Tartalék pasi: A nagybetűs Pasija vagy, vagy csak egy a tartalékok közül?

Érezted már azt, hogy a párodnál nem te vagy az első? Itt van néhány jele, annak ha csak egy tartalék pasi vagy.

Sok különböző csajjal volt már dolgom. Bizony fordult már elő olyan is, hogy kijátszottak. Olyan is volt már, hogy én voltam a tartalék pasi.

Úgyhogy most szeretném veled megosztani, néhány tapasztalatom, amit felhasználva el tudod kerülni, hogy úgy járj mint én.

Először is, a probléma forrása

A nőket már egészen fiatalon elkezdik kiképezni. A kiképzőtisztek pedig a női magazinok, mint mondjuk a Nők Lapja. Most pedig gondolj bele, hogy te mikor olvastál utoljára, csábításról vagy randizásról szóló akármit is?

A gyengébb nem ezt már meglepően korán elkezdi. A fériaknak így esélyük sincs, megyünk a vágóhídra, gyakorlatilag esélytelenül. Általában csak a nagyon határozott, vagy már tapasztalt pasik kerülhetik csak el, hogy belesétáljanak a nők csapdáiba.

Ezt hipergámiának hívják. A hipergámia tulajdonképpen azt jelenti, hogy a nők nyitva hagyják a kaput szexuális téren. Egy nyilvánvaló okból teszik ezt: hogy a legjobb elérhető pasit szerezzék meg maguknak. Sokszor várni is hajlandóak, ha a kiszemelt pasi épp foglalt.

Kemény valóság

Nem, nem a nők ellen akarok uszítani. Csak alapvető, hogy a lehető legreálisabbak legyünk és tisztán lássunk, hogy elkerüljük a tartalék pasi szerepét. A pasik sok mindenben hasonlóak. A pasik is a legdögösebb számukra elérhető csajra fognak hajtani, és ezzel nincs semmi baj.

A különbség annyi, hogy az átlagos csajnak sokkal több választási lehetősége van, mint az átlagos pasinak. A pasik ezért fejleszteniük kell magukat, hogy értékesebbek legyenek, akár taktikában akár bármi másban. Gondolj csak bele te elvállalnál egy rosszabb munkát? Több munka kevesebb fizetés? Vagy kitartasz és harcolsz a jóért vagy hogy megtartsd vagy, hogy elérd?
(Ez is érdekelhet: 15 dolog amit a nők a férfiakban keresnek)

A kulcs- “A helyzet tisztán látása”

Először is tisztázni kell, a partnered hagyományos exkluzív kapcsolatban gondolkodik? Ha nem volt meg a “beszélgetés” ami a kulcs, vagyis nem tisztáztátok, hogy mi a helyzet egymás között és hogy akkor csak egymáséi vagytok-e, nos akkor ezt minél előbb kellene.

Van, hogy rosszkor találkozol a megfelelő emberrel.

Semmire nem mész azzal, ha tagadod magad előtt a valóságot. Ha mondjuk a párod 18 és heti 4 napot bulizik és minden este részeg üzenetekkel bombáz, akkor hát, csak idő kérdése, amíg más is a képbe jön.(Ez is érdekelhet: 12 szokás amivel rosszabbá teszed az életed)

A jelei annak, hogy te vagy a tartalék pasi

Na lássuk ezeket a jeleket…

#1 Sokszor tűnik figyelmetlennek? Régebben egy csaj elhívott egy meccsre, ahova a munkája miatt jegyeket tudott szerezni. Nem kellett kétszer kérdeznie, hogy megyek-e.

A meccs után kimentünk a büfébe. Egyszer csak feltűnt, hogy olyan dolgokon is nevet, amik egyáltalán nem is viccesek. Ekkor jöttem rá, hogy nem is igazán figyel rám, egyszerűen figyelmetlen. Simán csak eltűri a társaságom. Aztán elkezdett mesélni a srácról, akitől a jegyeket szerezte.

