Mi izgat fel egy srácot szexuálisan egy csajban?

Gondolkoztál már azon valaha, hogy mi izgat fel egy srácot szexuálisan? Itt van 20 olyan izgató dolog, aminek a srácok nem tudnak ellenállni. Próbáld ki ezeket és megérted mire gondolunk.

Egy srácot már egy dögös csaj látványa is felizgat.

De ha szeretnéd felizgatni a srácot különösebb erőfeszítés nélkül, akkor itt van hozzá néhány iránymutató, hogy mit kell tenned.

(Olvasd el: Miért zúgtam bele egy rosszfiúba és neked miért nem kéne)

Mi izgat fel egy srácot?

Az, hogy egy srác felizgul-e, az fejben dől el nála.

Ha rajong, egy csajért, vagy meglát egy dögös csajt, akit még nem ismer, akkor pillanatok fel tud izgulni.

Azonban, ha már kapcsolatban vagytok egy ideje, akkor kicsivel több kell ahhoz, hogy felizgasd.

Különösebb sorrend nélkül, itt van most az a 20 dolog, arról, hogy mi izgat fel egy srácot, a körülményektől függetlenül, pillanatok alatt.

#1 A bőröd és a szűk ruhák

Mutass egy pillanatra kicsit többet a srácnak, vagy hagyd, hogy látsszon a bőröd és azonnal többet akar majd.

#2 Érzéki érintések

A srácok élvezik amikor egy aranyos csaj, finoman megérinti őket. Nem kell feltétlen szexuális jellegűnek lennie, de ha ügyesen csinálod, akkor nagyon fogja szeretni és azonnal csak rád fog gondolni.

#3 Közelség

Volt, hogy már közel kellet állnod egy sráchoz, mondjuk a liftben, aki ráadásul be is jött neked? Állj olyan közel hozzá, amennyire csak tudsz és el fog akadni a lélegzete. Azt is megteheted, hogy elé állsz és finoman hozzáérinted a fenekedet a sráchoz, na ettől még inkább zavarba hozod a jó értelemben.

#4 A csaj aki flörtöl

Bármelyik pasit elvarázsolnak azok a csajok, akik csillogó szemmel nevetnek, ügyesen és magabiztosan flörtölnek. Ettől a pasi még inkább férfinak érezheti majd magát. És azt fogja kívánni, bárcsak az övé lennél.(Olvasd el: Hogyan beszélgess sikeresen a másik nemmel)

#5 A szexuálisan magabiztos csaj

Az a csaj aki szexuálisan magabiztos, az nagyon felizgatja a pasikat. Olyan csajjal randizni, aki ha akarja át tudja venni az irányítást és a dominanciát az ágyban, minden pasi álma.(Olvasd el: Hogyan légy magabiztos: 15 módszer, hogy felismerd értékes vagy)

#6 A szexuálisan nem magabiztos csaj

A férfiak szeretik a tapasztalatlan leánykákat az ágyban. Amennyire beindítja őket, egy szexuálisan magabiztos csaj, éppen annyira felizgulnak egy tapasztalatlan esetleg szűz lánytól, akinek fogalma sincs, hogy mit kéne tennie. Két oka van ennek. Nincs rajta nagy nyomás, bármi történik jól teljesített, a másik pedig, hogy ott a lehetőség, hogy ő tanítson egy-két új dolgot a csajnak ezzel úgy kielégítve őt, mint még soha senki.

#7 A szégyenlős csaj, aki nem is annyira szégyenlős

Van valami a tipikus félénk csajban a maga kis könyveivel, amikbe beletemetkezik, ami bejön a pasiknak. Főleg, amikor elkezd vele randizni és felfedezi, a rejtett vad oldalát a csajnak, na akkor a pasinak esélye sincs.

#8 A csaj aki meg tudja lepni

Lepd meg a pasidat, néhány új szexi trükkel és imádni fogja. Nyiss ajtót neki, semmi másban mint valami szexi fehérneműben. Adj elő neki, valamikor váratlanul egy szexi sztriptízt, majd ajánlkozz fel neki. Lepd meg, sokkold és ettől csak téged akar majd, és már csak attól beindul, majd ha rád gondol.

#9 Véletlen érintések odalent

Botlottál már bele srácba, úgy, hogy véletlen megérintetted odalent? Vagy ültél mellé és mutattál neki valamit a tabletjén amíg azt az ölében tartotta? Nos, amikor eszébe jutsz, akkor biztosra veheted, hogy a kezed finom nyomása is eszébe fog jutni.

