Hogyan érintsd meg a csajt a randin és érd el, hogy akarjon téged

Egy érintéssel már az első randin elérheted, hogy a csaj beléd essen és akarjon. Azonban biztosan tudod, hogyan érintsd meg egy csajt a megfelelő módon?

A flörtölés és az érintés mind fontos eszközei a randizás végső céljának, hogy elérd a csaj akarjon téged.

De megérinthetsz egy csajt amikor csak gondolod?

Vannak jelek amire érdemes figyelned, ha meg akarod érinteni a csajt?

Hogyan érintsd meg a csajt a randin?

Flörtölni a csajjal vagy megérinteni őt gond és erőlködés nélkül kellene, hogy menjen függetlenül attól, hogy ez az első vagy a tizedik randi.

Lehet, hogy az a srác vagy akinek nem okoz gondot megérinteni a csajt, de túl korán túlzásba viszed, azzal kiakasztod és megijeszted a lányt.

A legjobb módja annak, hogy felkészítsd a csajt az érintéses fázisra egy két lépéses stratégia.(Olvasd el: Hogyan izgass fel egy csajt csak azzal, hogy mellette ülsz)

Nem olyan nagy gond, ha kimarad az egyik lépés. Azonban, ha mindkettőt megfelelően alkalmazod akkor sokkal többet is elérhetsz mint csak egy sima érintés.

És ki az aki ne szeretné a kellemes meglepetéseket egy randi végén?

Készülj kétfelvonásos randival

Vidd el vacsorázni, majd onnan menjetek el sétálni egyet, vagy valahova máshova a desszertért. Ha ezt teszed, akkor lesz elég időd, hogy előmelegítsd és hogy kockázat nélkül tudj párszor próbálkozni.

Válassz megfelelő helyet

A megfelelő hely kiválasztása nem csak a jó kajáról, vagy kávéról szól. Olyan helyet válassz, ahol egymás mellé tudtok ülni a megfelelő szögben. Érdemes elkerülni az olyan helyeket ahol egymással szemben kell ülnötök.(Ez segíthet: Legjobb első randi helyek)

A legjobb választás valami romantikus hely, kicsi kényelmes asztalokkal. Ha közel vagytok egymáshoz akkor sokkal könnyebben és észrevétlenebbül tudod megérinteni, ami meg segít a megfelelő légkör kialakításában. Ha sikerült jó helyet találnod ami megfelel ezeknek a szempontoknak az már fél siker. Egy tipp: A gyorséttermeket felejtsd el, nem kell, hogy drága hely legyen, de semmiképp ne egy Mcdonald’s vagy Burger King, KFC meg végképp ne mert nem kapsz Vásárlók Könyvét 🙂

Az étteremben

Az elején fókuszálj a beszélgetésre, és ne azon gondolkozz, hogy érinthetnéd meg. Lazulj el és fokozatosan kerülj, hozzá egyre közelebb ahogy beszélgettek. Némi idő után, vegyél vissza a hangerődből, így kénytelen lesz közelebb hajolni.

Ahogy zajlik a beszélgetés és azt veszed észre, hogy közelebb hajol, vagy sokat mosolyog, akkor jöhet a következő lépés.(Olvasd el: Hogyan légy jó randipartner?)

Melegítsd elő a beszélgetéssel

Egy remek flörtölős beszélgetésnél nincs jobb módszer arra, hogy elérd jól érezze magát veled. A beszélgetés közben pedig tedd a kezed az asztalra “véletlenül” és felejtsd ott. Viszonozza ezt azzal, hogy ő is azt asztalra teszi a kezét?(Olvasd el: 5 tökéletes kérdés az első randihoz)

Ezzel eléred, hogy tudja akár tudat alatt is, hogy szeretnéd megérinteni. Ha viszonozza, akkor szeretné, hogy megérintsd!

Diszkrét, véletlen érintések

A megfelelő diszkrét érintések, elképesztő módon beindíthatják a csajt. Lassan és óvatosan helyezd el úgy a lábad, hogy majdnem hozzá érjen az övéhez. Óvatosan próbálj meg olyan közel kerülni hozzá, amennyire csak lehetséges, anélkül, hogy hozzá érnél, vagy nyomulósnak tűnnél, ezzel megölve a hangulatot. Mehet ez akár fokozatosan több lépésben is, érezni fogod, hogy mi az ami már sok.(Olvasd el: Hogyan állapítsd meg, bejössz egy csajnak)

Ha pedig a lábad már elég közel van akkor, érintsd meg vele véletlenül a lábát és figyeld, hogyan reagál, visszahúzza-e. Egy-egy véletlen érintés, mindig sokkal izgatóbb, mint egy egyértelmű. Maradj nyugodt és ne kapkodj. Mindig emlékezz arra, hogy minél diszkrétebben csinálod annál jobban építed fel a szexuális feszültséget.

Használd a kezed

Ha már belemelegedtetek a beszélgetésbe, és azt látod, hogy nem ijed meg a diszkrét érintéseidtől, akkor azokat folytasd nyugodtan. Süss el egy jó és egyedi bókot, közben pedig tedd kezed a tenyerébe. Ezzel sokkal intimebb és meghittebbé válik a randi.

