Hogyan flörtöljünk írásban egy csajjal?

Írásban flörtölni egy csajjal rendkívül izgalmas tud lenni, azonban nem elég ha izgalmas, jól is kell csinálni. Itt van egy kis segítség arra hogyan flörtöljünk írásban egy csajjal, és néhány ötlet arra, mit írj neki.

Üzenetet kapni valakitől akit kedvelünk remek érzés, és ha tudod, hogy bejössz a csajnak, a legjobb módja annak, hogy tudasd vele, te is így érzel, ha ezt néhány flörtölő, pajkos üzenettel viszonozd. Aranyat ér ha jól tudsz flörtölni, még többet ha írásban is, ezzel melegen tartva az üzeneteket és tudatva a csajjal, hogy érdeklődsz iránta.

(Olvasd el: Így flörtöl veled a csaj: 18 egyértelmű jel)

A humor egy fontos dolog a mit a csajok a pasikban keresnek, úgyhogy ha poénosan tudod húzni csetelés közben, azzal biztos, hogy bevágódsz nála.Idegtépő tud lenni a csetelés a kiszemelt csajjal, hisz folyton arra törekszünk, hogy viccesek, ugratósak olykor izgatóak legyünk, azonban van egy finom határ amit nem szabad átlépni. Ha túl messzire mész, túl sokat írsz, túl erős egy vicc stb, akkor azelőtt elbukod az egészet mielőtt elkezdődött volna.

Hogyan flörtöljünk írásban egy csajjal – Mit kell tudnod

De ne félj! Azért vagyunk, hogy segítsünk neked! Itt van néhány remek tipp arra, hogy mikor mit csinálj, ezáltal a megfelelő reakciót kiváltva a csajból!

#1 Légy játékos! Fontos, hogy a poénjaid a csajjal játékosak, lazák, és kedélyesek legyenek. Ha jól csinálod megmutatod neki, hogy jó humorérzéked van, és tudod a dolgokat a helyén kezelni. Egy csaj sem akar olyan pasit aki órákig élcelődik ugyanazon az egy dolgon.

(Olvasd el: Hogyan gondolkozz nőként és szerezd meg a csajt)

Ha finoman húzod, azzal tudatod vele, hogy nem vagy könnyen megszerezhető srác, aki bármit megtesz, hogy megkapja a csajt. Ha pedig jól reagál, az neked is megmutatja, hogy neki is van humorérzéke és olyan csajjal van dolgod, aki lazán kezeli a dolgokat, és nem akad ki azonnal. Továbbá magabiztos, határozott, amik meg eléggé jó pontok.

#2 Cukkold! Kezdetnek cukkolhatod például a fura szokásaival, vagy a régi holmijaival. Lehet még húzni azzal is, hogy mindig késik, vagy épp túl pontos, hogy stréber vagy túl laza, bármivel, csak ne légy bántó. Ehhez pedig az út az, hogy olyan apróságokat válassz amiket ő maga is viccesnek talál saját magában.

#3 Légy óvatos! Amikor flörtölni tanulsz írásban, akkor figyelj arra, hogy minden érzékeny témát elkerülj. Ha például tudod, hogy nem elégedett a testsúlyával, akkor ne azzal kezdd, hogy ugratod a kis úszógumija miatt.

Ha egy csajnak olyan érzékeny most megjött napja van, akkor még a pozitívan értett bók is elsülhet rosszul, erre is figyelni kell. Ha azt látod zaklatott, rossz napja van, akkor csak légy ott neki, és eszedbe ne jusson ugratni.

#4 Kezdj óvatosan! Mindig óvatosan kezdünk! Próbálj ki valami egyszerű de szemtelen dolgot. Óvatosan csinálj viccet valami fura dolgából, például abból, hogy mennyit költ. Ha valami hasonlóval reagál akkor tudod, hogy nyugodtan folytathatod. Ha ignorálja, vagy sértődötten reagál, akkor ne erőltesd, próbálkozz másképp.
(Olvasd el: Hogyan nevettesd meg a csajt és érd el, hogy megkedveljen)

#5 Légy benne biztos, hogy téged sem zavar! Ahhoz, hogy jól flörtölj egy csajjal írásban hozzá tartozik az is, hogy magadból is viccet tudsz csinálni. Tudni akarja majd, hogy ő is elsüthet egy viccet, így készülj fel arra, hogy tudj viccet csinálni magadból és, hogy ezt ős meg fogja tenni.

