, hogy hirtelen minden rendben jöjjön az életedben, te pedig megszeresd egyik pillanatról a másikra. Ezzel szemben meg dolgoznod azért, hogy olyan ember legyél aki azt mondja szeretem az életem, de ez a befektetett munka nagyon is megéri.

Ha éppen azon küzdesz, hogy megtaláld a boldogságot az életedben és/vagy elégedetlen vagy vele, akkor ezek a tippek nagyon hasznosak lesznek a számodra. Ezeket a módszereket használva elérheted, hogy olyan ember legyél, aki szereti az életét.

#1 Dobd a negatív embereket! Kikkel veszed körbe magad? Olyan emberekkel, akik sokat mosolyognak és boldogak és jó hatással vannak rád? Vagy olyan emberek vesznek körül, akik negatívak és állandóan panaszkodnak, ezzel lehúzva téged is?

(Olvasd el: 17 olyan romboló barát akikkel mielőbb szakítsd meg a kapcsolatot)

Meg fogsz döbbenni, hogy csak azzal, ha dobod, a negatív embereket az életedből vagy legalább elkezdesz nagyobb távolságot tartani velük szemben, mennyit változtat az életeden önmagában. Az 5 hozzád legközelebb álló ember átlaga vagy, így vedd körül magad pozitív emberekkel. Lógj olyanokkal, akik szeretik az életüket és te is elkezded szeretni a sajátod.

#2 Dobd a negatív attitűdöd! Nem elég, csak dobnod a negatív embereket, de a saját negatív hozzáállásodtól is meg kell szabadulnod. A jó hírem az, hogy ehhez elég annyit tenned, hogy eldöntöd, pozitívan fogsz gondolkozni és ezzel át tudod formálni az egész gondolkodásmódodat. Minden kelj fel úgy, hogy én ma pozitívan fogok gondolkozni és egy idő már nem is kell emlékeztetned magad erre.

#3 Kezdj el egy vagy két új hobbit! Ha csak másokért élünk és dolgozunk, akkor nem tudunk boldogak lenni. Kell, hogy legyen valami az életedben, amit csak magadért teszel és amitől boldognak érzed magad. Egy hobbi erre remek megoldás.

Csatlakozz egy klubhoz, kezdj el festeni, írj verseket, gyűjts bélyeget vagy csinálj bármit ami izgalomba hoz. Azzal, hogy valami izgalmas és élvezetes dolgot hozol az életedbe, szerethetőbbé teszed.

#4 Öntsd ki a szíved! Nem lehet mindent magunkban tartani. Néha ki kell beszélni a dolgokat magunkból annak érdekében, hogy azt tudjuk mondani, szeretem az életem. Keress valakit akiben megbízol és akinek ki tudod adni magadból a dolgokat időről-időre. Meglátod mennyivel könnyebb így boldognak lenni.

#5 Oldd meg a problémáidat! Nagyon sokan azért nem tudják élvezni az életüket, mert az tele van megoldatlan problémával. Rossz a párkapcsolatuk, adósságokkal küzdenek, vagy nem szeretik a munkahelyüket.(Olvasd el: Ettől leszel magabiztosabb és sikeresebb)

Ahhoz, hogy szeretni tudd az életed, meg kell oldanod ezeket. Illetve fel kell, hogy ismerd a problémák a fejlődésedre vannak és nem ellened. Élhetsz boldog életet, amit szerethetsz, úgy hogy közben nem minden tökéletes.

#6 Tölts sok időt a barátaiddal. Ha pozitívak, akkor nagyon jó hatással lesznek rád. Azzal, hogy körülveszed magad, pozitív, téged támogató és építő emberekkel, nagy szívességet teszel magadnak és az életed sokkal kiegyensúlyozottabb és könnyebb lesz.

Az ilyen emberek segítenek, hogy jobban és magabiztosabban érezd magad. Ez a két dolog pedig nagyon fontos, ahhoz, hogy olyan ember legyél aki gyakran mondja, szeretem az életem.

#7 Tűzz ki célokat és dolgozz rajtuk. Az embernek kell, hogy lebegjen egy cél a szeme előtt. Kell, hogy eredményesnek érezhessük magunkat az életünkben. Ehhez pedig, az első a lépés célok kitűzése.

Azzal, hogy célokat tűzöl ki, az életednek adsz egy irányt, és elkezdhetsz az álmaidon is dolgozni. Csak ez a két dolog önmagában elég ahhoz, hogy elmondhasd, szeretem az életem.