#10 Véletlen horzsolás a melleddel

Gyakran előfordul, amikor megölelsz egy srácot, amikor egymásba botlotok, amikor próbál a lépcsőn ritmust tartani veled. Ha egy srác megérzi egy szép lány mellének az érintését, akkor nem tud mit tenni, elkezd felizgulni.(Olvasd el: Miért őrülnek meg a pasik a mellekért?)

#11 Véletlen csók

Nos, nem esik meg gyakran, hogy valakik véletlen csókolózzanak, de ha egyszer megtörténik, azt a srác, többé nem fogja elfelejteni.(Olvasd el: Hogyan csókold meg a barátod véletlen és gyere ki belőle jól)

#12 A csaj aki jó az ágyban

Nem kell, hogy te dominálj, vagy teljesen a srác alá rendeld magadat. Amíg tudod mit csinálsz és van egy-két trükköd, addig biztosra veheted, hogy a pasi odáig van érted.

#13 Fehérnemű és magassarkú

Ez a kettő együtt gyilkos kombó. Nagyon szexi és egy srác sem tud ellenállni annak a csajnak, aki csak fehérneműt és magassarkút visel. Ha kiderül, hogy a pasidnak volt egy egyéjszakás kalandja, akkor a csaj nagy eséllyel ezt viselte. Bizonyára nem ballonkabátot és kalapot…

#14 Jól illeszkedő ruhák

Nos, szerintem ezzel sok újat nem mondtunk. És meglepően hatásos. A srácok beindulnak egy olyan csajtól, aki remekül néz ki, pontosan illeszkedő ruhákban. Annak a látványa, ahogy a melle kikörvonalazódik a csaj feszülős topjában, bármelyik srácot beindítja.

#15 Ha a csaj az ölében ül

Ültél már egy srác ölében? Próbáld ki! Ha a megfelelő helyre ülsz, akkor hamarosan valami keményet fogsz érezni, még akkor is ha a srác mindent megtesz azért, hogy ne legyen erekciója. Legközelebb amikor lőttök egy közös képet, egy cuki sráccal, tudni fogod hova ülj, igaz?

#16 Átlátszó ruhák

Az áttetsző fehér blúz, fekete melltartóval a legtöbb srác álma, főleg, ha vizes. A srácok odáig vannak, amikor a csaj áttetsző dolgot, hord és semmi mást nem kell tenniük, mint várniuk a megfelelő pillanatra, hogy lássák a csajnak minden olyan vonalát, ami felizgatja őket.(Olvasd el: Miért bámulják meg a férfiak a nőket?)

#17 Merev mellbimbó

A merev mellbimbó látványa olyan dolog, amit egy srác sem felejt el, függetlenül attól, hogy a szomszéd csajnál, a kollégánál, vagy egy random lánynál látta az utcán. Minden srác szeretné pontosan tudni, hogy hol van a csaj mellbimbója. Tegyél neki egy kis szívességet és ő sem lesz hálátlan.

#18 Rövid shortok

A pasik szeretik a rövid shortokat a csajok végtelen lábával. Egy kis pillantás arra, ahogy a popsid kicsit kilóg belőle, amikor lehajolsz valamiért minden srác vágya. Így nagy eséllyel nem csak a cetlit fogod a földön találni, amiért lehajoltál, hanem a srác állát is.

#19 A felizgult csaj

A pasik keményen dolgoznak azon, hogy beindítsanak egy csajt, lopott pillantásokkal, flörtöléssel és lágy érintésekkel. De amikor olyan csajjal találkozik aki már felizgult, akár a tánctéren, a randin vagy az ágyban, akkor bizony ő is levegőért fog kapkodni.

#20 A megmentésre váró lány

A pasik szeretnek hősök és lovagok lenni, nincs olyan srác aki még ne ábrándozott volna arról, hogy megmenti valamitől a kiszemelt lányt, aki erre a karjaiba omlik. Így ha valamiben a segítségét kéred, vagy látja, hogy ő lehet a hős aki megmentheti, azzal bizony be fogod indítani a pasit és igazi férfinak fogja érezni magát majd melletted.

(Olvasd el: Hogyan légy mindig jó randipartner)

És itt is a vége! Most már te is pontosan tudod, hogy mi az a 20 dolog, ami felizgat egy pasit szexuálisan. Használd ezeket a tippeket, és hozd vissza a romantikát, vagy be a kapcsolatodba. Ha ezeket használod, nem fog pasi többé rád unni.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close