Hogyan csókolj jól, hogy a csaj is szeresse?

Csókolózni egy csajjal egyfajta művészet, amit gyakorlással lehet jól megtanulni. Lehet, hogy eddig szerencséd volt, de ha szeretnél biztosra menni, abban hogyan csókolj jól, hogy a csaj is szeresse, akkor itt van egy bolondbiztos lista ami után nem lesz többé kérdés számodra, hogyan csókoljak jól.

Szóval tudni szeretnéd, hogyan csókolj jól, közben elolvasztva a csajt?

A csókolózás nagyon jó élmény is lehet, de van amikor a srác egyszerűen nem tudja meddig mehet és mit engedhet meg magának.

Jártál már így? Smároltok a csajjal, majd megfogod a cicijét.

Majd teljesen váratlanul lőttek a hangulatnak.

A csaj határozottan kirántja magát a kezeidből, összerendezgeti a ruháit, mérgesen rád néz és közli, mennie kell. Aztán következik az a kínos hallgatás… Borzalmas!

Hogyan csókolj jól?

Lehet, hogy nem tudtad, de lehet, nagyon szexin is csókolózni, amit a csaj imádni fog és csak még többet akar majd belőle.(Olvasd el: Miről beszélgess az első randin)

Azonban mielőtt megtanítanánk arra, hogy csókolj úgy, mint egy nőideál, azelőtt elkérnénk a személyidet.

Nézd, ez nem kölyköknek való téma és ez a cikk nem azért születik, hogy lenyűgözd az alsós csajodat. Sokkal inkább férfiaknak akik szeretnének többet tudni a csábítás művészetéről. Ha fiatalabb vagy mint 20, akkor még nem való neked ez a cikk.

Csókolj úgy, hogy a csaj is szeresse

Na, akkor vágjunk is bele. Szóval épp randiztok és sikerült egy csendes zugba vonulnotok a csajjal. Lehet, ez a kocsidban, a szobádban, a nappalijában, vagy egy parkban is akár. És ott vagy izgatottan és tanácstalanul, hogy mit is tegyél.

Ne aggódj, megtanítunk arra is, hogyan beszélj a csajjal a megfelelő módon. Ne karold át a csajt kapásból az elég béna és túl domináló is. A csajt is be kell vonnod a játékba, és együtt felépítenetek a kémiát.

(Olvasd el: Hogyan érd el, hogy egy csaj akarjon és szexuálisan gondoljon rád)

Semmi más dolgod nincs most, mint hátradőlni lazítani és alaposan elképzelni és átgondolni minden egyes pontot. Értsd meg, hogy működik és te leszel a csókkirály mielőbb észbe kapnál.

Izgasd fel szavakkal

Itt most nem arra gondolunk, hogy kezdj el pajzánul beszélni. Ez az első randid szóval ne siess ennyire. Beszélj érzelmekről, érzésekről. Tudjuk, hogy a csajok mennyire szeretik ezt. Beszélj arról, mennyire jó volt a randi, mennyire jól érezted magad, és hasonló dolgokról.(Olvasd el: Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

Lélegezz és nyugi

Amikor beszélsz hozzá, akkor nézz szembe vele, helyezkedj el egy kényelmes pozícióban, mondjuk dőlj teljesen hátra a kocsid ülésében. Nyugodj le és amíg így beszélgettek, minden parád és idegességed el fog szállni. Azzal pedig, hogy te bechillelsz ő is, nyugodt lesz és kényelmesen fogja magát érezni veled.

Folytasd a kezeddel

Az első lépés, hogy elérd, kényelmesen érezze magát, utána elkezdheted felmelegíteni. Miközben beszélgettek, próbáld megérinteni. Tarthatod mondjuk a kisujját, miközben a többi ujjaddal végigsimíthatod a kezét, vagy a mutatóujjaddal a karját, vagy a lábát. Ne csinálj ebből nagy ügyet. Miközben pedig ezt csinálod, ne hagyd abba a beszélgetést. nem akarod, hogy minden fókusz az érintéseidre terelődjön. El kell érned, hogy természetesnek érezze az érintéseid.

(Olvasd el: Hogyan érintsd meg a csajt a randin és érd el, hogy akarjon téged)

Olvasd a jeleket

Mindig figyeld azt, hogy mire hogyan reagál. Ha azt látod, hogy feszültté válik, vagy megváltozik a beszédtónusa, akkor nem tetszik neki amit épp csinálsz. Ilyenkor egyet vissza kell lépni és később újrapróbálkozni.

