Miért őrülnek meg a pasik a mellekért?

Akármilyen visszafogottan is öltözöl, biztosra veheted, hogy a cicid fog néhány pillantást kapni. A pasik egyszerűen megőrülnek a mellekért. De mi is ennek az oka? Itt vannak az igazi okok, hogy miért őrülnek meg a pasik a mellekért.

A kis srácok imádnak egy puha rugós ágyon ugrálni, vagy a kisautóikkal játszani. Tök jó dolog.Egyszerűen élvezik és jó szórakozás.

Nos, a felnőtt férfiaknak is megvannak a szórakozásaik és az, hogy mitől érzik jól magukat és bizony, a női mellek ide tartoznak.

De miért szeretik a pasik ennyire a ciciket?

Nos, vegyük át az okokat.

(Olvasd el: Mi izgat fel egy srácot szexuálisan egy csajban?)

Ha valaha találkozol olyan sráccal, aki azt mondja, nem szereti a női melleket, akkor vagy meleg, vagy hazudik, vagy valami nagyon fura perverziója van.

Itt, most elárulom neked, miért őrülnek meg a pasik a mellekért.

A mellek a férfinak olyanok, mint a vattacukor a kisfiúknak. És a cicik olyanok a pasiknak, mint egymillió végtelen hitelkártya a nőknek.

Miért szeretik a pasik a ciciket?

Sok nő nem érti, miért vannak oda a pasik a mellekért, és ezt perverznek és visszataszítónak tartják. De csak úgy ahogy a nők elolvadnak a kedves beszédtől a csokitól vagy a virágtól, úgy a pasik is elalélnak a ciciktől.

Itt most én nem az evolúciós vagy fizikai okokat fogom elsorolni, amiket már bizonyára hallottál. Túl egyszerű az evolúcióra fogni a pasik mellek iránti érdeklődését. És azt is biztosra, veszem hogy ti kedves hölgyek akik ezt a cikket olvassátok, kíváncsiak vagytok az igazi okokra és arra mit gondol egy pasi amikor meglát egy pár tökéletes mellet.

Rejtélyesek

Nos lépjünk tovább, hogy az okokban, hogy miért szeretik a férfiak a melleket. Nos, egyszerűen azért, mert rejtélyesek és el vannak fedve. A férfiak nem nézhetik meg az összes mellet, amelyiket csak szeretnék, hacsak nincs valami videó róla a neten. Ez pedig még rejtélyesebbé és izgalmasabbá teszi őket. Ez az első dolog, amit észrevesznek a pasik egy nőn, és ez a legfontosabb jelző, a széles ajkakkal szemben, hogy nőről van szó.
(Olvasd el: Miért bámulják meg a férfiak a nőket?)

És azt se felejtsük el, hogy a szemkontaktus vonala, milyen közel esik a cicikhez. Egy kicsivel kell csak lejjebb néznie a srácnak és voálá. Már legeltetheti is a szemeit.

Nehéz a férfiak dolga, a mellek szinte mindig el vannak takarva. Aminek pedig az a célja, hogy a férfiak ne lássák azokat. Ettől pedig a férfiak csak még inkább látni szeretnék őket. Így szívesen állnak meg egy szűkebb pólónál, nézik meg és fantáziálnak el róla.

Becsapós formák

Amikor egy pasi ránéz egy nő felsőjére, akkor a melle szinte mindig tökéletes formájúnak látszik. Hogy lehetséges ez? Nos, ennek több oka is van.

Egy szép pár cici, megfogja a férfi fantáziáját és azon fog gondolkodni, hogy, hogyan is néznek ki a valóságban. Rejtélyesek, a férfiak pedig született felfedezők. Ettől pedig a pasinak felpörög az agya és számtalan kérdést tesz fel magában. Hogyan néznek ki ezek a cicik? Vajon jó az ágyban? Látszanak a bimbói a pólóján keresztül? vajon pushup-ot hord a csaj? És szépen mindegyiket megválaszolja.

Az elrejtett mellek, misztériumot szülnek, amiből kérdések születnek és a pasik azokon végig is mennek. És a végén általában arra jutnak, hogy dögös a csaj.

(Olvasd el: Hogyan légy magabiztos: 15 módszer, hogy felismerd értékes vagy)

Mellek és a domborulatok

Nos, a férfiak azért is szeretik a ciciket, mert jól állnak a nőknek. Egy szép pár mell miatt, visszafordul bármelyik pasi egy második pillantásra és ha tetszik neki, akkor egy harmadikra is, közben pedig beindul a fantáziája.

A pasiknak nincs melle, és emiatt a nők még elbűvölőbbek a számukra. A pasiknak lapos a mellkasuk és ha minden nap gyúrnak is, akkor is csak lapos mellizom lesz az eredménye, ami meg sem közelíti a női mellet. A kíváncsi attitűd miatt, pedig még jobban fogják szeretni a pasik a melleket. Fogta már meg a párod a cicidet és állapította meg, hogy milyen puhák és finomak? Most már tudod, milyen féltékeny valójában.

(Olvasd el: Ezek a jelei annak, hogy egy pasi vonzódik hozzád)

A srácok szeretik a cici tapintását

A nők sokkal puhábbak mint a férfiak, ezért szeretik megérinteni őket. Akármilyen habbal és gyakran borotválkozik egy pasi, sosem lesz olyan puha és kellemes tapintású a mellkasa mint egy nő melle.

A pasik akár egész nap képesek lennének egy pár női mellel eljátszani. És akárhányszor csak átsimítja a bimbót, mindig újra és újra akarja. A férfiaknak a legpuhább dolog a világon a női mell. Olyanok mint a marshmallow-k csak sokkal, sokkal jobbak.

Mit szeretnek a pasik a ciciben a legjobban?

A pasik mindig szeretik a cici látványát, függetlenül attól, hogy a csaj sétál, fut, alszik, úszik, partizik vagy beszélget. Egy pasi nem tud segíteni magán, mindig igyekszik ellopni egy pillantást, amikor úgy érzi van lehetősége. De ha szeretnéd, kihozni a maximumot a cici megjelenéséből, akkor itt van amiért minden srác megőrül.

Szűk póló! A férfiak imádják a szűk pólókat. A legtöbb hord ilyen tökéletesen illeszkedő pólót és nagyjából itt erre gondolunk. Hordj egy szűk pólót és a srácok nem tudják majd levenni róluk a szemüket.

Dekoltázs! Van valami elképesztő egy tökéletes dekoltázsban. Egy jó dekoltázs néhány centi mély, de egy srácnak a végtelen és elképzelhetetlen mélységet fogja jelenteni, amit muszáj szemügyre vennie.

Nos, egy csak egy kis betekintés volt abba, hogy mikor vesznek meg a férfiak a cicikért. Természetesen van sok másik alkalom és megoldás is, amire a pasik nem tudnak nemet mondani. Amikor látszik a merev mellbimbó mondjuk az is elképesztő látvány egy srácnak.

Nos, igen a férfiak megvesznek a cicikért, mindegy mit csinál éppen a csaj. Úgyhogy mindegy, hogy kiöltözöl-e szexin, vagy egy nagy pulcsit veszel fel, a férfiak figyelni fogják a cicidet!

Összezavarodtál? Nos, csak úgy mint mi pasik!

(Olvasd el: Jó Tinder profil: a sikeres profil 12 szabálya)

Szóval miért őrülnek meg a pasik a mellekért? Nos, láthatod ennek rengeteg oka van. Egy dolog biztos ebben az egészben, hogy a férfiak szeretik a ciciket!

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close