Hogyan csókold meg a barátod véletlen és gyere ki belőle jól

Vágytál már arra valaha, hogy megcsókold egy barátod? Míg az teljesen normális, hogy vonzódj egy barátodhoz, addig nem biztos, hogy ez a legjobb módja, hogy ezt a tudtára hozd. Tudd meg hogyan csókold meg a barátod véletlen és gyere ki belőle jól.

Sokszor csábító lehet, egy barát megcsókolása. Azonban, hacsak nem akarjátok mindketten, jobb elkerülni, a vele járó bonyodalmak miatt. Azonban ha mindenképp szeretnél kockáztatni, akkor itt van némi segítség, hogy hogyan minimalizáld a kockázatot, vagyis a könnyebb út.

Sikamlós terület, de figyelj, ha fontosabb neked a szexuális vágyad mint a barátságotok, akkor miért ne vágjál bele?

(Olvasd el: 13 pajkos módszer ami azonnal kijuttat friendzone-ból)

Hogyan csókold meg a barátod?

Próbáltad már valaha megcsókolni egy barátod? A legtöbb esetben egyszerűen nem működik.

A barátod meglepődik, lesokkol és csak mielőbb ki akar keveredni a szituból és távol lenni tőled.

Fontos, hogy ha tényleg szereted a barátod, és a célod az, hogy szerelem alakuljon ki köztetek, akkor ezek a tippek nem megfelelőek neked.

Viszont ha csak arra vagy kíváncsi, hogyan smárold le a barátod és majd aggódsz az érzéseid miatt később, akkor ezek a tippek megmutatják a könnyű megoldást neked.

Vannak alkalmak amikor, könnyű megcsókolni egy barátod és jól kijönni belőle, viszont van amikor teljesen alkalmatlan a helyzet a csókhoz.

Először nézzük meg azt az 5 módszert, amivel hirtelen minden előzmény nélkül megcsókolhatsz egy barátot, anélkül, hogy bármi jelét adtad volna, hogy vonzódsz hozzá.

#1 Megcsókolni egy barátod részegen

Minden bizonnyal ez az egyik legbiztonságosabb módszer arra, hogy megcsókold egy barátod és könnyedén kigyere belőle. Sőt, a barátok közötti első csókok fele, így csattan el. Amikor együtt bulizol ezzel a barátoddal akit kedvelsz, akkor dobj be néhány pohárral és várd meg amíg beüt. Amint beütött megvan a tökéletes kifogásod, hogy miért tetted amit tettél. Keress, valami nyugisabb kevésbé zsúfolt helyet a barátoddal, a legjobb egy magányos pont.

Kezdjetek el beszélgetni, aztán hirtelen kezdj el suttogni valamit a barátodnak. Részeg vagy nem? Részegen pedig, teljesen normális sugdolózni a másikkal.

Miközben zajlik a beszélgetés, valahol hirtelen fogd magad és csókold meg. Minél inkább felépítetted a szexuális kémiát köztetek annál tovább tarthat a csók, de ha a barátod nem részeg, akkor lehet, hogy csak egy gyors szájra puszi lesz. A barátod pedig, nem tud mit kezdeni a helyzettel, elvégre részeg vagy, esetleg pedig ő is.

#2 Játszatok felelsz, vagy merszt

Ennél könnyebb módja nincs annak, hogy megcsókold egy barátod. Úgyhogy ha azon agyalsz, hogyan csókold meg egy barátod, akkor szervezz egy ivós játékos estét, ahol üvegezzetek vagy felelsz vagy merszezzetek.

(Olvasd el: Hogyan légy magabiztos)

Néha, lehet, hogy kapsz egy csókot így, vagy annál sokkal többet is. Azonban az is benne van a pakliban, hogy nem te leszel a szerencsés és egy másik barátod csókolja meg a végül, helyetted. De ne aggódj, ha játék közben nem volt lehetőséged megcsókolni, akkor semmi gond, használd az #1 pontot.

#3 Csókold meg amikor vigasztal

Nem túl szép húzás, de ez ismét csak gyakori első alkalom barátok között. Nagyon sokan csinálták már ezt és őszintén megvallva működik is.

Épp most ért valami nagy veszteség és kell valaki aki megvigasztal? Mindenkinek kell egy barát amikor valami rossz történik velük, hogy megvigasztalja. Úgyhogy hívd fel azt a barátod, aki tetszik és hívd át magadhoz, hogy megvigasztaljon, mert nagyon magad alatt vagy éppen.

Amikor megérkezik, bújj hozzá és öleld át jó erősen. Még így az elején ebben a pozícióban mondd el neki, mennyire magad alatt vagy és hogy mi történt veled. Egy idő után érezni fogod, hogy a barátod elkezdte komfortosan érezni magát az ölelésben. Ilyenkor átkarolhatod a hátát és ráhajthatsz a csókra. Lehet, hogy csak pillanatig fog tartani, lehet hogy tovább. Ha azonban sokáig tart, akkor vezethet további dolgokhoz is és a végén akár az ágyban is kiköthettek.

Azonban, ha a barátod meglepődik és kiakad, akkor kezdj el azonnal bocsánatot kérni és mondd el, hogy nem tudod mi ütött beléd. Ilyenkor ő is elnézőbb lesz veled.

