Hogyan érd el, hogy egy csaj akarjon és szexuálisan gondoljon rád

Vonzódsz egy csajhoz, de nem tudod, hogyan érd el, hogy érdeklődjön irántad?

A csajok lehet, hogy egy sráchoz a személyisége miatt vonzódnak.

Azonban annak ellenére is végezheted barátként szerető helyett, hogy remek személyiséged van.(Olvasd el: 15 dolog amit a nők a férfiakban keresnek)

Ha azt szeretnéd, hogy a csaj beléd essen, akkor olvasd el ezt a 10 tippet, arról, hogyan érd el, hogy a csaj beléd szeressen.

Akkor is olvass tovább, ha az a célod, hogy a csaj szexuálisan vonzódjon hozzád.

Hogyan érd el, hogy a csaj akarjon

A csajok imádják azokat a pasikat akik viccesek és élvezet velük lenni.

Azonban a nehézség az, hogy nagyon sok remek srác van a világon.

Amikor pedig egy olyan csaj iránt vonzódsz, aki elég dögös ahhoz, hogy bármelyik pasi figyelmét felkeltse, akkor nagyon nehéz elérni, hogy pont téged akarjon szexuálisan.

(Olvasd el: Hogyan kerüld el a friendzone-t és érd el, hogy akarjon)

Azonban erre megvannak a módszerek, elég könnyen alkalmazható módszerek.

A legtöbb pasi fél a dögös csajokra ráhajtani, mert attól tart, hogy lekoptatják.

Te ne ilyen pasi legyél.

Azonban, amikor bejön egy csaj ne tedd túl korán túl nyilvánvalóvá, hogy tetszik neked.

Ugyanis, ha még nem kedveltetted meg magad eléggé, akkor elkezd távolságot tartani, hogy elkerülje a kínos szitukat.

10 lépés amivel elérheted, hogy a csaj szexuális vonzódjon hozzád

Ha azon kapod magad, hogy egy barátodhoz vonzódsz aki máris sok figyelmet kap, akkor ezekkel a tippekkel el fogod tudni érni, hogy ő téged akarjon majd. Mindössze annyi dolgod van ehhez, hogy maradj laza olvasd el ezeket a tippeket és kezdd el használni őket, ezzel felkeltve és megragadva a csaj figyelmét.

#1 Légy jó barát. Néha, a legegyszerűbb út a csaj szívéhez, ha jó barátként viselkedsz. Azonban nagyon vékony a határ aközött, hogy olyan barát vagy akibe beleszeret, vagy aki végül a friendzone-ba kerül.

(Olvasd el: 13 pajkos módszer ami azonnal kijuttat friendzone-ból)

Ha szeretnéd elérni, hogy vonzódjon hozzád, akkor légy ott mint barát, de ne állandóan. Beszélgess vele, amikor együtt vagytok, de lássa azt is, hogy flörtölsz más csajokkal időről-időre. Ne olyan barát legyél akinek a vállán kisírhatja magát, hanem olyan akivel izgalmas dolgokról és aktuális eseményekről beszélget.

Élvezni fogja a társaságod, de nem fogja azt érezni, hogy egy nélkülözhetetlen barát lennél. Ha itt hibázol, akkor könnyedén a friendzone-ájában végezheted, anélkül, semmi eséllyel arra, hogy valaha is lefekszik veled.

#2 Flörtölj vele. Igyekezz időt tölteni vele, amikor egyedül van. Ha ott van a többi barátja is, akkor csak köszönj oda, vagy egy gyors udvarias beszélgetés után lépj le. Minél többet lógsz vele csak barátként, annál nagyobb az esélye, hogy úgy is végzed, anélkül, hogy akarna téged.(Olvasd el:Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

Csak akkor tölts vele időt, amikor teljesen egyedül van. Ekkor lesz lehetőséged és időd arra, hogy flörtölj vele és randis témákról beszélgessetek. Flörtölj vele, érd el, hogy remekül érezze magát, amikor kettesben vagytok. Bánj vele ilyenkor úgy, mintha a barátnőd lenne, de sose hívd annak.

#3 Ne légy a megszállottja. Lehet, hogy nagyon bejön neked és minden másik srácot utálsz aki flörtöl vele. De tartsd mindig fejben, hogy ő nem a tulajdonod. Még csak nem is a barátnőd. Úgyhogy sose viselkedj megszállottan, vagy akadályozd meg, hogy másik srácokkal flörtöljön.Ha ezt teszed el fogod veszíteni, mert ez a viselkedés a fura sráccá változtat a szemében.(Olvasd el: Túlságosan tapadós és nyomulós barát vagyok!)

Legyen meg a saját életed, és dumálj vele amikor összefuttok, vagy kettesben maradtok valahol. Ne lihegj a nyakában. Így sosem fogod megkapni, így a lábtörlőjeként végzed.

#4 Légy a titkos élete. Ahogy korábban írtam már, tölts vele sok időt és flörtölj vele, de csak akkor amikor kettesben vagytok. Alakíts ki egy titkos kapcsolatot köztetek, amiről senki más nem tud csak te és ő. Ezzel azt éred el, hogy a kapcsolat még izgalmasabb és kalandosabb legyen. Válj az élete részéve, írj rá este amikor már tudod, hogy biztosan egyedül van, beszéljétek ki a kihívásokat, az összes olyan dolgot, amiről párként beszélgetnétek. De maradjon mindez titokban.