Használj trükköket ha kell

Néhány trükk remek segítség tud lenni, akkor is ha egyértelműek. Ajánld fel neki, hogy olvasol a tenyeréből és fogd meg azt. Mondd, hogy szép a fülbevalója és érints meg a fülét közben. Dicsérd meg a gyűrűjét, vagy a karkötőjét. Keress bármit amit meg tudsz dicsérni és használd ezt ki arra, hogy megérintsd. csak az intim részeket kerüld el, az még korai!

Ne molesztáld vagy fogdosd

Attól még, hogy van okod megérinteni nem kell állandóan fogdosnod. Érintsd meg néhányszor a randin, de ne vidd túlzásba, főleg akkor ne ha nem viszonozza. Építsd fel a szexuális feszültséget apró diszkrét érintésekkel és ez csodákra képes.

Tartsd fejben. Érintsd meg néhányszor és alig várja, hogy újra megérintsd. Érintsd meg sokszor és perverznek fog tartani.(Olvasd el: A 10 legnagyobb randizós hiba a nők szerint)

A stratégia második része – Az étterem után

Ha ügyesen építetted ki a kémiát az étteremben, akkor mindenképp akar majd még időt tölteni veled. Sétálj vele egyet, vagy vidd el egy másik helyre desszertezni.

Ne válj tapizóssá akkor sem, ha érzed a feszültséged köztetek amit felépítettél az étteremben, lehet, hogy meg akar csókolni de itt sem szabad túlzásba esni, mert másodpercek alatt mindent lerombolhatsz.

Kell valami ok arra, hogy többször megérinthesd. Erre pedig egy séta, vagy eg rövid autózás remek alkalom.

Kifelé az étteremből

Ahogy sétáltok kifelé az étteremből, hagyd, hogy előre menjen. Ahogy mellette mész, tedd a kezed a vállára. Minden úriember ezt teszi és ezt ő sem fogja bánni. Neked meg van egy remek okod, hogy megérintsd!

Közös séta

Miután kiléptek az étteremből, itt az idő, hogy újra szerencsét próbálj. Mondd neki, hogy sétáljatok egyet, vagy, hogy menjetek el a kocsidhoz, mert elmentek valahova máshova, és közben karold át a derekát, mintha ez nem lenne egy nagy dolog.(Fontos, csak akkor tedd ezt, ha már eléggé előmelegítetted, különben meg fogod ijeszteni!)

Ha közelebb húzódik, akkor az remek!

Ha elhúzódik, vagy megijed akkor csak vedd el nyugodtan a kezed, mintha mi se történt volna. Ha észreveszed a fura pillanatot azzal csak még furább lesz az egész. De ha megfelelően felépítetted a szexuális vonzalmat az étteremben, akkor biztos, hogy nem fog elhúzódni!(Olvasd el: Hogyan érd el, hogy egy csaj akarjon és szexuálisan gondoljon rád)

Keress egy nyugodt helyet

Miközben sétáltok az utcán, keress egy nyugodt kevésbé zsúfolt helyet. Ha a kocsidhoz mentek az a legjobb, mert nincs ennél intimebb szféra egy első randin.

Érintsd meg újra

Miközben szálltok be a kocsiba, fogd a tenyerét, vagy érintsd meg a vállát és mondd el neki mennyire jól érezted magad. Használj meg egy bókot kifogásként, hogy megérintsd ismét a selymes bőrét, vagy a puha ruháját. Mondd el neki, mennyire puha az érintése, de ezt se siesd el, hagyd hogy kényelmesen érezze magát miközben megérinted.

Beszélj kedvesen mélyebb hangon

Ne indítsd be a kocsidat még! Beszélj hozzá! Ezt pedig a kedves férfias mély hangodon tegyed!

Mondd el neki, mennyire jó ez a randi, és a vele töltött idő, vagy bármi más édeset. Húzd a pillanatot és közben építsd tovább a feszültséget.(Olvasd el: Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

Lépj egy merészet

Óvatosan simogasd meg az arcát, miközben ismét elmondod milyen jól érezted magad, és közben hagyd ott a kezed. Csak akkor tedd ezt meg, ha úgy érzed megfelelőek a körülmények! Ha ezt viszonozza, azzal, hogy közelebb jön, vagy megérint, akkor mire vársz? Puszild meg az arcát, vagy hajolj oda és várj egy csókot! Ha nincs kocsid, no para, ezt egy padon a parkban simán ugyanígy meg lehet csinálni!(Olvasd el: Hogyan csókolj jól?)

Azonban, ha csak elpirul amikor megérinted az arcát és semmi mást nem csinál, akkor csak indítsd be a kocsit. Itt az idő a desszertre és a második nekifutásnak, hogy felmelegítsd.

Nem számít, hogy a vacsora, vagy a desszert után, viszonozza-e a dolgokat. A lényeg, hogy sikerült bemelegítened és felépítened a romantikus vonzalmat köztetek. De ne feledd, sose vidd túlzásba az érintéseket, főleg akkor ne, ha nem viszonozza azokat!

(Olvasd el: A vonzalom 12 törvénye tudományosan elmagyarázva)

Ha ezt megtanulod és megérted, hogy érints meg egy csajt az első randin és érd el, hogy akarjon téged, az jelentős változásokat tud hozni a randizós életedbe. DE mindig figyeld a reakcióit és várd meg a viszonzást mielőtt továbblépnél!

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close