Hogyan izgass fel egy csajt csak azzal, hogy mellette ülsz

Minden pasi álma, hogy bármelyik csajt fel tudja izgatni. Tanuld meg, hogyan izgass fel egy csajt csak azzal, hogy mellette ülsz ezt a 8 bevált módszert használva.

Tisztázzunk valamit rögtön az elején.

Egyáltalán nem egyszerű.

Egy csaj beindításához pedig nagyon fontos, hogy meglegyen köztetek a kémia és a szexuális vibrálás.

(Olvasd el: Hogyan érd el, hogy egy csaj szexuálisan vonzódjon hozzád?)

Ha kapkodsz és egy lépést az előző kihagyásával teszel, akkor nagyon gyorsan tönkreteheted az egész dolgot.

Továbbá, fontos, hogy az ilyen alkalom amikor mellé ülve izgatsz fel egy csajt, nehezen tervezhető előre.

Úgyhogy ragadj meg minden alkalmat, amikor úgy ítéled meg alkalmazhatóak az itt megtanult technikák.

Hogyan izgassunk fel egy csajt?

Ahhoz, hogy egyáltalán bele tudj kezdeni egy csaj felizgatásába, előbb fel kell építened a szexuális kémiát köztetek. Először flörtölj vele, ugrasd kicsit és érd el, hogy élvezze a társaságod.(Olvasd el: Így flörtöl veled a csaj: 18 egyértelmű jel)

Amikor pedig azt veszed észre, hogy valami titkos kémia lengi be a légkört, akkor ülj mellé, használd ezeket a tippeket és nézd, ahogy beindul.

Tényleg lehetséges felizgatni egy csajt, csak azzal, hogy mellette ülsz? Nos ezt a 8 tippet használva, abszolút lehetséges.

Ne légy elhamarkodott, és ha úgy érzed, hogy kezd kínossá válni a szitu akkor lépj egyet vissza, játssz óvatosan.

#1 Ülj nagyon közel! Amikor azzal a csajjal vagy, akihez szexuálisan vonzódsz, akkor keress valami indokot, hogy minél közelebb ülhess hozzá. Kapd elő a tableted, és mutass neki valami új vagány app-ot, vagy olvass fel neki egy cikket a kedvenc magazinjából.

Amikor mellé ülsz figyelj arra, hogy szorosan legyetek és a karotok érjen össze lehetőleg. Még akkor is ha sok hely van, ülj minél közelebb hozzá és tereld el a figyelmét, azzal, hogy azonnal mutatod a tabletet, vagy könyvet vagy akármit, így nem fog zavarba jönni és elhúzóckodni. Győződj meg róla, hogy a karjaitok összeérjenek, mert a szexuális feszültség kiépítéséhez ez alapvető, enélkül nem fogod beindítani.

#2 Foglald le. Itt még egyáltalán ne flörtölj. Azzal csak felfokozod a figyelmét. Már most is hozzád ér és ennek nagy eséllyel tudatában van. Tereld el a figyelmét az érintésekről egy izgalmas beszélgetéssel.

Tereld el a figyelmét valami jó sztorival, vagy vicces anekdotával. Egészen addig amíg megtartod a figyelmét el fog tekinteni attól a ténytől, hogy összeértek.

#3 Kezdj el flörtölni vele. A legegyszerűbb úgy felizgatni egy csajt, ha mellette ülsz, legyen az akárhol, a könyvtárban, a teremben, a buszon vagy a vonaton utazás közben. Függetlenül attól, hol vagytok vond be a játékba és hagyd, hogy kialakuljanak a dolgok.
(Olvasd el: Hogyan kerüld el a friendzone-t és érd el, hogy akarjon)

Valamikor amikor már pörög a beszélgetés, kezdj el diszkréten flörtölni vele. Kezdésnek bókolj neki valamit. Legyen ez valami kis apróság, különben el fog húzódni. “Jó az illatod.”, “Tetszik a felsőd mintája.”,”Nagyon szépek a szemeid, mondtam már?” ezek kis apróságok amik tetszeni fognak neki, de a figyelmét sem kelti fel túlságosan.

Folytasd a beszélgetést és időről-időre ejts el egy-két apróbb bókot. Ha pedig már volt köztetek némi pajzánabb csetelés vagy beszélgetés, akkor hozz elő azokból egy-két gondolatot, így eszébe juttatva a közös szexi emlékeiteket.

#4 Érintsd meg az ujjait. Légy óvatos és ne kapkodj. Figyelj arra, hogy mindketten kényelmesen érezzétek mindeközben magatokat és te maradj a lehető legdiszkrétebb. Ha kínosan, vagy kényelmetlenül kezdi érezni magát a csaj, akkor véget is ért a dolog mielőtt igazán elkezdődhetett volna. keress valami okot, hogy megérinthesd az ujjait, vagy a tenyerét, mondjuk adj neki valamit, hogy tartsa. Bókolj neki, hogy milyen finomak az ujjai, vagy selymes a bőre. mostanra a csaj átlát rajtad és a kis játékaidon, de ha megőrzöd a kellemes hangulatot és nem kapkodsz, akkor élvezni fogja az érzéki érintéseidet.