Többször körbepásztázott. Aztán egyszer mondta, “Várj bemutatlak neki!” Ekkor hirtelen kitisztult a kép. Azért hozott el engem, hogy féltékennyé tegye a srácot. Gyorsan kitaláltam valami kifogást és leléptem. Ilyen játékokban én nem vagyok benne.
(Ez is érdekelhet: Hogyan válj magabiztossá és ezzel ellenállhatatlanná)

#2 Hallgass a megérzéseidre. Nagyon sokszor nagyon pontosak tudnak lenni. Ez annak köszönhető, mivel ezzel az idegrendszered jelez. Így sokszor elég pontos képet tud adni, nem véletlen létezik a mondás “Hallgass a megérzéseidre!”

A nőknél ez sokkal hatékonyabban és pontosabban működik, amit szeretnek ki is használni, ennek különböző evolúciós okai vannak, hogy miért van ez így. De attól, hogy nekik ez könnyebben megy az nem jelenti, azt hogy nekünk pasiknak ne menne. A nők például könnyen hatnak erre, amikor zavarba akarnak hozni minket.

Aztán miután zavarba hoztak minket, teljesen védtelenekké válunk és nem merjük megkérdezni a nőket. Basszus…

Ha úgy érzed, hogy valami megváltozott és már nem csak a tiéd a figyelme, akkor annak oka van. Hallgass a megérzéseidre. Ne nyomd el azt a kis hangot ami figyelmeztet, hogy a párod megcsal.

#3 Nem érnek rá a hétvégén? A legtöbb ember Hétfőtől-Péntekig dolgozik. A hétvégén pedig igyekszik kikapcsolni. Ha valaki bejön, akkor alig várod, hogy időt tölthess vele.

Ha a párod, mindig valami mást csinál mással, akkor az barátom nem sok jót jelent.
(Ez is érdekelhet: 10 biztos jele, hogy a csaj aki bejön csak kihasznál)

#4 Posztol közös képet másik sráccal? Néha teljesen meghülyít a szerelem. Van amikor egyértelmű égbekiáltó jeleket látunk, de a rózsaszín ködben ezeket sem vesszük észre. Te ne légy ilyen! Ha egyértelmű jeleket akkor azokat vedd észre, és nézz szembe velük, minél tovább hazudsz magadnak annál rosszabb lesz.

Nem fog ez jobb emberré tenni. Ha ezt teszed, akkor naiv és buta vagy. Ha nincs valami különleges oka, hogy 100 képe legyen fent random srácokkal, akkor ideje a végére járnod, hogy mi is folyik itt.

Sőt, ha fent van valamelyik randi appon mondjuk Tinder, az egy nagy dislájk.

#5 Mindig azon agyalsz vajon megcsal-e? Néhányótok elolvassa a #4-es pontot és azt fogja mondani paranoiás vagyok. Nem nem erről van szó. Csak ha a barátnőd megcsal, akkor sokkal nagyobb az esélye annak, hogy te legyél a tartalék pasi.

Alapvetően taszítónak találjuk, ha valaki tűl nyomulós, féltékeny vagy paranoiás. A nyomulás és a bizonytalanság nem vezetnek jóra. Szóval ha ezek váltak a jellemzőiddé az, hatni fog a párodra is.

Ezzel pedig valamit kezdened kell. Ha kicsit is ad a párod magára előbb-utóbb elkezd egy magabiztosabb pasit keresni. Úgyhogy légy óvatos, ne tedd tönkre a saját kapcsolatod ezzel.(Ez is érdekelhet: Így szabotálod a boldogságod: 12 szokás amivel tönkreteszed az életed)

#6 Hatással vagy a párod érzelmeire? Egyszer mikor szakítottam egy régi exemmel, az tisztára olyan volt mintha egy vihar szemébe repültem volna bele…Egyáltalán nem hatott az érzelmeire. Nem volt reakció. Nem volt düh. Csak némi undor. (Az undor nem igazán érzelmi reakció, a nácik is így álltak az áldozataikhoz, ezért tudták megtenni amit.)

Düh, frusztráció, vágy, öröm – ez az érzelmek teljes skálája, amit kiváltasz a párodból, ha jó vagy, és neki érzelmei vannak irántad. Ezek azt jelentik, hogy amit megteszel vagy épp nem teszel meg azok nagyon is számítanak a partnerednek. Prioritást élvezel. Hogyha nem váltod ki belőle ezeket a reakciókat, az azt jelenti, hogy valaki más jobban számít neki nálad.