#8 Eddz rendszeresen. Fitten és egészségesen teljesen másként látja az ember a világot. A fitt emberek általában pozitívak és elégedettek. Egészségesen jól fogd magad érezni, és ha jól érzed magad a bőrödben, akkor sokkal könnyebben fogod megszeretni az életedet. Úgyhogy menj el edzeni legalább heti 3-szor és dolgozz az egészségesebb étrendeden is.

#9 Relaxálj egészséges módon. Mindenkinek megvan a maga bevált módszere, hogy kiengedje a gőzt, agy hosszú nap után. Egy könyv elolvasása, egy nagy séta és még megannyi más egyéb dolog.(Olvasd el: Így szabotálod a boldogságod: 12 szokás amivel tönkreteszed az életed)

Találd meg a sajátodat, de az legyen egészséges és eressz ki minden nap végén, így pedig sokkal jobban fogod szeretni az életedet. Keress valamit ami boldoggá tesz, de egyben le is higgaszt. Csináld mindennap lefekvés előtt.

#10 Önkénteskedj! Ha másoknak segítünk attól jobban érezzük magunkat. Ez bizonyított dolog, és akik sokszor mondják azt, hogy szeretem az életem, sokat segítenek másokon.

Játssz árvaházi gyerekekkel, vagy csatlakozz egy szervezethez, adakozz pénzt hajléktalanoknak, tégy valamit amitől jobb hely lesz a világ és te magad is jobban érzed magad. Ez nagy nagy erőfeszítés, de annál nagyobb a hatása.

#11 Vezess naplót! Nem tudjuk mindig a barátainkkal megbeszélni a problémáinkat, vagy egy idő kikészülnének. Viszont egy másik remek módja annak, hogy megszabadulj a negatív gondolataidtól, ha kiírod őket magadból.

Ha papírra veted a gondolataidat, akkor megkönnyebbülsz és leírva racionálisabban fogod látni az adott dolgot. Így kiadod magadból a negatív érzéseket és több hely lesz a pozitívaknak.

#12 Ismerkedj meg mindennap egy új emberrel. Tudom anyukád azt mondta, hogy ne állj szóba idegenekkel, de ha a boldogságod a cél, akkor tehetsz kivételt. Sosem tudhatod milyen értékes is egy ember amíg meg nem ismered, nagyon sokat adhat hozzád, egy-egy új ismerős.

Beszélgess mindennap egy új emberrel. Akkor is, ha ez csak a szokásos hogy vagy, szép az idő beszélgetés, akkor is pluszt viszel bele az életedbe vele. Meglátod csak ennyitől is mennyivel jobban tudod magad érezni.

#13 Engedd el a múltat. Sok ember azzal keseríti meg az életét, hogy a múltba kapaszkodik és nem engedi el, a múltban történt rossz dolgokat. Engedd el! Engedj el, minden olyan dolgot, ami a múltban történt és rossz érzéseket hoz fel, negatív módba kapcsol téged. Ez a múlt, nem tudod megváltoztatni, viszont a jövőd lehet sokkal jobb, ha nem ragadsz le a múltadban.(Olvasd el: Vigyázz kiben bízol: hogyan kerüld el a kétszínű embereket)

#14 Hallgass lélekemelő zenét. Lehet, hogy butaságnak tűnik, de a zene igenis meg tudja változtatni a hangulatod. Ha boldog emberré akarsz válni, akkor hallgass olyan zenét, ami pozitívan hat a hangulatodra. Már egy pozitív daltól is sokkal jobban tudja magát érezni az ember. Próbáld ki! Meg fogsz döbbenni.

#15 Fejleszd magad mindennap! Az önfejlesztés olyan dolog, amit a sikeres emberek mindennap végeznek. Vagy olvasnak vagy hallgatnak valami olyat, amiből tanulhatnak, fejlődhetnek.

Nagyon sok különböző motivációs anyag érhető el online, ehhez ajánlom a Youtube-ot és a Ted.com-ot. Ha csak napi 10 percet rászánsz, már az gyökeresen megváltoztatja az életedet.

(Olvasd el: 12 dolog amivel rosszabbá teszed az életed)

Olyan emberré válni, aki mindennap azt mondja, szeretem az életem, minden ember célja. Mindannyian boldog életet akarunk élni, és ezzel a 15 tippel ezt meg is valósíthatod.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válj, hamarabb, mint gondolnád.

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close