Azzal, hogy viccet tudsz csinálni a gyengeségeidből, nem csak poénosnak hanem magabiztosnak is fogsz tűnni, amitől imádnivalónak fog találni a csaj és sokkal kényelmesebben fogja magát érezni a közeledben. Ezzel pedig eléritek, hogy jobban megismerjétek egymást, jobban bízzatok egymásban és így közel kerüljetek egymáshoz, ami akárhova is vezethet.

#6 Játszatok! Remek módja, hogy ugrasd a csajt, egy kérdezz-felelek játék. Például kitalálhattok 10 kérdést és kitalálhatjátok a másik válaszát.

Ez remek lehetőség a cukkolásra és arra, hogy megnevettesd. Mondjuk ha az a kérdés, hogy mi a kedvenc hobbija, akkor te tippelheted azt, hogy mondjuk “Rólam ábrándozni egész nap!”

#7 Túl lelkes? Ha mindig azonnal válaszol, vagy egyszerre több üzit is küldd, akkor ezzel is húzhatod. Ha nem jól csinálod, akkor csak zavarba hozod és furának állítod be azzal, hogy bejössz neki.

(Olvasd el: Honnan tudhatom chaten hogy bejövök egy csajnak: 14 pozitív jel)

Viszont ha jól csinálod és biztosítod, hogy ő is tetszik neked, akkor csak erősítheted a kapcsolatot köztetek és még jobban fog bírni téged ezért.

#8 Kezdj el flörtölni! Remek indítása a flörtnek ha azzal húzod, hogy tetszel neki. Például ha eltöltöttetek egy remek napot együtt, akkor írhatsz neki egy ilyet “Fejezd be az ábrándozást rólam!” vagy poénkodhatsz a randiról is, “Ez volt életem legrosszabb estéje sose akarom megismételni!” és mindig sok sok smile a végén, hogy egyértelmű legyen, hogy poénkodsz!

(Olvasd el: Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

Azzal, hogy könnyeden és játékosan tartod a beszélgetést biztosítod a folytatást, és lehetőséget adsz neki is, hogy poénosan és játékosan reagáljon.

#9 Légy cuki közben! Miközben ugratod könnyedén bókolhatsz neki, anélkül, hogy túl nyomulósnak tűnnél. Ha könnyed a hangulat és így írod neki, mennyire kedveled azzal, nem fog túl komolynak tűnni, inkább egy sármőrnek fog tartani aki minden csajnak ezt mondja, lehet ezt is fogja reagálni.

Mondj valami ilyesmit: “Épp most láttam egy nagyon cuki madarat a parkban fütyörészni és rád emlékeztetett!” Ezzel nem fogsz túl lelkesnek és komolynak tűnni, de mégis cuki leszel és bókolsz.

#10 Tudd mikor kell elengedni! Mi van ha nem válaszol? Ilyenkor kell újra elővenned a pontokat, levonni a tanulságot és továbblépni. Ne aggódj, nem fog mindig működni, hisz ahhoz, hogy működjön a kis szikrának is meg kell lennie köztetek. Vagy annak a hiánya, vagy az, hogy nem megfelelően alkalmaztad ezeket a tippeket de vezethet ahhoz, hogy a csaj végül nem ír vissza.

(Olvasd el: 9 hajszálnyi különbség a magabiztos és az arrogáns férfi között)

Ha az az oka, hogy nem jöttél be neki igazán, azzal nincs semmi baj, örülj, hogy időben kiderült. Ha meg te rontottál el valamit, semmi gond fejleszd magad és legközelebb már nem rontod el. Lehet, hogy átlépted azt a bizonyos a határt és emiatt nem biztos, benne hogy válaszoljon-e.

Ha úgy érzed ez a helyzet, akkor még nem késő a tudtára hoznod, hogy mennyire kedveled. Egy egyszerű bocsánatkérés csodákra képes, például “Ugye tudod, hogy csak vicceltem? Sajnálom ha bántó volt!” vagy ugrasd finoman kicsit, amíg mosolyt nem csalsz az arcára “Mérges vagy rám?” “Küldjek egy virtuális ölelést?”

(Olvasd el: Hogyan hívj randira egy lányt, kockázat nélkül?)

Ha tudod, hogyan ugrass egy csajt írásban azzal remekül elő tudod készíteni a flörtölést. Tartsd lazán és mindig győződj meg róla, hogy a megfelelő válaszokat kapod és mehetsz tovább. Ha ezekre odafigyelsz akkor nem hibázhatsz nagyot!

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close