Ha komfortosan érzi magát, akkor lassabban kezd el beszélni és álmosabban fog viselkedni. Ha jól csinálod a flörtölős érintéseket, azzal eléred, hogy megszelídített kis cicus váljon belőle, aki teljesen fel van izgulva.

(Olvasd el: Hogyan állapítsd meg, bejössz egy csajnak)

Melegítsd elő a csókra

Húzódj kicsit közelebb hozzá. Azonban figyelj, hogy ezt ne diszkréten csináld. A csajok nagyon jól olvasnak a jelekből és ha diszkréten csinálod azzal, furának és túl nyomulósnak fogsz tűnni. Legyen egyértelmű. Húzódj annyira közel, hogy csak pár centi legyen köztetek. Fontos, hogy ennél a mozdulatnál se hagyd abba a beszédet, vagy ha ő beszél, figyelj oda továbbra is és érintések se maradjanak abba, de fontos, hogy azok továbbra is alkalomszerűek legyenek.

Várj így egy pár percet, aztán, hajolj közel és minden hezitálás nélkül puszild meg az arcát finoman. Maradj így egy pillanatra majd dőlj vissza nyugodtan. Sokan itt azt javasolnák, hogy hajolj kicsit közelebb és várj a csókra, de aki igazán jó az nem adja ki a kezéből az irányítást, így mi nem ezt javasoljuk.

Ha jól ment a dolog, akkor a csaj ettől teljesen el van pirulva. Azonban ha jól sült el a puszi, és úgy érzed, hogy megfagyott a levegő, akkor kérj bocsánatot és mondd azt, hogy nem tudtad megállni…

Épp most pusziltad meg az arcát. Ezt egy csaj sem fogja támadásnak venni. Sőt, ha megfelelően alkalmaztad az eddigi pontokat, akkor nagyon is élvezte azt a puszit.

A titka a csóknak és annak, hogy az jól süljön el, az hogy óvatosan és lazán játssz és hogy te irányítsd a játékot, hacsak nem a csaj kezdeményezi és irányítja a dolgokat, akkor pedig dőlj hátra és élvezd.

Kerülj hozzá nagyon közel

Most, hogy megpusziltad és eufórikusan és jól érzi magát, ezzel pedig be van melegítve, eljött az idő a következő nagy lépéshez.Helyezd a tenyered a füléhez közel és az ujjaiddal simítsd végig a fülétől az álláig. Mindeközben légy nagyon finom és gyengéd! Így simítsd végig az arcát párszor. Nézz a szemébe és hallgass el.

Mostanra fel van építve a feszültség. Most már minden figyelmet az ujjaidra kell terelni. Miközben az arcát cirógatod, hajolj közel és puszild meg megint az arcát. Majd puszild meg újra az arcát, ezúttal minél közelebb az ajkaihoz. Az puszild meg az arcát a másik oldalon is, ismételten minél közelebb a szájához. Minden egyes puszi tartson egy pillanattal tovább, miközben egyre közelebb kerülsz az ajkaihoz, egészen addig amíg az orraitok össze nem érnek.

(Olvasd el: Hogyan izgass fel egy csajt csak azzal, hogy mellette ülsz)

Eljött a csók ideje!

Ha jól játszottál, akkor mostanra más mindketten szaporábban lélegeztek, és majdnem ziháltok az izgalomtól.

Menj közelebb és horzsold párszor az ajkaiddal az övéit egy párszor, de még ne csókold meg. Majd menj annyira közel amennyire csak tudsz, anélkül, hogy érintenéd az ajkait és maradj így egy pár másodpercig. Ezzel mindkettőtök megkapja a lehetőséget, hogy kihátráljon. Azonban a csaj egyértelműen nem akar kihátrálni! nem csoda amilyen jól előmelegítetted!

És végül, hajts rá a csókra. Légy könnyed és finom és ne légy túl nyomulós akkor se ha nehezen türtőzteted magad. Aztán szeretnéd, hogyan csókolj jól, nem azt, hogyan csókolj meg egy csajt, majd fald fel az arcát….

(Olvasd el: Mit találnak vonzónak a nők egy férfiben: 16 tulajdonság amit imádnak a nők)

Alkalmazd az itt leírtakat megfelelően és nagyon sok jó fog várni még rád. Azonban tartsd fejben türelem, sose kapkodj és mindig figyelj oda a reakciókra, különben nagyon durván pofára fogsz esni. De ha ezeket megfogadod, akkor hamarosan te leszel a csókkirály…

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close