#5 Érd el, hogy hiányozz neki. Ez trükkös de ugyanakkor jó móka is. Ha már kezdtek közelebbi kapcsolatba kerülni, akkor hívd fel egy hétig minden este. Aztán ne keresd egy napig. Ha másnap amikor összefuttok szóba hozza, hogy miért nem hívtad, vagy rád ír és megkérdezi ugyanezt, akkor biztosan hiányoztál neki.
(Olvasd el: Hogyan flörtöljünk írásban egy csajjal?)

Flörtölj vele és sármosan kérdezd meg, hogy hiányoztál-e neki mert nem hívtad. Érd el különböző helyzetekben és szituációkban, hogy hiányozz neki és alakítsd úgy a dolgokat, hogy kénytelen legyen rádöbbenni, hogy hiányzol neki és élvezi a társaságod.

#6 Nyílj meg neki. Ha azt akarod, hogy egy csaj nyisson feléd, annak a legjobb módja, ha megnyílsz neki. Nyilván nem fog elkezdeni rögtön a szexuális kalandjairól mesélni, még. Fel kell melegítened, ehhez előbb. Egyik késő esti beszélgetéseknél dobd be mondjuk, hogy belefutottál egy exedbe, aki igazi szexi vadmacska volt.

(Olvasd el: Hogyan gondolkozz nőként és szerezd meg a csajt)

A csaj akit kedvelsz nyilván kíváncsi lesz és többet akar majd tudni az exedről. Használd ezt az alkalmat ara, hogy belemész a szexuális életed részleteibe. Légy türelmes az elején és még inkább poénosabb, az igazi vad részleteket tartogasd későbbre amikor már beindult a beszélgetés. ha ügyesen játszod ezt a játékot, és úgy meséled el a sztorikat mint egy igazi erotikus történetet, akkor akár akarja akár nem, meztelenül fog elképzelni téged. Annak az esélye pedig, hogy ő is benedvesedik ott alul, csak attól, hogy téged hallgat elég magas.

#7 Beszélgessetek a szexről. Ha már úgyis megnyíltál felé szexuális területen, és tetszett neki amit hallott, akkor nagy eséllyel ő is beindult. Kérdd meg, hogy mesélje el egy izgatóbb sztoriját a múltból. Lehet, hogy hezitálni fog az elején, de győzködd kicsit. Ha ő is felizgult, akkor nem fog gondot jelenteni, hogy belemenjen a részletekbe. Ahogy pedig meséli a sztorikat éld magad teljesen beléjük és válaszolj úgy mint aki, az egészet teljesen elképzeli. Ez mindkettőtöket eléggé be tudja indítani.(Olvasd el: 23 trükk, hogy azonnal vonzóbbá válj a csajok számára)

#8 Érd el, hogy pajzánul beszéljen veled. Lehet, most azon csodálkozol, lehetséges-e egyáltalán megvalósítani ezeket a pontokat, de hidd el könnyebb mint gondolnád, elérni egy csajnál, hogy pajzán dolgokról beszéljen egy éjszakai hívás során, főleg ha már kellően előmelegítetted. Meg fogsz lepődni, milyen könnyű ha kipróbálod. Most minden apró piszkos részletről beszámol neked, itt az ideje, hogy képbe kerülj.

Dicsérd meg azért, amiért ilyen csintalan barátnő volt, és fesd fel a képet, milyen remek lenne, ha ti ketten egy pár lennétek. Ha ezt bedobod az mindenképpen fel fogja tüzelni benne a vágyat, hisz pontosan tudja, hova vezet ez. Beszélj nyugodtan, kellemesen és ne bombázd tovább pajzán kérdésekkel.

#9 Telefonszexeljetek. Ha felhasználtad a listát a pajzán kérdésekről, akkor mostanra biztosan mindketten eléggé fel vagytok izgulva. Kezdj képzeletbeli szitukat gyártani, hogy még jobban beindítsd. Mondj neki valami ilyesmit, “Bárcsak ott lehettem volna, sokkal több mindent megtettem volna…” ha pedig selymesen visszasuttogja, hogy mit csináltál volna, akkor megütötted a főnyereményt.

Írd le részletesen mit tennél vele, attól kezdve, hogy megcsókolod a nyakát, majd leveszed a topját, írj le minden apró részletet. Kerüld el, hogy rögtön szájcsókkal indítasz, ugyanis ez néhány lánynak túl személyes és ijesztő. Aztán mielőtt észrevennéd, mindketten fullba nyomjátok a pajzán szövegeket és telefonszexeltek.

#10 Hívd randira! Mostanra elérted, hogy mindketten akarjátok egymást szexuálisan. Mi következik? Épp most telefonszexeltél vele. Izzik köztetek a levegő, ne várj addig amíg kihűl, kérdezd meg azonnal, hogy szeretne-e személyesen találkozni, vagy randira menni veled. Túlságosan fel van izgulva ahhoz, hogy nemet mondjon.

(Olvasd el: Hogyan hívj randira egy lányt, kockázat nélkül?)

A randit pedig ha ügyesen játszol nagy eséllyel vad szexxel zárjátok és szenvedélyes szerelem fog kialakulni köztetek. Ezzel pedig elérted, hogy álmaid csaja odáig legyen érted, és megvesszen érted szexuálisan is. Mi mást kívánhatnál?

(Olvasd el: Hogyan csókolj jól, hogy a csaj is szeresse?)

Ha szeretnéd tudni, hogyan érd el, hogy egy csaj akarjon és szexuálisan gondoljon rád, akkor fogadd meg azt a 10 tanácsot. Ha lazán és ügyesen játszod ki a tippeket, akkor pár hét múlva az ágyában találod magad.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close