#4 Csókold meg véletlen

Ha a célod egy jó nagy és alapos smárolás köztetek, akkor azt nem ezzel a módszerrel fogod elérni. Viszont, egy ilyen véletlen csók miatt a barátod sosem hibáztathat és okolhat téged.

Gyakran jártok szórakozóhelyekre? Tudod milyen nehéz átkiabálni az üvöltő zenét sokszor, nemde? Ha két ember beszélgetni akar egy ilyen helyen, akkor nagyon közel kell hajolnia egymáshoz. Ilyenkor nagyon egyszerű pár kérdést feltenni, amit a barátod a közeledbe hajolva üvöltve fog megválaszolni és ilyenkor ha hirtelen odahajolsz arccal előre akkor kész is, meg is volt a véletlen csók.

Néhány beszélgetés tipp ahhoz, hogyan csókold meg a barátod véletlen

Te: Hey, megyek szerzek valamit inni, kérsz valamit?
Ő: Igen!
Te: Mit?
Ő: Igen, én is azt kérem!
Te: Mit szeretnél?
Ő: Egy sört!
Te: Mit?
Ő: Egy sört!
Te: Miért nem iszol inkább egy Tequila Sunriset?
Ő: Egy Tequila mi…
Te: Egy Tequila sun…. Umhh!
Hupsz! *Mosolyogva*

Nos ez a módszer remekül tud működni még egy moziban is. Egy másik jó változata ennek a módszernek, ha épp búcsúztok és ölelkeztek, akkor amikor épp búcsúpuszit akar adni, akkor tedd oda az ajkaidat és csatt.

#5 Hogyan érd el a csókot, cseteléses flörtölésen keresztül

Ez ismét egy elég biztonságos, módja annak, hogy megcsókold egy barátod. Ami ehhez kell, elég sok éjszakai üzenet váltás, ami előbb-utóbb felépíti köztetek a szexuális kémiát. Ez pedig bolondbiztos, ha türelmes vagy és ügyesen játszol. Ha lazán és jól játszol sokkal többet is elérhetsz mint egy csók. Ha pedig mégis elrontod, nem akkor nem lesz semmi komoly kockázata.(Olvasd el: Hogyan flörtöljünk írásban egy csajjal?)

Amikor nem alkalmas, hogy megcsókold a barátod

Most, hogy megvannak a laza és biztonságos tippek, arra, hogyan csókold meg a barátod véletlen és gyere ki belőle jól, ideje, hogy megismerd azokat az alkalmakat, amikor viszont egyáltalán nem javasolt még egy véletlen csók sem.

#1 Amikor megnyílnak érzelmileg

Nézd, a barátok, időről-időre megnyílnak egymásnak érzelmileg sőt van amikor flörtölnek is egymással. Azonban amikor ez történik, az nem elég indok egy csókhoz. Hacsak nem érzed, hogy megvan a vibrálás köztetek, akkor ne csókold meg a barátod ilyenkor, akkor sem ha épp ölelkeztek, vagy egymás kezét fogjátok. Nagyon rizikós, és ha megteszed akkor a barátságotokat és az intimitást kockáztatod vele.

#2 Amikor a barátod alszik

Ez abszolút tilos. Akármennyire is vonzó lehet az alkalom, nem csókolhatsz meg egy barátot ha alszik, akkor sem ha részeg vagy. Minden esélye megvan, hogy a barátod felébred és totális perverznek fog tartani. Sőt, az összes többi barátod is így fogja gondolni.

#3 Amikor a barátod másnapos

Lehet, hogy ez működik a pornófilmekben, vagy a fantáziádban, de a valóságban nem. Lehet, hogy nagyon elszánt vagy és alig vársz egy ilyen lehetőséget amikor a barátod másnaposan nálad ébred és meg akarnád csókolni, de ne tedd. Vannak sokkal könnyebb megoldások ennél, szóval miért zaklatnád fel ezzel, főleg másnaposan. Ez megint csak elég perverz és nem élhetsz vissza egy barátod bizalmával.

Lesz bőven más lehetőséged arra az várva-várt csókra, de ne használd ki a barátod állapotát. Tiszteld magad és a barátod is, hisz ha ilyenkor kihasználod az állapotát, akkor azzal egy szintre kerülsz egy erőszaktevővel, aki bedrogozza a csajokat.

#4 Amikor a barátod gyászol

Természetes, hogy úgy érzed erős érzelmi kötődés alakul ki köztetek amikor hosszan megöleled ezzel vigasztalva őt, de egyszerűen nem helyes kihasználni ezt a helyzet és ismételten csak visszaélned a barátod bizalmával. Azonban, ha ő teszi meg az első lépést, akkor hajrá. Viszont, ha a barátod csak egy vállat akar amin kisírhatja magát és valakit akire támaszkodhat a nehéz időkben, akkor légy ott neki mint barát és semmi több.

(Olvasd el: A vonzalom 12 törvénye tudományosan elmagyarázva)

Legközelebb ha azon agyalsz, hogyan csókold meg a barátod, akkor nem kell tovább keresned. Ezek a tippek annyira bolondbiztosak amennyire csak lehetnek, főleg, ha arról van szó, hogy következmények nélkül megúszd, hogy megcsókoltál egy barátot.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close