#7 Tesztel téged? Szeretem a kihívásokat. Nem mindig értettem ezek miről is szólnak. Mert nem tudtam, hogy ha tesztel a párom az igazából jót jelent. Azt várták tőlem ilyenkor a csajok, hogy bebizonyítsam én vagyok “A férfi” számukra.

Remek kezdete ez egyébként egy hosszútávú érzelmi elköteleződésnek. Valahogy úgy lásd ezt, hogy ha van egy értékes dolgod, azt meg akarod védeni. A nők ki akarják provokálni a férfiasságot, hogy biztonságban érezzék magukat melletted. Szerintem, ha nem érdekli a csajt, hogy mennyire vagy stabil pont az nem egy jó jel. (Ez is érdekelhet: 15 dolog amit a nők a férfiakban keresnek)

#8 Karatézik a telefonjával? Amikor járok egy csajjal és elkezdi rejtegetni a telefonját, akkor gyanakodni kezdek. Nem feltétlen rossz jel ez, de magadra vess ha nem kezeled veszélyes jelként. Nézd ha valaki úgy tűnik, hogy titkolózik, akkor valószínűleg tényleg titkolózik.

#9 Mást mutat a viselkedése? Az utolsó pont egyenesen ide vezet. Ez annyira fontos, hogy legszívesebben csupa NAGYBETŰVEL írnám, de nem teszem meg, mert bírlak….

A legtöbb ember hajlamos megjátszani magát, csak hogy megkedveld. Fiatalabb koromban ezt a saját káromon kellett megtanulnom. Ma már alapvető, hogy figyelem, hogy passzolnak-e a tettek a szavakkal valakinél.

Ha egyetértő a személyiséged, akkor könnyedén tévesztenek meg téged szavakkal. Nyilván nem akarsz szemétnek sem tűnni. Felejtsd el! Minden férfinak tudnia kell, mennyire fontos a szavakon túlra látni. A nők pedig híresek arról, hogy mást tesznek mint amit mondanak. Ezt női “kiváltságnak” hívják.

Az a probléma, hogy olyan társadalomban élünk ahol az emberek nem vállalnak felelősséget a tetteikért. A nők ezzel védekeznek, hogy mondanak valamit aztán valami teljesen mást tesznek. Kb mintha ezt mondanák “Átváglak de ehhez jogom van!” Ez leginkább azért történik, mert a nőknél az, hogy mit tartanak igaznak összefügg azzal éppen mit éreznek. Ők nem a tényekben hisznek.(Ez is érdekelhet: 17 jel, hogy a párod talonba tett)

Ez messzire vezet. Például, lehet, hogy van egy másik pasija is, de ezzel igazolva érzi magát. Így nem lesz emiatt lelkiismeret-furdalása. A te dolgod, az hogy elválaszd a tetteit a szavaitól és ez alapján ítéld meg. Védekezz ezzel a komoly fenyegetéssel szemben.
(Ez is érdekelhet: Vigyázz kiben bízol: hogyan kerüld el a kétszínű embereket)

#10 Furán viselkednek a barátai veled? Ha a barátai furán kezdenek el viselkedni amikor megjelensz, mondjuk zavarban vannak, bűntudatuk van, akkor az véletlen történik. A nők sokat beszélgetnek és pletykálnak. Egészen részletesen. Lehet, hogy tudnak valamit a párod szerelmi életéről amit te nem.

(Ez is érdekelhet: 10 biztos jele, hogy a csaj aki bejön csak kihasznál)

Sok oka van annak, amiért a nők igazolva érzik magukat, amikor több pasijuk vagy opciójuk van. Az egyetlen fegyvered, hogy folyamatosan őszintén és tisztán lásd a valóságot, így nem fogod a tartalék pasiként végezni.

Tetszett amit olvastál? Lájkolj vagy kövess minket Facebook-on vagy Instagram-on és segítünk abban, hogy önmagad legjobb énjévé válva pillanatok megtaláld a hozzád legjobban illő párt.

 

 

 

 

 

Reklámok
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close