Remek módszere, ha azt tettedet, hogy tudsz tenyérből olvasni. Ez akkor is működni fog, ha fogalmad sincs az egészről.( A titok nyitja, hogy mindenkire igaz általános dolgokat fogalmazz meg.) Flörtölj vele, és mondj neki izgatót amikor meglátod a tenyerét. Ha ez nem működik akkor érintsd meg az ujjait, és bókolj a gyűrűjéről vagy a karkötőjéről. Mindegy mi lehet akár a fülbevalója is. A lényeg itt, hogy felmelegítsd az érintéseiddel.
(Olvasd el: Hogyan érintsd meg a csajt a randin és érd el, hogy akarjon téged)

#5 Suttogj a fülébe. Ez főleg akkor a legjobb, ha mások is vannak ott, akik valami mással vannak elfoglalva. Mozi, buszozás, a kocsi hátsó ülése miközben barátokkal utaztok, vagy miközben otthon közösen néztek egy filmet remek alkalom, hogy suttogjatok egymás fülébe.(Olvasd el: Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

Ne mondj vicceset amikor a fülébe suttogsz. Ha elneveti magát az teljesen megöli a légkört. Hajolj hozzá közel és suttogj a fülébe, bókolj neki valamit újra és mond azt, hogy egyszerűen muszáj volt ezt újra megdicsérned.

Ha szeretnél a lényegre térni, akkor suttogj a fülébe és kérdezd meg, hogy szeretne-e veled később lógni. Ha a fülébe suttogva randira hívod, miközben nehezebben veszed a levegőt, attól fel fognak állni az apró szőrszálak a hátán és a nyakán. És gondoskodj róla, hogy az ajkaid hozzáérjenek egy kicsit a füléhez, ezzel egy lopott csókot hagyva a fülén.

#6 Nyúlj valamiért rajta keresztül. Ahhoz, hogy ez működjön érezned kell, hogy ott van köztetek a szexuális feszültség. Ha nem érzed, akkor ne próbálkozz ezzel a lépéssel. Ha pedig érzed, hogy ott van akkor nyugodtan, hisz ő is ugyanígy érzi és ettől a lépéstől csak még izgatottabb lesz.

Most, hogy már többször megérintetted és suttogtál a fülébe, eljött az ideje, a következő lépésnek. Keress valami kifogást, és nyúlj valamiért rajta keresztül. Miközben pedig nyúlsz azért a valamiért, aközben finoman érj hozzá a melléhez a válladdal vagy a karoddal, vagy más fontos ponthoz. Tűnj ártatlannak és ne nézz oda, vagy tedd nyilvánvalóvá mi történt. Tűnjön az egész természetesnek, hisz te csak nyúltál valamiért és semmi szándékos dolog nem történt.

Ha a cicijei kiesnek akkor, fogd meg a hátát miközben nyúlsz vagy valami hasonló, a lényeg, hogy véletlen megérints valamit amit egyébként nem érintenél meg.

#7 Figyeld a reakcióját. Ha finomabban kezd el beszélni, vagy közelebb húzódik, akkor nagy eséllyel teljesen fel van izgulva, épp mint te. Ha óvatosan és türelmesen játszottál és végigmentél ezeken a pontokon akkor ennek nincs semmi akadálya. Folytasd nyugodtan, flörtölj, érints és játsszátok ezt egészen addig amíg mindketten élvezitek.

(Olvasd el: 8 biztos jele annak, hogy a csaj azt várja rámozdulj)

Érintsd a kezed a melleihez, vagy figyeld a pólóját és ha azt veszed észre, hogy valami kitüremkedik, akkor épp most izgattál fel egy csajt barátom!

#8 Hívd el randira! Nos, ha már ilyen jól haladsz ezt nem kéne elvesztegetni. Izgasd kicsit és játssz vele még egy kicsit, élvezni fogja. Vagy ha szeretnéd magasabb szinten folytatni, hajolj oda és kérdezd meg suttogva, nincs-e kedve átjönni hozzád?

(Olvasd el: Hogyan hívj randira egy lányt, kockázat nélkül?)

Ha barátokkal vagytok, akkor keressetek valami kifogást lépjetek le, és tegyetek valamit azért, hogy ez a sok hormon végre lenyugodjon 😉

(Olvasd el: Hogyan csókolj jól, hogy a csaj is szeresse?)

És ennyi amit tudnod kell ahhoz, hogy egy csajt felizgass. Kipróbált és bevált módszer ez, sokakat juttatott már ágyba.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close